cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: hodanje na prsticima

clock-img

30.06.2009, 11:10

clock-img

seli

pencil-img

109

Chuchi,i kako je prestala hodati.Da li su je vodili ortopedu?

clock-img

21.07.2009, 13:08

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

evo samo da napisemizvjestaj ....moja cura se pomalo pocela pustati prdje svaki dan malo vise sama i na moje veliko cudjenje kad je sama uopste nije na prstima vec citavim stopalom. jos uvijek ne smaram da je prohodala jer je i nestabilna i malo predje obicno trazi bar prstic da joj dam. a cim se za bilo sta uhvati pa makar i samo prst ide n aprsticima...pravo je smjesna....user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

21.07.2009, 13:41

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Bravo za maminu princezuuser posted image user posted image user posted image
Polako će guza mala da se učvrsti na nogicama, i onda joj više neće trebati oslonac!
A drago mi je da korača cijelim stopalom, a ne na prstićima..
Moj Luka je uvlačio prstiće prema unutra,  ali zato je to prestao raditi čim je prohodao...

clock-img

21.07.2009, 13:43

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

hvala misur ...ne pikam ja jos da je prohodala jer kao sto rekoh nestabiln aje pa je i ne pustam puno...
al mi je drago pravo sto ide na citavom stopalu jer sam se bas brinula i toliko me je izneadila kada je krenula sama punim stopalom...

pusa drugaru nasem :))))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

21.07.2009, 13:48

clock-img

emy24

pencil-img

222

eh i ja se suocavam sa tim hodanjem na prsticima,naime i ja sam skroz malo koristila hodalicu,sin mi je prohodao sa 11mjeseci,sad ce mu biti 2godine i tri mjeseca ali jos uvijek mu je drago se podignuti na prstice i hodati,spusti on stopalo i sam ali onako kada ga gledam kad hoda na prstima ma neznam neko dijete ne stoji onako stabilno i kada je cijelom nogom na podu,ja se nesto i ne brinem jer poznajem njegov temperament,pa znam da je to samo faza i da ce proci,jer da postoji neki problem nebi se nikako spustao cijelom nogom

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

Zadnji članci

article-img