cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Frizer za bebe

clock-img

09.05.2011, 19:22

clock-img

Anoniman

moju decu smo sisali vec do sedmog dana od rodjenja po   prvi put , onda uh nekad je bilo moderno ono sa strane krace pa uzduz glave ono duze ostaviti, pa celavouser posted image onda krace, nekad kovrdjavi budu  sta znam 

< Poruku je uredio triputmama -- 9.5.2011 19:24:02 >

clock-img

09.05.2011, 19:31

clock-img

Anoniman

prvi put ga sisala posle godine jer se uzas znojio glava mu uvjek mokra bila posle trcanja , spavanja.Slusao mrdno nije.DOk drugi put kad sam isla, toliko je plakao derao se da neznam kako ga osisa bili smo puni dlaka i ja i on.
Kontam treci put ce biti vise srece , jest vraga cim smo sjeli cim je vika nastala dernjava , uzas .
Tako da sam CVRSTO odlucila da ga vise ne vodim jer se traumira stvarno.
Sad ce mama pred ogledalo u hranilici i sisat pa,kako god bude user posted image iovako nista niscim ga osisa u zbrciuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 9.5.2011 19:32:23 >

clock-img

14.09.2011, 10:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

blizi nam se 2. rodjendan- za nepunih mjesec dana pa sam planirala svoju djevojcicu odvesti 1.put kod frizera. trebaju mi preporuke za nekog fizera koji zna sa djecom i zna napraviti moderne frizurice za curice. do sada smo je uglavnom sami sisali na paz-bob sa siskama, ima ravnu kosu, nece snale ni trakice, kikice, sve odmah skida. kosa joj je sada srednje duzine- bob sa siskama, pusticu joj do rodjendana da joj malo naraste. imate li neke ideje za frizuru? mozda nesto asimetricno i cool?user posted image ne bih previse kratko

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

14.09.2011, 10:31

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Tičer, otvorit cu sad zasebnu temu o frizuricama, pa cu tamo prebaciti post.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

24.09.2011, 19:02

clock-img

bambi7

pencil-img

672

E moram ovde da se tuspasim. Kad smo odveli prvu malu kod frizera mislim da se dijete soknulo. Cura prisla nabacila plast odmah makaze cesalj, i dijete se ucehlo od placa. narednih par mjeseci smo obilazili u sirokom luku taj dio Dobrinje. Imala je oko 1,5-2 god. sljedeci put sam je odvela kod cure u frizeraj kad sam ja posla da se sisam. I kad sam frizerki ispricala da ona ne da da joj se pridje sa makazama, zena iskopa nekakav plast sa cukama i macama i malo pomalo hoces Lelo da pocesljas barbiku, pa hajde da ti malo naprskam kosicu da ti naraste kao kod mame, ih ona sva sretna...Sad ima 4,5god, i jedva ceka da ide na sisanje.

Zato sam drugu cerku povela sa sobom sa 3,5mj iako je haman celavauser posted image

clock-img

24.09.2011, 19:11

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Mi smo nedavno prvi put isli kod frizera,prije sam ga ja uvijek sisala(i ja sam frizer:)) i nedavno ga odvedem u djeciji salon...Tako je bio miran,ja sam se iznenadila...Covjek sta mu god kaze Emin slusa,ma drugo dijeteuser posted image

evo i slicice:))

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

24.09.2011, 20:54

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Jao Emina, vidi ga kako je ozbiljanuser posted image user posted image ...V. je relativno dobar, uspijemo ga bez placa osisati, samo sto nece da sjedi i ne da stavljati plast, nego onako stojecki, on preslaze cetke, vrti stolicu, pa malo miruje, slusa upute frizera...ok je...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

28.01.2014, 18:50

clock-img

aidana

pencil-img

833

Moze preporuka za frizera koji zna sa djecom? Sin bi mi se trebao prvi put osisati, sad ima kovrdze koje mu se stalno mrse a ne da mi vise da ga cesljam kao prije. Uglavnom na njegovoj glavi ima posla :) a ja bi da sok bude sto blazi

Zadnji članci

article-img