IZVORNA PORUKA: zvecka
Razgovaramo mi na tu temu cesto,,,al nazalost razgovor se zavrsi tako sto ti roditelji kazu da je jos malo dijete,,,a ima 2,5 godine,,sve pricat zna,,,,moje misljenje je da dijet te dobi zna dosta,,,,nezna ko je presjednik jedne drzave al neke osnovne stvari treba da zna,,,,,
A to da mi je opravdano da se malo izgalamim i nije bas,,,jer i ja sama ne zelim to da radim,,,samo dva puta sam izgubila kontrolu,,,i od muke odma mi bude tesko da naredna tri dana mi to neda mira.,,,u biti meni je to dijete jako drago al ja volim i svoju djecu i ne mogu dozvoliti da budu maltretirana od bilo koga.
eh vidiš...
moja mlađa zoav imma sina koji je 5 mjeseci mlađi od moje starije kćeri...
volim ga jako i sretan sam što se druže...ali u jednom trenutku dječaka je shvatio da je dječak i kada su imali oko 2 i pol godine on tada dvije postao je jako neljubazan i tukao i udarao i grebao i ujedao.
ja sam pokušala sa zaovom da razgovaram, do nje da zahtjevam drugačije ponašanje...ali uvijek sam dobivala odgor on je takav, ja mu ništa ne mogu, on je mali...
jednog divnog ljetnog dana...
na našoj tarasi moja curica je dobila degenk od njega...sekunde su radile da idjete glavu od beton razbije...
mirno sam ustala i rekl....
'' mi se ne možemo dlaje družiti, nećemo moći ni kafu piti i jesti ni razgovarati niti se naša djeca mogu zajedno igrati...moja hanadi je očito neodgojena i ne zna se ponašati u društvu. žao mi je nisma uspjela...ona je mala i nekulturna...''
svi su me čudom gledali...jer znali su u toj rečenici jedina je sitina bila da mi nećemo zajedno kafu bpiti niti zajedno jesti ....
neko vrijeme nismo se vdijeli možda oko mjesec dana...u principu svi smo imali i obaveza ali osjetila sam da mi se malo i zamjerilo jer značli su da smatram da je njihov dječak neodgojen....
i nakon toga sustreti su postali opušteniji i normalniji, ona nikada nije više dobila batine niti udarac...jednom do tada bacio je igračku na nju...a moja zaova skočila je i rekla mu...idemo kući ti se ne znaš igrati sa djecom...prestao je...
ja danas nemama taj problem sa njima.