IZVORNA PORUKA: hanabanana
Lulu....evo, pogledaj stvari i iz drugog ugla.
Ti si Naomih malo pucnula po guzi kada je ona udarila drugo dijete.
Ja sam tu obični posmatrac, koji nije vidio šta se sve dešava, i kako bi ti reagovala da sam ti ja tada prišla i počela držati predavanje o tome da nije lijepo što si pucnula dijete???
Opet ponavaljam, milion puta sam ovdje iskritikovana upravo zbog stava: batina nije iz raja izašla.
evo pogledat cu
kao prvo bih te zamolila da me ne poredis sa osobom koja udara djete jer ju je osa ujela samarima i moj puc po guzi radi udaranja drugog djeteta,te izvlacenje iz kolica bebe koja place za jednu ruku?!
to se ne moze poredit
a kao drugo
da si mi prisla i odrzala predavanje vjerovatno bih ti rekla da odj...ali bih kod kuce vjerovatno suze lila jer bih znala da si upravu i postidila bih se pravo.isla sam iz svog ugla zato i jesam napisala da bi dotcina razmisljala kuci o tome
seljo-pustimo roditelje da rade sta zele pa i onaj manjiak u austriji sto je drazo kcerku 10 godina zatocenu,silovao je i zlostavljao -sigurno je imao svoje razloge