IZVORNA PORUKA: Mećura
Pozdrav drage moje, evo i mene sa povecanom inzulinskom rezistencijom,
TSH 5.15 i glukoza 7.1 uvedena trepaija Siofor 500 2x1 i Letox 50 dali neka od vas ima slicni problema i kakva su vasa iskustva
Ja sam na letroxu vec 3 godine i stima mi super,nemam onog gusenja kao bez terapije,nisam imala problema da se naviknem na tablete..Sto se tice Siofora,pijem ga malo vise od godinu dana..ja nemam IR,niti mi je secer povisen,nekad se jave neke hipoglikemije,al nista znacajno.I evo mogu da se pohvalim da sam zadnja 2 mjeseca dobila
u dan tacno,inace ih nemam nikako ukoliko ne koristim nesto od tableta koje izazivaju
.POred toga ovaj mjesec ce evo da bude O bez stimulacije(merionala,femare,clomifena).To mi se jos nikad nije desilo u zivotu..ovo mi je prva O bez lijekova,a inace sam najtezi oblik PCOS-a.Tako da vjerujem u Siofor.
Samo ti pocni sa terapijom,nekom treba mjesec-dva,nekom duze,ali ja mislim da ce biti efekta.Meni je dolazilo milion puta da prekinem jer nisam vidjela nikakvo poboljsanje
Sa srecom i prijavi nam kako ide sa Sioforom..
''I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu''.