cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: smjesna ili neobicna imena

clock-img

18.07.2009, 23:49

clock-img

neki

pencil-img

3476

Nakon katastrofalnog dana,uspjele ste me bas nasmijatiuser posted image user posted image user posted image Cuj Peder,ma bas bi se taj ovde proveouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam jednom davnooooooooooo gledala neki americki film i svidjelo mi se ime Sue Ellen,mozda da tamo zivim,pa da mi se djevojcica tako zoveuser posted image user posted image user posted image A u Svicarskoj sam upoznala momka iz Libije po imenu Sallah Eldin,meni divnooooooooo imeuser posted image

clock-img

18.07.2009, 23:50

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

romal ljubavi moja kupi te svoje herke i hajte svi kod mene!!!,meni i ovoj carsiji fali zena kao sto ste vi

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

18.07.2009, 23:56

clock-img

dana3

pencil-img

2128

ma sutite zene i ja sam medju Pederimauser posted image user posted image user posted image user posted image .u svedskoj prezimena zavrsavaju na son-pa imate peder pederson-divno.

davno sam cula za ime Dilaver-nije smijesno vec jako,jako neobicno i lijepo bar po mom misljenju

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

18.07.2009, 23:56

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Otac: Elizabet .....ic
Sin: Izabel      .....ic

Nije sala, Boga mi, cak sam vidjela i kopije licnih karti user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

18.07.2009, 23:59

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

Sa mnom je u skolu isao decko koji se prezivao Kenjalo. Na casu jezika kad ga profesor pozvao da se predstavi, jer je bio novi djak, dobio je 1 posto mu profesor nije vjerovao za prezime i mislio da se zavitlava s njim. Kasnije je decko promijenio prezime u Simic.
Meni je djed htio dati ime Vilma. I jos Kremenka da sam nasla... user posted image
Kad su tako imena u pitanju, meni uvijek padme na pamet ime Masinka.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

clock-img

19.07.2009, 00:12

clock-img

tweety

pencil-img

1407

IZVORNA PORUKA: Lulu_

romal ljubavi moja kupi te svoje herke i hajte svi kod mene!!!,meni i ovoj carsiji fali zena kao sto ste vi

Draga Lulu ja bi odmah bježala odavde malo promjene radi.Ako budete išli na more,obavezno navratite do Mostara.

Ma Peder je legenda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

19.07.2009, 00:42

clock-img

Adana

pencil-img

2777

user posted image  sto se ismijah user posted image

Ja sam cula imena: Klavirka, Zumbulka, Kamenka. Dijamant, Rambo, Abd, ...

A valja mi se sjetiti imena koja su mi ono samo sega user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

19.07.2009, 01:00

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

E, sjetila sam se i Jamesdin, po James Dean-u.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

clock-img

19.07.2009, 11:26

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

citam vas i sjetih se jednog imena, poslovno suradjujem s tom gospodjom i kad se prvi put predstavila ostala sam paff ANALIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

19.07.2009, 11:34

clock-img

bubuli

pencil-img

412

Fataneta i Tehvida-bile na praxi kod mene...neznam jesul cudna ili smijesna imena

clock-img

19.07.2009, 11:43

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

user posted image e bas mi je drago da ste se fino druzile i nasmijale to mi je i bio cilj malo raspolozenja na forumuuser posted image evo jos jedno smjesno ime Filjduzuser posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

19.07.2009, 13:01

clock-img

MELLI

pencil-img

942

IZVORNA PORUKA: mynxlee

E, sjetila sam se i Jamesdin, po James Dean-u.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za ovo sam i ja čulauser posted image user posted image user posted image user posted image

A Pembauser posted image

clock-img

19.07.2009, 14:09

clock-img

emy24

pencil-img

222

Rumejsa ja svom djetetu nikad nebi dala to ime

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

clock-img

19.07.2009, 14:10

clock-img

emy24

pencil-img

222

rumejsa

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

clock-img

19.07.2009, 14:17

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Istok, Iztok, Cezar, Života, Mubarek, Šećan, Behar, Vandam, Tihomirka, Stojadin, Stojadinka, Belka user posted image  (mene podsjeća na kravu), Zubejda, Mukelefa, Belkisa, Hanumica, ...

