writing-img

RE: dekoracija za djeciju sobu

clock-img

01.07.2010, 10:01

clock-img

Anidae

pencil-img

409

Meni treba jedan savjet... Naime, kad smo saznali da sam trudna muz i ja kupili kutiju onih plasticnih zvijezda koje upijaju svjetlost pa kad ugasis svjetlo ove se vide u mraku... Na njima doslo neko slabo ljepilo pa su one otpadale... zaboravih reci da ih je muz (kao dijete) odmah raspakovao i polijepio po plafonu... vecina ih je dakle pootpadalo a ostale smo skinuli kad smo skoro krecili... zvijezde su sve na broju i sad bi ih nalijepila na onaj dio zida gdje ce biti krevetic i onaj hepek za presvlacenje ali samo na zidove (plafonu i visini vise ne vjerujem) medjutim, neznam cime da ih pricvrstim, da li da uzmem onaj super ljepak, da li ce nastetiti bebi??? Ja bih to polijepila ovih dana a beba dolazi za 6 sedmica pa sam u dilemi... Imal neko neku korisnu za zdravlje ideju? 

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

clock-img

01.07.2010, 12:01

clock-img

milenium

pencil-img

6133

uzmi onu debelu(oko 2mm)traku što se lijepi s jedne i druge strane.s jedne ćeš za zvjezdicu a s druge za zid.to su ti one što se stavljaju i na cvjetove iz svatova pa se lijepe na odjeću.kolut takve trake je oko 4-5 km a možda i manje.user posted image

clock-img

01.07.2010, 13:44

clock-img

Anidae

pencil-img

409

IZVORNA PORUKA: milenium

uzmi onu debelu(oko 2mm)traku što se lijepi s jedne i druge strane.s jedne ćeš za zvjezdicu a s druge za zid.to su ti one što se stavljaju i na cvjetove iz svatova pa se lijepe na odjeću.kolut takve trake je oko 4-5 km a možda i manje.user posted image

ja tu traku zovem medicinska jer kad god sam vadila prije krv oni ti to prilijepe pa kasnije teze skinuti traku i vise boli nego ubod igle... Mislim da znam koja je user posted image Hvala na ideji, sludjena sam ovih dana, sve jedva cekala pripremem one konacne a sad sam nekako sva user posted image zbunjena i izgubljena user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

clock-img

25.09.2012, 09:59

clock-img

kovrdjava

pencil-img

303

Gdje ima u sarajevu kupiti ove zvijezdice?

Koja ostane,zlata vrijedi...

clock-img

25.09.2012, 10:02

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: kovrdjava

Gdje ima u sarajevu kupiti ove zvijezdice?

U svakom TC...
Mi smo kupili u Penny-u, imaju zvjezdice i mjesec, imaju planete, pa smo kombinovali user posted image
U bingu su najeftinije, kod nas je komplet plafon u zvjezdicama i planetama user posted image
I bas je cool kad se svjetla pogase user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.9.2012 10:03:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.09.2012, 10:08

clock-img

damma

pencil-img

1281

ja kupila u jednom poklon sopu, cini mi se bile 2 KM 8 komada.

2004.
2008.

clock-img

25.09.2012, 10:11

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ja sam platila 3-4KM ali 40 komada u pakovanju...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.09.2012, 11:11

clock-img

damma

pencil-img

1281

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam platila 3-4KM ali 40 komada u pakovanju...

u bingu je li?
hej bingo mi pred nosom a nikad nisam potrazila..

2004.
2008.

Zadnji članci

article-img