Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja znam da ima neki šnajder na malti preko puta tramvajske stanice...mislim da je pored njega odmah neki kožar Ali zaista je sve manje šnajdera u gradu
08.10.2014, 12:33
salmana
321
Imate li mi preporuciit neku krojacicu u Dobrinji (1 po mogucnosti) da radi u stanu I da je ok sa cijenama?
03.11.2014, 03:07
zllaja
1
Ima na Grbavici Krojački salon Verde Grbavička 7C 061903552
gđa. Jozefina sve zna.
29.10.2018, 11:39
Alverde
51
Zdravo forumašice Pročitala sam sve komentare, i pošto tema dugo nije bila aktivna, a meni treba dobar krojač koji će mi u solidnom vremenskom roku sašit odjeću, opet isto pitanje "Ima li neko iskustva sa dobrim šnajderom da ga može preporučiti???" Vidim da se spominje Gagula, Verde(Žozefina), i još par teta, al bih voljela da mi prenesete vaša iskustva jer sam imala par razočarenja tako da se bez dobre preporuke ne bih nigdje više usudila šiti Trebaju mi pantole i tunike
10.12.2018, 14:48
Skvo RR
4542
I meni bi trebao kontakt.
11.12.2018, 08:24
vedada
-206
Sabina Krojačica- probajte naći na fb, žena stvarno ćuda radi. Nisam lićno isla al jako dosta osoba u blizini je šila haljine.