cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: potrebna pomoc u odabiru imena

clock-img

04.10.2011, 08:46

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

IZVORNA PORUKA: alma80

pozzz.....svima potrbna mi je pomoc oko zenskog imena za bebu akobogda dali ko ima kakvih prijedloga za lijepo muslimansko zensko im?????user posted image

meni se dopadaju Azra, Amina, Esma i Lejla, "stara" imena ali uvijek lijepo zvuče user posted image  

clock-img

29.11.2011, 21:09

clock-img

selmaaa_sa

pencil-img

18

Nadam se da si se odlucila za Emrah.Meni licno je to ime predivno.

clock-img

24.02.2012, 12:42

clock-img

sena m

pencil-img

1

Ja sam u cetvrtom mesecu trudnoce i ako bude decak zvace se DARIS-UCENIK
a ako bude devojcica ZAVCE SE SENIJA-visoka,uzvisena,blistava ili DARIJA-bogata ona koja podrzava dobre..

clock-img

25.02.2012, 10:20

clock-img

Pingily

pencil-img

1

Evo mojih Top Imena:
user posted image Ajla, Ajna, Ayleen, Ena, Sara, Nisrin, Nahrin,Hana, Alina, Neyla, Dunja, Kiana...

user posted image Aydin, Amar, Ilyas, Din, Danin, Danis, Daris, Kian, Isak, Ismail, Harun

Sta vi kazete? :-)

clock-img

25.02.2012, 10:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Pingily

Evo mojih Top Imena:
user posted image Ajla, Ajna, Ayleen, Ena, Sara, Nisrin, Nahrin,Hana, Alina, Neyla, Dunja, Kiana...

user posted image Aydin, Amar, Ilyas, Din, Danin, Danis, Daris, Kian, Isak, Ismail, Harun

ova podebljana mi se svidjajuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

25.02.2012, 12:17

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Evo mojih Top Imena:

A meni se dopadaju Ayleen, Hana, Dunja i Kiana, a od muških Kian, Isak i Ismail.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

25.02.2012, 12:26

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Evo mojih Top Imena:

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

25.02.2012, 14:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Evo mojih Top Imena:

A meni se dopadaju Ayleen, Hana, Dunja i Kiana, a od muških Kian, Isak i Ismail.

Ayleen i Kiana??? nikad čula, od kud da ova imena neko daje a Bosanacuser posted image , malo čudno za moj ukus user posted image
ajd i Kiana al ovo prvo...user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.02.2012, 15:06

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Evo mojih Top Imena:

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

25.02.2012, 21:27

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Evo mojih Top Imena:

Sta li je fora sa imenima ovo s y eto nije Nejla nego Neyla i kao nesto drugacijeuser posted image
A meni se ova podebljana svidjajuuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

25.02.2012, 21:31

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Trebala sam i ja dati Tyra da budem u fazonu...user posted image

A nikada se necu navici na zenska imena koja se ne zavrsavaju na samoglasnik...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.02.2012, 21:33

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Evo mojih Top Imena:

glasam za porodicu Ibrahimovuuser posted image tj

Sara i Ishak i Ismail

a lijepa su i Ajna,Nejla i Harunuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

25.02.2012, 21:33

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Trebala sam i ja dati Tyra da budem u fazonu...user posted image

user posted image A ja Aynauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

25.02.2012, 22:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

E, joj, šta mi radite, ja sam bila haman ubjeđena da je dječko,pa sam imala opcije Daris, Danin i Davud, a L. je imala za brata ideju Kiran, po drugu iz vrtića, a onda mi se svidjelo i Rejjan, jer ima predivno značenje, i onda bi UZ i dr. reče cura, i onda opet L. kaže Ima, a nemi se sviđa i Lamija, i Ajlin, a babo i dalje šuti i muti,

clock-img

26.02.2012, 11:20

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Evo mojih Top Imena:

glasam za porodicu Ibrahimovuuser posted image tj

Sara i Ishak i Ismail

a lijepa su i Ajna,Nejla i Harunuser posted image

Slazem se potpuno.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

26.02.2012, 11:28

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

Meni su predivna Hana i Harun...

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

26.02.2012, 11:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: new mama

Evo mojih Top Imena:

Sta li je fora sa imenima ovo s y eto nije Nejla nego Neyla i kao nesto drugacijeuser posted image
A meni se ova podebljana svidjajuuser posted image

ne volim ni ja y u imenima, al sam gore nekad podebljala samo sto bih ja to prebacila na juser posted image Veeseelaa, Ajlin je poznato tursko ime, ima ih sada dosta i kod nas, dok za Kian ni ja nikad cula nisamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.02.2012, 11:58

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Meni su predivna Hana i Harun...

Harun je bio moj izbor u slučaju da je dječak, Hana mi se također jako sviđa, ali imamo u porodici. Sad kako možda očekujemo seku, imamo nekoliko imena na spisku: Iman, Uma i Dina, trenutno vodi Dina po broju glasova user posted image

:-)

clock-img

26.02.2012, 12:01

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

čuj Aydin, kakav budalaština. pa jel imamo mi ipsilon u našoj abecedi, koliko mi se čini ne, ja bih to zakonom zabranila za sve koji žive u BiH, kad odselie onda nek turaju YXQW gdje god hoćeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

26.02.2012, 12:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

čuj Aydin, kakav budalaština. pa jel imamo mi ipsilon u našoj abecedi, koliko mi se čini ne, ja bih to zakonom zabranila za sve koji žive u BiH, kad odselie onda nek turaju YXQW gdje god hoćeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2012, 19:06

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

E baš me zanima u koje bi ime turili Q??? Ja danas čula ime Aksial user posted image kaže mm ko aksialni ležaj na točku :)))

<3 Ali Khan <3

clock-img

26.02.2012, 19:12

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

E baš me zanima u koje bi ime turili Q??? Ja danas čula ime Aksial user posted image kaže mm ko aksialni ležaj na točku :)))

user posted image user posted image user posted image user posted image eto turi ga odmah u tal lezaj na tocku..Zamisli kako bi divno bilo kad se napise Aqsial.user posted image user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

26.02.2012, 20:52

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

U SAD ture u ime moje kceri,zatim u AbdelQadir i sl....
Ali ja stvarno nisam za to da se stavljaju slova mimo nase abecede.Zato sam i kceri stavila obicno k,iako ja izgovaram q.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

26.02.2012, 20:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja ne poznajem nikoga ko slova koja ne poznaje naš jezik stavlja u ime djetetauser posted image
moja curica je Hanadi...iako su mnogi mislili da radi nicka na forumu je Y zadnje al nije...kao takvo i ne postojiuser posted image to sam se ja zamaskirala foluser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.02.2012, 21:07

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

E dobro si se zamaskirala user posted image user posted image user posted image

<3 Ali Khan <3

Zadnji članci

article-img