isto i kod Asje
kad joj guza ogladni nece da jede vec hoce flasicu ...mene gura prema kuhinji i govori "mako meko" (majko mlijeko)...ja prvo kao nedam a onda me to njeno civljene raznjezi i zao mi da joj ne dam...ona popije pola fasice (pa joj obicno i pravim samo 3 ili 4 mjerice (ona je jos na Apatamilu3 )..
male smizle dobiju svoje uvjek...ocito je i Ajsa u grupi "zar bas moram jesti"
Asja je hB sasvim "normalne" kilaze... veseala je i raspolozena za zezanje uvjek... nema problema sa zubicima... ali eto njoj je dosadno da jede...
nacin na koji je moja mama nagovori da jede (ne svidja mi se to bas jer ipak ima hranilicu ali je moja mama nekad u panici sto Asja nece da jede pa je smislila taj fol)...dakle , stavi je visecu kod vode, jer Asja obozava vodu ...onda Asja odvrce i zavrce cesmu a mama joj trpa corbicu ili supicu u usta..inace Asja voli da jede nasim velikim kasikama i iz serpice ... nece u tanjur da joj se bilo sta stavi ...samo bi ga gurnula ...a serpica koja je samo njena je zakon...
nekad ako je drzi u hranilici joj prica kako ce joj tata donijeti para ( djete mi sponzorusa mala
)... ili joj da novcanik a ja ubacim unutra nekih kartica od Ultra-dopune ili neki novcic...pa ona ima osjecaj da je dobila pare i jede....
(tako joj rezemo nokte za svaki nokat dobije mali novcic - koji joj kasnije stavimo u kasicu zajedni s njom )...ma
< Poruku je uredio Visnja RR -- 26.4.2010 18:41:48 >