cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Rodni list

clock-img

22.02.2012, 14:34

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: bananica

Jasmin, kad planirate preseliti ovamo???

ko još želi preseliti ovamo user posted image

istinauser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

22.02.2012, 14:34

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: bananica

Jasmin, kad planirate preseliti ovamo???

Za nekih 2,3 sedmice aBd.
Hvala jos jednom Hanady,hvala svima.

Tako bih voljela da te upoznamuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

22.02.2012, 14:36

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Jos jeedno ne mogu razumjeti ,rodni list vazi 6 mjeseci. Zasto to?? Fakat mi nije jasno. Kod nas dobijes kad se djete rodi i to ti je to. Nema istekao vadi drugi. Jedino ako zagubis.

za dijete ne znam a za odrasle ima logike, udaja/ženidba i sl, sve promjene se evidentiraju u rodnom listu pa ja, mislim bez obzira na promjenu il ne promjenu prezimena

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

22.02.2012, 14:37

clock-img

InLove

pencil-img

538

Jos jeedno ne mogu razumjeti ,rodni list vazi 6 mjeseci. Zasto to?? Fakat mi nije jasno. Kod nas dobijes kad se djete rodi i to ti je to. Nema istekao vadi drugi. Jedino ako zagubis.

za dijete ne znam a za odrasle ima logike, udaja/ženidba i sl, sve promjene se evidentiraju u rodnom listu pa ja, mislim bez obzira na promjenu il ne promjenu prezimena

Ma znam to, al svako ziv ako se uda/ozeni promjeni prezime itd. logicno da ce mjenjati dokumente. Al et.. user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

22.02.2012, 14:48

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Jasmin,
u Ambasadi na običnom papiru dajte ti i muž izjave, neka Ambasada u Rijadu ih ovjeri svojim pečatom, i onda iste pošaljite Fedexom svekru.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

22.02.2012, 14:49

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ma znam to, al svako ziv ako se uda/ozeni promjeni prezime itd. logicno da ce mjenjati dokumente. Al et.. user posted image

pa da al nije isti rodni list kad se udaš i ne udaš, imaš dole u naknadnim upisima  sve ... il ako se razvedeš u međuvremenu itd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

22.02.2012, 14:51

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

U rodnom lisu (odnosno izvodu iz matične knjige rođenih) piše što pšta: razvod, udaja, promjena imena i prezimena ...
Ne znate koliko ljudi često danas mijenjaju svoje lične podatke :(

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

22.02.2012, 17:51

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Jasmin,
u Ambasadi na običnom papiru dajte ti i muž izjave, neka Ambasada u Rijadu ih ovjeri svojim pečatom, i onda iste pošaljite Fedexom svekru.

Dobili smo vec papir iz Opcine NG na koji cemo napisati izjavu,ovjeriti u Rijadu i poslati u BiH.
Hvala :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

22.02.2012, 18:04

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

kod muskaraca se nista ne evidentira u rodni list kad se ozene....samo kod zena promjena prezimena

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

22.02.2012, 18:15

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

nije tacno.kod muskaraca isto pise sklopio brak tad i tad sa tom i tom u mjestu tom i tom...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

22.02.2012, 18:28

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: MALA1994

.

u pravu si sabinos sorry

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

22.02.2012, 19:08

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Jasmin, tu kojoj ste vi opcini rodjeni? Vjerovatno u opcini centar i tu i prijavljujete i djecu.Otidji na internet stranicu opcine centar i imas opciju da kliknes na maticni ured, posalji im email ili posalji svekra ujutro u maticni ured i nek mu daju informaciju!

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

22.02.2012, 19:15

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

jasmin poslala sam ti pp user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

22.02.2012, 19:18

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

jasmin poslala sam ti pp user posted image

Hvala,vidjela sam :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Zadnji članci

article-img