IZVORNA PORUKA: marinela
Napomena imamo i bracu od 5mj.njega ne udara,al mislimd a ima skrivene ljubomore.
Ovo je definitivno. Ema nije agresivna i ne tuče druge, jer odgajamo pacifistu
na glavu sam se nasadila da dokažem nani da ne treba vraćati djeci i da prvo pokuša fino, naravno nikada nije sama negdje da netko neće primijetiti da je udaraju, gurkaju i slično. Ali što ne sluša, to je za priču. Brata jako voli, naš problem je što ga grli i ljubi i ljulja (ali tako da on poplavi, odskakuje i slično
) a kad netko dođe u posjetu, pobenavi od muke. Iako joj se svi javljaju i komuniciraju s njom, s vrata tvrdi pazar da vidi tko će s njom u sobu na igranje i slično. A meni prkosi nevjerovatno, sigurna sam da je skrivena ljubomora u pitanju. Ništa, ali ništa ne može na dogovor i fino. Kad mi netko kaže da ne idem s ucjenom, nego nagradom, najradije bih je dala na par dana. Ako bi izdržali prvo stavljanj u krevet, vrag me odnio
. Dok ovi mali ne porastu dovoljno da i oni ne budu zanimljivi ljudima, mislim da će ovi ispadi trajati .
marinela, mi smo nešto prije drugog rođendana imali ovu fazu guranja drugih, nevezano za brata jer je tada bila centar svemira svima. Ipak mislim da je kod vas ovo što kažeš--- malo ljubomore.
A danas u parku sam vidjela curicu koja hoda za djecom da bi ih mogla počupati, gurnuti i udariti. Baš te neke dobi oko dvije možda. Teta koja je čuva samo hoda za njom i sprječava je. Ne izgleda mi da joj je rekla da ide udarati druge
. I tvrdim da nije do odgoja. Ponavljam uvijek da se MM i ja niti ne svađamo, ali zaista. Kod nas nema ''ne se.i, odhebi, hebem ti ovo ili ono'' nikada pa me je dijete fino spremilo u neku stvar. Otkud, šta?
< Poruku je uredio maja78 RR -- 23.3.2012 21:30:56 >