IZVORNA PORUKA: djoisa
Malenom se u debelom sloju gule jagodice na prstima na rukama i nogama..ne boli ga..izgleda bas ruzno..sta bi to moglo da bude?..prosle sedmice smo radili nalaze - ks i sve je bilo ok..
može biti poremećaj žlijezda znojnica, ili reakcija na streptokoknu infekciju. je li bio bolestan u zadnje vrijeme?
meni se guli koža na rukama, mom bratu i ocu takodjer, mi smo to od njega dobili...ne mora značiti da je išta, znak za neki nedostatak i sl...znači nama je oduvijek tako,,sad mi se samo malo pogoršava, pa nekad me zna peći, prije toga pojave mi se kao mali prištići samo meni vidljivi koji me jako svrbe, i oni puknu i oguli mi se koža...
i da još napomenem da se to dešava samo tokom ljeta, dakle sigurno je povezano sa vrućinom..ja to sad rješavam tako što namažem nevenovom mašću (koju mi mama pravi svake godine) i smiri se za koji dan nestane, sad skoro i nemam.. probaj mu namazati tako sa nekom kremom/masti.