< Poruku je uredio Adana -- 19.7.2009 14:20:13 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

19.07.2009, 14:26

clock-img

almai

pencil-img

795

Belkisa je meni bas lijepo ime,smjesna su mi ova nasa stara bosanska imene poput....
Sabaheta,Mukelefa,Šecira,Zubejda,Hamša,Zarifa
Alaga,Mehrudin,Sabahudin,Šahman,Šaban,Šahbaz...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

clock-img

19.07.2009, 14:39

clock-img

nita

pencil-img

550

Nisu mi smiješna stara bosanska imena, posebno ako imaju lijepo značenje. Prije bih mogla reći da mi se neko ime ne sviđa, ali da mi je smiješno, teško. Mogu mi biti smiješni nazivi nekog naselja, kao npr. selo Gaćice. Joj, kako je tim ljudima kad ih drugi pitaju odakle su user posted image

clock-img

19.07.2009, 14:40

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Jedna moja poznanica zove se Dilajla, prijateljica od bivše cimerek zove se Afrodita, a brat joj se zove Plameni.
Meni su ružna imena sa dž, nekako su gruba tipa Hadžera, Dževahira, Džemila, ma nisu ni ružna toliko već gruba.

< Poruku je uredio Dina RR -- 20.7.2009 11:37:58 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.07.2009, 15:16

clock-img

Anoniman

Jednom davno je postojala ovakva tema, koja je zakljucana i obrisana jer su se desile nesuglasice i svadje. Neki su govorili da su im neka imena ruzna i smijesna, a drugi su se javljali i govorili da imaju u porodici osobe s takvim imenom, te su se osjecali prozvanim, napadnutim, ponizenim.
Stoga vas molim da dobro razmislite prije nego napisete post na ovu temu

Mislim da nema imena koj je smijesno ili ruzno, moze biti neobicno, nesvakidasnje :)

Hvala user posted image

clock-img

19.07.2009, 15:28

clock-img

MELLI

pencil-img

942

IZVORNA PORUKA: MELLI

Joj ovo je tako dobra, ali i nezahvalna tema.Već vidim kako ćemo se s jedne strane dobro nasmijati,a s druge strane ,neko će se naći uvrijeđenuser posted image
'ajd da se niko ne naljuti čak i ako mu se ne svidi, to što se nekome, neko ime, čini smiješnimuser posted image user posted image

rekoh ja na samom početkuuser posted image

clock-img

19.07.2009, 15:33

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

Nizbrdica Nagib!!!! Prvo prezime - drugo je ime...user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

19.07.2009, 15:35

clock-img

nita

pencil-img

550

IZVORNA PORUKA: teta berta

Nizbrdica Nagib!!!! Prvo prezime - drugo je ime...user posted image

A roditelji Okuka i Krivina user posted image

clock-img

19.07.2009, 15:36

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

MM je kad se Nika trebala rodit pošto nismo znali je li dječak ili djevojčica rekao da će biti ili Štefica ili Anđelko tako da sam ja birala imeuser posted image user posted image user posted image  A ponovo se počeo javljati sa imenima za drugo dijete kad ga budemo imali a prijedlog za sina mu je Čorapuser posted image  Tako da će i sljedeći put biti isključen iz odabira...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

19.07.2009, 15:51

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Dina RR

Jednom davno je postojala ovakva tema, koja je zakljucana i obrisana jer su se desile nesuglasice i svadje. Neki su govorili da su im neka imena ruzna i smijesna, a drugi su se javljali i govorili da imaju u porodici osobe s takvim imenom, te su se osjecali prozvanim, napadnutim, ponizenim.
Stoga vas molim da dobro razmislite prije nego napisete post na ovu temu

Mislim da nema imena koj je smijesno ili ruzno, moze biti neobicno, nesvakidasnje :)

Hvala user posted image

Dina RR nebrini samo se malo salimo nema ljutis.
moja komsinica ima staru svekrvu nekih 85 god i stalno je zovu nanka,ja skoro pitam kako je nanki pravo ime kad ona kaze Guska ziva istina kunem se nisam mogla da vjerujem nije mi cak ni bilo smesno koliko mi zao sto sto su joj dali to ime e nemogu da vjerujem da se neko zove Guska...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

19.07.2009, 15:55

clock-img

Golubica

pencil-img

431

Radim sa djecom cija imena su zaista teska za izgovor i cak pomalo cudna, npr: Rumejsa, Muatez, Usame, Dzabir, Tesnima, Selsebila, itd user posted image user posted image user posted image

Asja, 02. 08. 2008.

Zadnji članci

article-img