Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Od mene bi dobio jednu dobro upakovanu nocnu moru .
18.02.2011, 07:50
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Covjek moze puno da voli svoju zenu,da je veoma stabilna licnost,ali ako se upusti u stalno drustvo zena,ne pazeci pri tome na ono sto moze uslijediti,moze se desiti nesto zbog cega ce se kajati.Nema danas Jusufa a.s koji ce nepokolebljivo odoljeti lijepoj `Zulejhi` moja teacherko.Tacno je da karakter igra veliku ulogu,ali taj karakter ne treba `iskusavati` i iritirati
Jasmin pa šta treba da mu sad ne dam da se druži sa ženama??? ne, ne čak šta više, ako mu je istinski stalo odoliće a ako ne odoli allahimanet i ne treba se puno sekirati ja svaki dan sretnem bezbroj zgodnih muškaraca pa im odolim, odnosno i ne razmišjam o njima u tom pravcu
je li ti ono živiš u SA? gdje ih ti vidiš živa bila, daj nam reci lokaciju da malo parimo oči i mi ostale
18.02.2011, 08:08
ena23
2131
IZVORNA PORUKA: pocahontas
je li ti ono živiš u SA? gdje ih ti vidiš živa bila, daj nam reci lokaciju da malo parimo oči i mi ostale
Pridruzujem se pocahontas u akciji "hocemo i mi da parimo oci". Odaaaavno ne vidjeh lijepog muskarca, ono da padnes na dupe, a takvih zemskih ima za izvovza..
18.02.2011, 08:29
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: ena23
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Pridruzujem se pocahontas u akciji "hocemo i mi da parimo oci". Odaaaavno ne vidjeh lijepog muskarca, ono da padnes na dupe, a takvih zemskih ima za izvovza..
ja vala ni žeMskih ne vidjeh da padneš na guzicu...sve je to prosjek moja ti....
18.02.2011, 08:34
ena23
2131
Ma ferhadijom se cesto secu prelijepe pripadnice ljepseg spola, ali ono sto "vodaju" je ocaj zivi...
18.02.2011, 08:40
Lulu_08
350
Nema mi ništa ljepše od lika MM i mene...još ako je neka posebna situacija, pa ovo pa ono...Ma idi ba, nema nas na svijetu ovakvih ..
(meni naravno...hehehehe...)
18.02.2011, 08:59
Anoniman
veselaa i to neku žalopojku da se godinama pjeva uz gusle u tužnim prigodama
dadada ja bih mu napravila pomfrit, kobasice, malo meze s travnickim sirom i jednu tortu
galicia K.... bi ja njemu napravila....
18.02.2011, 08:59
Anoniman
ismijah se od sabjle
24.02.2011, 15:18
bojana86
117
Ljubomora je najvece zlo koje postoji....
Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću. Neka ovaj dan bude početak vašeg dugog i lepog zajedničkog života... ovo nam kazu u opstini kada se vjencavamo,a napisao cuveni Dusko Radovic ! Mislim da vise od ovoga ne treba,a oni koji su ljubomorni sretno im u patnji citavog zivota!
24.02.2011, 19:53
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: bojana86
Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću. Neka ovaj dan bude početak vašeg dugog i lepog zajedničkog života... ovo nam kazu u opstini kada se vjencavamo,a napisao cuveni Dusko Radovic ! Mislim da vise od ovoga ne treba,a oni koji su ljubomorni sretno im u patnji citavog zivota!
24.02.2011, 19:58
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: ena23
Ma ferhadijom se cesto secu prelijepe pripadnice ljepseg spola, ali ono sto "vodaju" je ocaj zivi...
Svega ima u Bozijoj basci a nisi prosla bezistanom
24.02.2011, 19:59
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bojana86
Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak.
Ovo je nama rekao efendija davne 95 i mi se strogo pridrzavamo
24.02.2011, 23:50
veeseelaa
20552
je li ti ono živiš u SA? gdje ih ti vidiš živa bila, daj nam reci lokaciju da malo parimo oči i mi ostale user posted image
šta mene briga za tvoje oči snadji se sestro a sad pusti mene da uživam
24.02.2011, 23:50
veeseelaa
20552
Mislim da vise od ovoga ne treba,a oni koji su ljubomorni sretno im u patnji citavog zivota!