cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling

clock-img

16.02.2010, 20:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama Nataša

Ja i dalje moram da hvalim svoju maramuuser posted image

kad krenemo vani svežem je odmah iako bebač prvo ide u AS, al nikakav problem mi nije stavljat ga i vaditi po potrebi. Siti se mi nahodali ovih dana!

U Merkatoru ko u voziću, ja, mali u marami, veliki na kolicima stoji, super se zabavljamouser posted image

Možda nekom to čudno izgleda, često nas zagledaju al ne obadam naročito jer nama je super!

A da vam ne kažem koja je milina skitati po snijegu sat,dva i onda kući izvući iz marame sneno i toplo dijeteuser posted image

mene je strah nosati po snijegu jer se bojim da se ne okliznem i ne padnem na bebu user posted image evo jedna forumasica se okliznula i pala- Noor, bas je nekidan napisala

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.02.2010, 20:10

clock-img

Noor

pencil-img

92

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Noor

Mamina cura, kad ces nas obradovati novim materijalima i dezenima? Ja bih jedan super ljetni sling jarkih boja! user posted image

draga, zar ti nije tesko nositi u slingu? meni vec postaje potesko. kontam za mjesec-dva uzeti mei tai, kazu da je puno lakse

Ne nosamo se cesto kao vi, zato mi i nije tesko, a sad je curica i malo veca pa je stavim na bok, puno je lakse.
Mada, planiramo uzeti i MT nekad.

Nasa bajka je pocela 17.08.2009.

clock-img

16.02.2010, 20:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Mamina cura, kad ces nas obradovati novim materijalima i dezenima? Ja bih jedan super ljetni sling jarkih boja! user posted image

draga, zar ti nije tesko nositi u slingu? meni vec postaje potesko. kontam za mjesec-dva uzeti mei tai, kazu da je puno lakse

Ne nosamo se cesto kao vi, zato mi i nije tesko, a sad je curica i malo veca pa je stavim na bok, puno je lakse.
Mada, planiramo uzeti i MT nekad.

ma nismo se ni mi odavno nosali. kao sto sam navela maloprije, bilo me strah po ovom vremenu da se ne okliznem

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.02.2010, 20:15

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a onda kad izadjem bas se preforsiram, pozelim da setam pa setam po sat i po -dva bez pauze. nakon toga me sve boli :(

clock-img

16.02.2010, 20:17

clock-img

nikita

pencil-img

1945

teacher s koliko mj si ti pocela nositi mt?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

16.02.2010, 20:20

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja nosim sling od 3. mjeseca a namjeravam za 2 mjeseca uzeti mei tai

clock-img

16.02.2010, 20:23

clock-img

nikita

pencil-img

1945

ja nosim sling od 3. mjeseca a namjeravam za 2 mjeseca uzeti mei tai

aha, ok, ucini mi se da nosite mt, evo i ja cekam jos 2 mj pa cu ga kupiti

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

16.02.2010, 20:30

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

To ne ovisi od mene jer sam ja mala maca jos uvijek user posted image  Sve ovisi o ponudi u nasim ducanima...user posted image  a koja nije bas i neka... A kad bih ja mogla raditi svoje tkanine to bi bilo vec nesto user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

16.02.2010, 20:32

clock-img

Candy

pencil-img

89

Ja nazalost ne smijem ni jednu od tih marama nositi. Doktor mi je rekao da se ne zezam, jer mi je kicma u losem stanju, mogu je preopteretiti i operacije zaglaviti, i da cak ne smijem ni bebu dugo nositi.Namjeravala sam kupiti maramu pa u setnju sa bebicom, al ne smijem, boli me kicma i kad je nosim 10 minutauser posted image

clock-img

16.02.2010, 20:55

clock-img

muby

pencil-img

730

Candy ako imas problema sa ledjima onda se cuvaj. Tu su kolica pa u setnju.
Mada su mene nakon poroda ledja konstantno bolila od nosanja bebe po kuci iako je rodjen sa 3400gr.
A sad je tezak skoro 10 kg i regularno ga nosam u MT. Jedino me zabole ledja ako dodatno nosim kese kad idem na pijacu.

