IZVORNA PORUKA: pingpong
Evo, da se i ja pohvalim da sam kupila Tefal kuhalo na paru u Robotu na Pofalićima, cijena 110 KM (nije ovakvo kao kod Lulu, srebrenaste je boje).
Danas sam ga prvi put koristila za Esminu hapicu... mrkvica i tikvica su praaaavo ukusne.
Lulu, zanima me na koji način kuhaš špagete u kuhalu? Pretpostavljam da ih samo staviš izlomljene u jednu od posuda kuhala, a kad se skuhaju začiniš ih.
Također, kad namažeš filete uljem ili pospeš nešto naribanim trapistom (kako si u nekim receptima navela) da li to ulje ili taj istopljeni sir kapa na hranu u donjim posudama?
kapa pa stavi tu posljednju posudu zadnju ili stavi povrce ispod bude ukusno od tog soka...
spagete stavim u posudu za kuhanje neku plasticnu od tupperware i onda te ogradice skinem i ostne samo okvir ,napunim vodu u tupperware posudu i posolim...ukljucim paru i to je to...
kod nas je danas za rucak pileci file,mrkva i pecenjci nako cijeli...naomih odusevljena pecenjkom a i mama
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/bravo.gif)
i tata