Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Chuchi,i kako je prestala hodati.Da li su je vodili ortopedu?
21.07.2009, 13:08
mamina princeza
1856
evo samo da napisemizvjestaj ....moja cura se pomalo pocela pustati prdje svaki dan malo vise sama i na moje veliko cudjenje kad je sama uopste nije na prstima vec citavim stopalom. jos uvijek ne smaram da je prohodala jer je i nestabilna i malo predje obicno trazi bar prstic da joj dam. a cim se za bilo sta uhvati pa makar i samo prst ide n aprsticima...pravo je smjesna....
21.07.2009, 13:41
mišur
1329
Bravo za maminu princezu Polako će guza mala da se učvrsti na nogicama, i onda joj više neće trebati oslonac! A drago mi je da korača cijelim stopalom, a ne na prstićima.. Moj Luka je uvlačio prstiće prema unutra, ali zato je to prestao raditi čim je prohodao...
21.07.2009, 13:43
mamina princeza
1856
hvala misur ...ne pikam ja jos da je prohodala jer kao sto rekoh nestabiln aje pa je i ne pustam puno... al mi je drago pravo sto ide na citavom stopalu jer sam se bas brinula i toliko me je izneadila kada je krenula sama punim stopalom...
pusa drugaru nasem :))))
21.07.2009, 13:48
emy24
222
eh i ja se suocavam sa tim hodanjem na prsticima,naime i ja sam skroz malo koristila hodalicu,sin mi je prohodao sa 11mjeseci,sad ce mu biti 2godine i tri mjeseca ali jos uvijek mu je drago se podignuti na prstice i hodati,spusti on stopalo i sam ali onako kada ga gledam kad hoda na prstima ma neznam neko dijete ne stoji onako stabilno i kada je cijelom nogom na podu,ja se nesto i ne brinem jer poznajem njegov temperament,pa znam da je to samo faza i da ce proci,jer da postoji neki problem nebi se nikako spustao cijelom nogom