IZVORNA PORUKA: dadada
joj, ocigledno jedino ja imam pozitivan stav prema zajednici ...doduse mi zivimo u stanu moje mame...nas cetvero + pas i nama je fakat dobro...doduse stan jeste velik pa ti ostaje mogucnost da se izolujes prema potrebi ali mm voli moju mamu i moja mama njega...dodje nekad do rasprave ali nista sto ne bi i mom bratu rekla...njih dvoje to rjese vazda...vise i cesce se ja zakacim s mojom mamom nego on...al' kod nas to fakat nekako fercera i ogromna mi je podrska naravno sada od kako sam rodila....
Nije da ne kazem da ne bih nekad zeljela da imamo svoj stan...ali bi mi bilo ekstremno glupo iznajmljivati i placati kiriju a da moja mama zivi sama u ovolikom stanu...
ja sam inace primjetila u svojoj okolini i na forumu,na svojoj mami pa njenoj mami ... itd.
da se punice slazu sa zetovima daleko bolje i normalnije i da cak znaju naruziti u nekim slucajevima jedno drugo i da to bude super kasnije...sta mislite zasto je to tako???
moja mama i muz imaju tako super odnos ... svekrva i ja se postujemo i volimo al njih dvoje su pravi jarani...KAKO TO?