Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Steta mi je velika nanesena. Ali neka ima pjesma SVE SAM JAĆI... mislim da pravi prijatelji se pokazuju u ovakvim situacijama
Zao mi je da je takvo vrijeme da ovisim o FB... inace nebih vise nikada isla tamo...Ovako cu morati praviti novi profil i sve ponovo - za to treba mnogo vremena ali neka..
16.04.2010, 13:08
Saraya
395
Upravo tako... udarci koji te ne ubiju, ojacaju te...
Mila moja, mozda je ovo veliki hajr za tebe, jer ti moze donijeti vecu popularnost nego ikada... A i kad vidimo koliko su ostali spremni da ti preotmu musterije, znaci da je ono sto ti radis vrijedno i nekome jaka konkurencija. Iako na posten nacin, ti, ipak, nekome stojis na putu da njegovi/njeni proizvodi dodju na trziste u BiH.
Ne mora znaciti da je u pitanju vec pomenuta osoba, ali je svima jasno o cemu se ovdje radi...
Budi jaka, izdrzi to zbog nasih bebaca kojima si mnogo potrebna... Pusa...
16.04.2010, 13:10
mamina cura
1288
Hajmo na drugu temu, nije u redu da ovdje tipkamo. Ima tema FB na Zajednici
16.04.2010, 13:15
Saraya
395
OK...
Al kad smo vec tu, moram pohvaliti sling, odlican je, ja malca nisam ni osjetila...
28.04.2010, 13:48
mamina cura
1288
Da malo podignem temu Predlazem iduce druzenje sa mamama i bebama ( a ni tate nisu iskljucene) za ponedeljak, pa cemo odrediti termin. Za sve one koje imaju nedoumice oko postavljanja bilo koje nosiljke ili bi voljele da vide kako to izgleda ili jednostavno samo da se druzimo (DAJTE IZVUCITE ME IZ KUCE PLEASE)
Da li ima zainteresovanih?
28.04.2010, 15:36
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Da malo podignem temu Predlazem iduce druzenje sa mamama i bebama ( a ni tate nisu iskljucene) za ponedeljak, pa cemo odrediti termin. Za sve one koje imaju nedoumice oko postavljanja bilo koje nosiljke ili bi voljele da vide kako to izgleda ili jednostavno samo da se druzimo (DAJTE IZVUCITE ME IZ KUCE PLEASE)
Da li ima zainteresovanih?
ja sam, ako sta ne iskrsne do tad
20.05.2010, 16:03
veeseelaa
20552
pliz jel može neko da objasni kako se koristi sling marama, ja ne mogu da skontam
20.05.2010, 16:06
ena23
2131
Evo sada mi je poznanica javial da ce u subotu na vrelu bosne biti radionica o postavljanju slinga, mei tai, itd.
20.05.2010, 16:08
IvanaTz
827
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pliz jel može neko da objasni kako se koristi sling marama, ja ne mogu da skontam
Imas video upute kako se postavlja sling i kako se beba stavlja u sling, gledaj video i polako... Ja sam gledala sa one pixiekid stranice i dobro je objasnjeno, samo polako i nemoj odustajati, vidjeces da je pravo lagano rukovati slingom, super stvar! Sretno!
20.05.2010, 16:11
muby
730
imas uputa i na youtube sve ti zavisi od uzrasta bebe i nacina na koji bi ti nju htjela nositi ako je manja beba ide u polozaj stomak-na-stomak ili kolijevka vece bebe idu na kuk
20.05.2010, 16:12
chuci
804
mamina cura hoćeš li ti biti ovo na vrelu bosne što spominju
ja bi da probam sling i meitai pa da odlučim šta mi je nagodnije od to dvoje
ili može nekad i sljedeće sedmice. ako ne bude problem nekom da mi javi na pp kad je i gdje dogovor sa maminom curom
20.05.2010, 16:12
muby
730
IZVORNA PORUKA: ena23
Evo sada mi je poznanica javial da ce u subotu na vrelu bosne biti radionica o postavljanju slinga, mei tai, itd.
koliko sam ja skontala tu radionicu bi trebala voditi mamina cura ali ne znam gdje je ona sada i hoce li moci jer joj je Hena bolesna
20.05.2010, 16:21
ena23
2131
nemam pojma u stavri KO ja ova zena, znam je sa fB i tako mi je rekla, ja cu kod nje i uzeti mei tai i ona kaze da imati radionicu... na fB se zove dolisa sivalica.
