IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
jel mozda ima ko budan. a jesam aktivna na ovoj temi sad mi starija(4 i po god) ima turu i jako tesko je skidamo. U 10 joj dala dva lupoceta, i senf na noge, oblog na ruke ali slabo silazi. Sad nakon tri sata ima 38.2. Jos mi je prerano za dalsy ja mislim. Imam i jedan voltaren cepic za djecu al ga nikad nisam koristila i ne znam smijem li. U nedoumici sam, inace i jucer i danas joj ide i do 40.
ja češić stavljam na 39 temperaturu...
mojoj starijoj teško spada tura baš...
pored lijekova koje kobinujem na 4 ili 6 sati zavisi...
koristim...tuširanje...
djete raskomoti, nemoj pretopliti pokrivanjem i ne drži dijete u krilu ono uz sebe...
vodu staviš u zdjelu, stajaću pa masiraj...od nogu odozdo ...pa onda ruke, pa stimak i leđa, pa vratne žile pa čelo...al ni slučajno glavu po tjermenu...
razmutim bjelance umutim ga dobro viljuškom pa na pamučnu pelenu il slavetu sputim niz kičmu, stavim prkeo dojeću djeteta, potkošulju i u tome leži...
ja nisma kostila nikada alkohol...nekako mi zvoni u glavi d akropz kožu može ući u organizam pa me bilo strah...