Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
skontala sam da nisi vlasnica jahte ali reko eno sada neko ubacuje jos slike jakuzzia pa se pravi
sorryyy curooo mislim da nema vise razloga za raspravu oko ovoga sada smo se sve razumile...ok mahanje i uzivaj u rodzendanu
29.07.2009, 12:27
nita
550
29.07.2009, 12:27
Hurma
662
ja citam i kontam zezaju se cure, hahaha uostalom da imas jahtu ne bi sada bila na ringeraji... nego na nekom moru :))))
29.07.2009, 12:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hurma
ja citam i kontam zezaju se cure, hahaha uostalom da imas jahtu ne bi sada bila na ringeraji... nego na nekom moru :))))
ma bilo bi ovako
29.07.2009, 12:31
Nunny
655
sto moze i sa jahte da se javi ko ima jahtu ima internet preko satelita ....ima li bujruma na toj jahti
29.07.2009, 12:33
Anoniman
ma naravno...rekoh sve ste pozvaTe
29.07.2009, 12:33
Hurma
662
eh sta bih dala da sad lezim na dušeku a ne u ovom krevetu... eeee... kako bih se folirala....
29.07.2009, 12:39
Anoniman
Renci, sreco, sretan rockas i da ih jos puno docekas u zdravlju i veselju
a ove godine mi posudis jahtu,kako smo se dogovorile
29.07.2009, 12:51
Anoniman
hvala vam Evo vam i torte...inace moje najdraze svarcvald ili ti schwarzwald
29.07.2009, 12:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Renci, sreco, sretan rockas i da ih jos puno docekas u zdravlju i veselju
a ove godine mi posudis jahtu,kako smo se dogovorile
ma naraFski...dvije hefte, jel' de?
29.07.2009, 13:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
ali ja i dalje ne mogu da vjerujem da je neko pomislio da je ovo moje
Ne izvlači se sad kad je JAČUZI tvoj Sretan rođendan sa kašnjenjem
A sad da se vratim na temu , sviđa mi se pravoooooooooo novi izgled, odlično, prava ljetna RR
29.07.2009, 17:38
new mama
2578
Super nam je ova ljetna RR mada su mogli i malo ranije osvjezizti,ali eto bolje ikad nego nikad P.S. Dadada ja cu biti skromna moze li meni jedan komad torte
29.07.2009, 21:46
ljubičica 28
289
Ljetna rr je super , samo ne znam kako ću se navići, kad kod uđem mislim da sam pogriješila stranicu Dadada, sretan ti okrugli rođendan i mogu li i ja bar malo na tu jahtu
30.07.2009, 00:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: meme27
nema bazen nazalost , ali ima jacuzzi...ovo je sliko od prosle godine
zeno draga pa bas su one cure bile upravu ti se bas foliras sa luksuszom ali primjecujem da ti je ta situacija nova:)) uzivaj ali nemoras svima na oci stavljati da ti se zivot poboljsao vrlo je providnooo i zaostalo ljudi koji su rodzeni u bogastvu neznaju ni zasta drugo zato se i neznaju hvaliti to je jedan dio njihovog zivota i nemaju potrebe za brbljanjem i sirenjem informacija drugim ljudima
jel' ti to ozbiljno
za sve one koji nisu skontali OVO JE BILA ZEHEBANCIJA!!! JA nazalost nisam vlasnica vake jahte niti jakuzzia na njemu...ove su fotografije skinute s neta...Ascare neki ljudi ne kontaju zezanciju... I'm sorry ali ja i dalje ne mogu da vjerujem da je neko pomislio da je ovo moje