20.05.2010, 16:22
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: muby
imas uputa i na youtube sve ti zavisi od uzrasta bebe i nacina na koji bi ti nju htjela nositi ako je manja beba ide u polozaj stomak-na-stomak ili kolijevka vece bebe idu na kuk
hvala mila, idem da vidim
20.05.2010, 16:23
veeseelaa
20552
nemam pojma u stavri KO ja ova zena, znam je sa fB i tako mi je rekla, ja cu kod nje i uzeti mei tai i ona kaze da imati radionicu... na fB se zove dolisa sivalica.
ja sam od nje uzela, juče mi dostavila
20.05.2010, 16:26
muby
730
Cula sam za Dolisu, i ona sije pelene i nosiljke, znam da je iz Hrvatske. Moguce da ce i ona imati radionicu na tom subotnjem druzenju.
Znam da je mamina cura spominjala da ce i ona drzati tu radionicu kad se druzenje trebalo odrzati proslu subotu.
20.05.2010, 16:27
ena23
2131
vesela pa eto dodjes usubotu i uzivo pokupis info :) ja cu tako uradit
20.05.2010, 16:28
faris06
190
E vesela ja bas jucer vidjeh na fb da si uzela sling od dolisa sivalica. Koliko sam shvatila tvoja curka je velika, ako nosis nju najlakse ti je na kuk. Mojoj je 9 mjeseci i jos uvijek 24 satna konekcija, postavim sliku da nas vidite malo kasnije.
20.05.2010, 16:38
Bubana
150
I mi cekamo svoj sling od Dolise
Koliko sam ja shvatila, to druzenje je odgodjeno do daljnjeg zbog ovog nevremena ...ili nije Sad mi nista nije jasno ... hoce li biti tog druzenja ili nece ?
20.05.2010, 16:55
ena23
2131
pa meni nije javila da je otkazano?? ja sam se cula sa njom u utorak zadnji put i tad mi je rekla da ce doci...
20.05.2010, 17:05
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: faris0'
E vesela ja bas jucer vidjeh na fb da si uzela sling od dolisa sivalica. Koliko sam shvatila tvoja curka je velika, ako nosis nju najlakse ti je na kuk. Mojoj je 9 mjeseci i jos uvijek 24 satna konekcija, postavim sliku da nas vidite malo kasnije.
ma snašla bi se ja nekako da je nosim al ne kontam kako da zavežem maramu da je čvrsta
20.05.2010, 17:08
veeseelaa
20552
nemam vremena
20.05.2010, 18:13
teacher75
5394
nemam vremena
ja ti imam sling, nije uopce problem nositi, samo sto jos nisam nosila na boku, al predpostavljam da je princip isti kao i naprijed. ja sam nedavno uzela mei tai, pa cu je od sad nositi u mei tai
20.05.2010, 22:45
Bubana
150
Ako je u pitanju druzenje povodom Dana porodice koje je trebalo biti sad u subotu , to je odgodjeno do daljnjeg zbog ovog vremena( ja sad vidjela na tom forumu )
A evo i mi se slingali , tj. pokusavali da slingamo u Dolisinom slingu Mi prezadovoljni dezenom, kvalitetom i prije svega ljubaznoscu teta Dolise Uspjela nam je pokazati kako da stavimo sling i dala upute za dalje koristenje kao i snimke na youtube gdje je najbolje objasnjeno kako postaviti sling
20.05.2010, 22:56
leona81
6373
dajte upute za mei tai jer je ja nosim samo u jednom polozaju a posto je napunila 6 mj sad moze i u druge a trazila sam ali svi kazu drugacije?