Kad ne idem rano na posao, ja dam Esmi doručak oko 8h, a ona čim dođe, pa makar to bilo i u 8:30 ili 9h, odmah sjedne da Esmu hrani. Ja joj kažem, pa sad je doručkovala, previše je to... a ona mi govori: Neka, neka... da vidimo hoće l' htjeti! A moj se mali gladež, naravno, obraduje i opet sve pojede!
pekare sa njom... maca moja mala.
Pingpong,
moj problem sa prvom tetom je upravo bio ovo gore,
je najedala i polagano ljuljala na nogama i dijete je danju spavalo, a nocu mene morilo, ali mi nismo to skontali, dok jedan dan slucajno nisam upala ranije i uhvatila je da hrani
. Zena u veliki tanjir izvadila brdo spinata skuhanog u mlijeku i jajetu (ja strogo zabranila jaje jer joj je bilo svega 9 mjeseci) i u to dodala i griza, kad sam vidjela kolicinu skontam da bi i meni bilo previse, ali sve mislim dijete ce stati kad joj bude previse, dok sam se presvukla i raspremila ona je to sve nagurala bebi od 9 mjeseci. Po njenom odlasku dijete je, nakon nekih sat do dva pocelo da povraca kao odrastao covjek, a narednih par dana je spinati iz nje ispadao na sve moguce nacine.
Kada sam je upozorila, ona me tako napala, i rekla da je odgoijla 2 odrasla djeteta, da moze i meni mama biti i da je ne ucim kako se djeca odgajaju. - tu je bio kraj poslovne suradnje sa prvom tetom.