Mi danas isli na vakcinu, naravno u MT. Moram priznati da me bilo malo strah jer jos je klizavo vani pa sam bas pazljivo hodala. A kad smo se vracali Haris zaspao, nije mu smetala ni buka, ni saobracaj ni moje pricanje :)

HARIS, 9.8.2009.

clock-img

16.02.2010, 21:14

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Bas sam citala negdje na netu kako je jako bitna razlika nosanja djece u nosiljkama nego u rukama. Drugacije se rasporedjuje bebina tezina i mnogo je teze nositi u rukama. Zato se i zale roditelji koji nosajuci bebu u rukama uspavljuju je.
I kod mene kicma nije u izvrsnom stanju ali sam jako dobro podnosila nosenje - pogotovo je lako kad je beba manja (do godinu dana).

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

clock-img

20.02.2010, 21:55

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

mene je strah nosati po snijegu jer se bojim da se ne okliznem i ne padnem na bebu user posted image evo jedna forumasica se okliznula i pala- Noor, bas je nekidan napisala

UH, strašno! user posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

clock-img

23.02.2010, 17:25

clock-img

lekica83

pencil-img

689

I mi smo sada u klubu mama nosilja ali se bas ne snalazimo najbolje..Lana je mala bebica i ima 4200 tako da pokusavamo kolijevka polozaj u slingu. Malo se buni pa je sad samo po par minuta stavim da se navikne a interesuje me kako treb D bude unutra u njemu okrenuta, je li okrenuta stomakom prema meni kao kada doji recimo i gdje je onda glavica okrenuta ja sam je stavljala ravno da gleda u plafon tijelomn i glavom ali se glavica nekako iskrivi.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

clock-img

23.02.2010, 17:54

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Probaj vidjeti kako to oni rade ovdje
http://zolowear.com/Wearing.aspx pa ako ne bude isla kolijevka probaj tommy-to-tommy legs in

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

clock-img

23.02.2010, 18:04

clock-img

Soleil

pencil-img

110

Mi uživamo u šetnjama u slingu user posted image user posted image user posted image Sada kada je malo ljepše vrijeme i kada nije klizavo svakodnevno izađemo u šetnju. Emma uživa u slingu, razgleda a najčešće zaspe. Meni su leđa totalno rasterećena otkako koristimo sling. Vrlo brzo ćemo naručiti i mei tai da užitak učinimo potpunim user posted image

...Emma 26. 09. 2009. - Sunce je obasjalo naše živote...

clock-img

23.02.2010, 18:51

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Postavi koju slikicu user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

clock-img

23.02.2010, 22:50

clock-img

lekica83

pencil-img

689

evo bas sam gledala ovu stranicu, izgleda da sam ja malo pogresno stavljala user posted image u sling ali sutra cemo probati ponovo.. hvala mamina cura .. jos jednom user posted image za nas sling

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

clock-img

23.02.2010, 23:20

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Samo polako. Ja sam uvijek tu da pomognem. Da ste mi blize - ne bi mi bilo mrsko da se i vidimo user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

clock-img

24.02.2010, 09:14

clock-img

Mila_80

pencil-img

233

mamina cura javi se jer i ja bih jednu maramu user posted image

clock-img

24.02.2010, 09:32

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

IZVORNA PORUKA: Mila_80

mamina cura javi se jer i ja bih jednu maramu user posted image

saljem pp user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

clock-img

25.02.2010, 16:23

clock-img

Soleil

pencil-img

110

http://img696.imageshack.us/img696/9391/sling.jpg

Danas smo išli malo šetati :) U slingu, naravno! Pusa maminoj curi što je šetnje olakšala mojim leđima i učinila ih pravim užitkom za obje user posted image user posted image user posted image

...Emma 26. 09. 2009. - Sunce je obasjalo naše živote...

clock-img

25.02.2010, 16:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Soleil

Danas smo išli malo šetati :) U slingu, naravno! Pusa maminoj curi što je šetnje olakšala mojim leđima i učinila ih pravim užitkom za obje user posted image user posted image user posted image

bas ste slatke user posted image

clock-img

25.02.2010, 16:59

clock-img

leona81

pencil-img

6373

jel u slingu smiju da vise noge? a u mt ne smiju?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

25.02.2010, 17:34

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: Soleil

Danas smo išli malo šetati :) U slingu, naravno! Pusa maminoj curi što je šetnje olakšala mojim leđima i učinila ih pravim užitkom za obje

bas ste slatke

Dobre mameuser posted image  a bebica je med

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

25.02.2010, 19:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: leona81

jel u slingu smiju da vise noge? a u mt ne smiju?

u slingu ne smiju visiti noge

Zadnji članci

article-img