Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zene moje drage, help mi pliz... (joj engleskog majko moja) kupila sam Sabini one mafine, gotova smjesa samo da se umuti i ispece, ali mi kozica mala baci kutiju gdje pise recept sta jos dodati... molim vas ako znate govorite inace mi svu noc nece dati mira dok ih ne napravim... znam da ide jedno jaje a ostalo
draga ja ti neznam kako to ide ali idi na google ako znas kako se zovu ukucaj i naces upustvo....pusa za binu i malog
11.12.2010, 20:00
Mya_81 RR
5531
Puma, upravo idem do Konzuma ako hoćeš da provjerim pa da ti napišem na PP. To je maksimalno 10 minuta. Javi mi broj ili na PP ili na FB!
11.12.2010, 20:56
puma
478
ja ofrlje stavila 1 jaje fiNdzan ulja i 100 ml vode i ispali su super... vec smo ih smazali
13.12.2010, 20:22
Anoniman
Hitno mi treba savjet, moja malena pije pancef izmedju ostalog, ali njega pije u tri sata po danu, a uvece dr sirup, mahinalno veceras umjesto dr sirupa dam joj opet pancef, da li to moze biti opasno, please help
13.12.2010, 20:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Hitno mi treba savjet, moja malena pije pancef izmedju ostalog, ali njega pije u tri sata po danu, a uvece dr sirup, mahinalno veceras umjesto dr sirupa dam joj opet pancef, da li to moze biti opasno, please help
joj ne znam jel Niina na forumu ona bi to znala a mi mozemo samo nagađati evo da dignem temu
13.12.2010, 20:29
Anoniman
Ims uputstvo procitaj , ako ne nazovi dezurnog i pitaj
13.12.2010, 20:29
Anoniman
nazovi dom zdravlja...oni jos uvijek rade...licno mislim da nije
13.12.2010, 20:33
Hannan
135
Nisam bas sigurna, ali nekom logikom, ipak proslo je vise od 3h kako si dala pancef, ne znam na koliko ga pije, ali proslo je neko vrijeme, to se desilo samo jednom tako da mislim da nije toliko strasno.
13.12.2010, 20:33
Skvo RR
4542
Nazovo dezurnu apoteku Novo Sarajevo 713 830 ili 713 831...tako sam i ja zvala....nesto sam i ja fulala sam lijekovima. Ultra su ljubazni.
13.12.2010, 20:49
Anoniman
Zvala sam doktoricu, uh kamen mi sa srca pade. Kaze ne moze biti strasno opasno, samo se moze javiti proliv, ali i to u rijetkim situacijama jer je proslo 6h, ali zato da joj dajem sto vise tecnosti da to izmokri.
Hvala vam punoooooooo
13.12.2010, 20:49
Apotekarka
3918
Nece joj nista biti ako sui joj davala do sad jogurt pokusaj joj i sad dati i sto vise tecnosti ja ko dijete bila kod bake i umjesto 4 x po pola tbl baka dala po 1,5 tbl pogresno procitala i zo 4 puta i doktor je rekao dapijem jogurt par dana i to je to
13.12.2010, 21:08
Anoniman
Svaki dan ona meni pojede jedan vocni jogurt i po pola solje obicnog, bas ga voli i dosta ga konzumiramo.
13.12.2010, 23:31
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Zvala sam doktoricu, uh kamen mi sa srca pade. Kaze ne moze biti strasno opasno, samo se moze javiti proliv, ali i to u rijetkim situacijama jer je proslo 6h, ali zato da joj dajem sto vise tecnosti da to izmokri.
Hvala vam punoooooooo
super
17.12.2010, 13:06
veeseelaa
20552
molim vas zna li iko do koliko sati radi Dom zdravlja na Vojničkom?
17.12.2010, 13:09
megi
935
vesela koliko ja zanm svaki dz radi do 20 sati
17.12.2010, 13:13
veeseelaa
20552
Hvala Megi ma malenu moram odvesti na kontrolu a i nalaze krvi i urina na uvid... a maloj se sad spava,pa kontam nek se naspava pa ću je voditi, al me strah da ne zakasnim valjda rade do 20 sati
17.12.2010, 13:15
bebac2
189
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
radi do 20.00, ali je pozeljno prije 19 predati knjizicu, jer zna biti guzva
17.12.2010, 13:18
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bebac2
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
radi do 20.00, ali je pozeljno prije 19 predati knjizicu, jer zna biti guzva
hvala, ma ranije ćemo mi garant
17.12.2010, 13:36
Anoniman
Veselaa jeste podigli nalaze, kakvi su? Nadam se da je princezica bolje, a kao sto ti vec rekose svaki dz radi do 20h.
18.12.2010, 14:59
Medić*
29
Zna li neko koliko od otvaranja smije stajati sirup za djecu Baktrim, ptije tri mj maleni je kada smo bili u Sandzaku imao upaljeno grlo i dr mu propisao, nakon dva tri uzimanja upaljenost je prosla, sada bih mu ponovo dala jer malo teze guta i grlo se crveni, kutiju nemamo a stajao je u frizideru, nama jako pomaze baktrim i ima li ga ovdje u apotekama ne mogu izlaziti dok muz ne dodje. Hvala
18.12.2010, 16:42
Anoniman
mila ja mislim da bi trebala kupiti novi baktrim.Eh da jos nesto zasto,mu dajes na svoju ruku mislim sto ga neodvedes kod dok.Sigurno da pomaze bakt.al ja nebi bas se tako usudila da uradim.Opet ti kako hoces
18.12.2010, 16:49
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Zna li neko koliko od otvaranja smije stajati sirup za djecu Baktrim, ptije tri mj maleni je kada smo bili u Sandzaku imao upaljeno grlo i dr mu propisao, nakon dva tri uzimanja upaljenost je prosla, sada bih mu ponovo dala jer malo teze guta i grlo se crveni, kutiju nemamo a stajao je u frizideru, nama jako pomaze baktrim i ima li ga ovdje u apotekama ne mogu izlaziti dok muz ne dodje. Hvala
Nakon prvog otvaranja cuvati ga mozes 10 dana. Barem tako kazu upute za koristenje. I ima ga u svakoj apoteci. Brzo ozdravite!
18.12.2010, 16:49
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: medic slatki
ja znam da se baktrim daje za urinarne infekcije ne daji nista na svoju ruku a koliko antibiotik moze stajati APOTEKARKO javi se
18.12.2010, 16:53
Anoniman
da vas pitamza savjet .Smijem li ja anela veceras kupati ili ne danas je dobio zadnju bocu zbog upale grla.Pa se nesto bojim ga kvasiti ....a i red je da ga pupam,sutra je sedmica kako se razbolio i kako sam ga kupala. Sta vi mislite???
18.12.2010, 17:06
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: felix
da vas pitamza savjet .Smijem li ja anela veceras kupati ili ne danas je dobio zadnju bocu zbog upale grla.Pa se nesto bojim ga kvasiti ....a i red je da ga pupam,sutra je sedmica kako se razbolio i kako sam ga kupala. Sta vi mislite???
pa ako se malo dobro osjeca sto da ne