cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Ljekarsko za jaslice:)))

clock-img

02.08.2009, 22:41

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Nisam sigurna da li postoji tema,ako ima moderatori sorry premjestite je,ja nisam uspjela naciuser posted image
Interesuje me da li znate sta je potrebno za ljekarsko za bebu 1 god i gdje sve to da izvadim,ako neko zna da mi odgovori da ne lutam,hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

02.08.2009, 22:43

clock-img

Anoniman

Odes u DZ i kazes da ti treba ljekarsko za obdaniste, oni ce ti dati uputnice za briseve i objasniti dalju  proceduru.

clock-img

02.08.2009, 22:45

clock-img

new mama

pencil-img

2578

A to je to nema veze uzrast jel,hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2009, 22:51

clock-img

Anoniman

To je to!!!

clock-img

03.08.2009, 08:14

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

a ja bas sad htjela otvorit temu kad vec  neko otvorio.i mene zo interesuje.ja sutra Ajlu vodim na vakcinu pa cu pitat pedijatra za sve treba

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

03.08.2009, 10:32

clock-img

stella

pencil-img

1360

Mi smo dobili uputnicu u DZ za briseve i kada su bili gotovi brisevi otisli dr i ona napisala nalaz i to je to.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

03.08.2009, 11:18

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Upravo tako Stella, danas idemo po nalaz na Ilidžu, a nakon toga kod njene pedijatrice da napiše ljekarsko. U obdaništu sunam skrenuli pažnju, da nalaz mora biti čitko ispisan, u suprotnom ga vračaju, tako da znaš Nerma na to da odbatiš pažnju, a na Ilidžu je možeš odvesti do 12 sati svaki radni dan, treći sprat, mi smo bile u srijedu, a nalaz je danas gotov. Pudsa i vidimo se draga akobogda na roditeljskom, hahahah

clock-img

03.08.2009, 11:34

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

jel istina da ti brisevi kostaju 40KM.koliko kosta cjelo ljekarsko

clock-img

03.08.2009, 11:51

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Alma mila hvala ti,znaci da obratim paznju da je citko ispisano,a roditeljski je obavezan,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2009, 18:04

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ja nisam ništa plačala, a ne mogu vjerovati da se plaća, ali sve je moguće, Nerma u našem domu zdravlja sam dobila uvjerenje kje sam platila 1 km, na njemu piše nešti uredno, bla bla, i molim te lijepo dijete dal praktično ili donekle spremno za vrtić, ja se smijala i onda s tim i onim nalazima iz dz ilidža treba u vrtić, kada ćeš ti ići da upušeš ajnu,

clock-img

05.08.2009, 23:02

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Alma ja sutra odoh da uzmeme uputnice,pa cu onda vjerovatno prekosutra na Ilidzu da to zavrsim i onda odoh do vrtica da vidim sta dalje,a sta jel dijete spremnouser posted image

clock-img

05.08.2009, 23:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: new mama

a sta jel dijete spremnouser posted image

Ma to ti je, kao fol, mišljenje dr. da li je dijete spremno (ono samo preko oka "šmekne" dijete)... user posted image  Ona će svakako (tvoja kćerkica) obaviti "razgovor" sa pedagogom vrtića.

Sretnoooooooo user posted image

clock-img

05.08.2009, 23:40

clock-img

new mama

pencil-img

2578

user posted image user posted image user posted image sto ce se ispricati da-da,ma-ma itd....
Hvala mila nadam se samo da ce se naviciuser posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 10:49

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Hahaha, ma ja nisam ni vidjela dr. sestra unijela karton, poršlo nekoliko minuta, vratila se i meni dala to famozno ljekarsko. A kao dijete je spremno za obdanište, dobro ti je enisa kazala, hahhahahahah

clock-img

11.08.2009, 13:52

clock-img

amdi

pencil-img

518

Moze li mi neko napisati sta ide od dokumenata za drzavne jaslice osim ljekarskog. Isla sam juce u vrtic da se raspitam, ali nisam nasla pedagoga

clock-img

15.08.2009, 18:33

clock-img

amdi

pencil-img

518

Ne zna niko?

clock-img

15.08.2009, 23:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Polahko mila, nosam prije vidjela ovu temu,

moja LAla je upisana na Mojmilo , u stariju jasličku grupu, trebamo donijeti

- ljekarsko
- cips prijavnice i moja i od muža
- kopija ličnih karata i moja i njegova
- i LK od  oboje na uvid

clock-img

25.08.2009, 19:03

clock-img

amdi

pencil-img

518

Hvala, skupila dokumente, potpisala ugovoruser posted image
i moja Nejla je isto u jaslickoj grupi, vjerovatno u toj starijoj, pa mozda su zajedno

clock-img

25.08.2009, 19:21

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

I mi smo juče hairli potpisalo ugovor i naša LAjla akobogda od 2. čini mi se ide u vrtić. Baš sam u dilemi, ma sve mi se čini da teta reče vidimos e 2. akobogda

clock-img

25.08.2009, 19:24

clock-img

amdi

pencil-img

518

Ne znam, cudno mi, sta ti pise u ugovoru? Mi smo od utorka, 1.9., vidimo se aBd da zajedno placemo sa nasom djecomuser posted image

clock-img

25.08.2009, 20:03

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ja malo pukla, nema veze nisam puno, hahahaha, ma od 1. ali ja sam nešto umislila da je 2. 09. ponedjeljak, hahahahah

clock-img

26.08.2009, 14:59

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

mi nismo dobili ljekarsko.im srafilokoku u grlu-bas sam se razocarala.

clock-img

06.04.2010, 14:13

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

jel zna iko koliko nalaz mora biti star mi te briseve imamo neki mjesec a za 20 tak dana idemo tj krecemo u jaslice dal da ponovo mucim bebica i da radim ili su ti ok

clock-img

20.08.2010, 10:46

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mislim da moraju biti svježi nalazi, danas mi tako rekoše (eto odgovor na jedno davno pitanje user posted image ).
Ja sam se raspitivala privatno da to uradim i BIH laboratorij u Lužanima radi briseve za 25 KM bez najavljivanja, ujutro - natašte samo dođete. Nalaz bude za dan do dva gotov. S tim nalazom kod pedijatra ako idete privatno. Mi moramo zbog poslova.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

30.08.2010, 15:34

clock-img

mameli

pencil-img

1

emma.L možeš li mi molim te reći gdje se nalazi taj BH laboratorij?
I zna li neko da li je problem odnijeti im ljekarsko sa zakašnjenjem od par dana? Da li je već trebalo sve srediti do 1. ako dijete kreće u vrtić sad od septembra?

Zadnji članci

article-img