E Dalia92 kada si vec pomenula zakljucavanje sobe i ja sam to uvela od skoro samog pocetka, mada iskreno , najiskrenije nisam imala tu namjeru , al zaista. Kada smo se moj dragi i ja uzeli nismo otisli nigdje poslje svadbe a imali smo zelju , i ja sam ubrzo poslje svadbe dobila neke pare a i njemu je tad bio rodjendan i odvela sam ga na jezero 3 dana jer sam mu to obecala za rodjendan. Elem , nismo sve stvari izbacili iz nasih torbi ( jer smo se taman oko svadbe i doselili ovdje ) , neke stvari sam slozila a neke su ostale u torbama. Prije polaska na jezero ojasnila sam sveki da cu ostatak stvari sloziti kada se vratimo , da ne brine, ona kaze ok kako god vi odlucite nema problema. I sta se desava kada sam se vratila, otvaram sobu a nase stvari dobile novi raspored slaganja , sve povadjeno iz putnih torbi , i slozeno drugacije. Pa sad prvo da napomenem : ja imam poseban nacin slaganja majica, gaca, carapa, hlaca , i taj red mi nije NIKAD ali bas NIKAD nije remetila moja mama, nije imala naviku da slaze moje stvari vec od 13. godine, ostavi mi na krevet i ja sama slozim . Druga stvar : U ladicama gdje mi gace stoje muz i ja drzali smo neke malo intimnije stvari ( ne mislim na neke perverzije da se razumijemo ) ali eto neke intimnije stvari koje smo trebali vidjeti samo nas dvoje, ali posto je sveki slagala gacice i carape naravno vidjela je to u ladicama, i meni je bas bilo bezveze. Treca stvar: zaboga ako sam napomenula da cu ja to sve odraditi kada se vratim zasto je ona morala...
Usla sam u sobu vidjela to, izasla u hodnik i normalnim mirnim tonom je upitala da li je ona to uradila ( mislim nema ko drugi, nece svekar ) ali eto nisam htjela iz prve biti nasrtljiva, a ona na to kaze ja vas htjela iznenaditi , mislila sam da ce te se umorni vratiti, pa reko da ja uradim. Ja sam se isto tako mirnim tonom zahvalila i zamolila je da to vise ne radi, i objasnila joj razloge zasto i kako. Tad sam muzu rekla nadji kljuc od sobe i zakljucavaj je molim te , on se iz prve slozio sa tim jer ni njemu nije bilo svejedno sto je to uradila. E sad mozete me nazvati azdajom i zmijom zbog ovog ali ako neko voli da mu se caprka po intimnom rublju ja to stvarno ne volim jer nikada nikada nisam al bas nikada imala naviku da otvorim tudji ormar, kutiju sa nakitom ili slicno i zato ne volim da se otvara moje. Poslje toga mi je par puta nabacila komentar : ,, Ti bas imas dosta odjece a vjerujem da pola toga i ne nosis , mozda i ne znas cega sve imas ,, ali naravno ne obazirem se nesto pretjerano na to , mada mi nije bas svejedno al hajd precutim. Volim odjecu, volim obucu i to je moja stvar, moj problem i eto!!!
IZVINJAVAM SE NA OVOLIKOM POSTU AL DALIA 92 ME PODSJETI NA OVU SCENU KAD JE SPOMENULA ZAKLJUCAVANJE SOBE...