IZVORNA PORUKA: aida.
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
obavezno. me šitit ga....
a ta veza koju tada uspostavite jača je od bilo koje duge...vjeruj mi na riječ.
jedan se onesvjestio u sali kada sam ja ležala u bolnici, al neka je vala....
sigurna sam nebi taj ženi više ništa zucnuo...ona dijete od 5 kg rodila prirodno a on se bandači što ga ništa ne bili.
na ovo sam mislila ... zar bi trebao da zucne i da nije bio tu...
aida ti u svojoj muci mene peglaš sad.
jel ti ne poznaješ sarkazam kao oblik tokom razgovora ili je nešto drugo upitanju
naime moj muž meni nebi bio muž niti jednoj drugoj ženi da je pričao i kad treba i kad ne treba i tokom braka prije poroda. mislim ipak sam ja sa njim i zatrudnila i trudnoću nosila.
Uopšte nije pitanje toga da smatram da muž više cjeni ženu kao ženu svoju, kao suprugu ili majku njegovog djeteta. da te ne voli i ne cjeni nebi ti dijete napravio i bio ti mužem.
ja govorim o emociji Ja sam sve doživjela sa svojim mužem što sam trebal doživjeti, zato mi je i naparvio 2 dijece...ali sve što uvijek smatrm lijepim i divnim i osjećam kao ono što bih ponovila u životu mogla bih ti sada opisati kakva je to emocija, šta mi znači. A ovaj osjećaj...neopisiv je. ja sam zaista presretna što sma ga doživjela. Ni za šta na ovome dunjaluku mjenjala ga nebih. Možda bi neka druga žena to drugačije doživjela...možda sam ja to malo previše emotivno uzela srcu...ali tako je. i sutra opet bih isto, a i suprug iako sam i ja bila žena koja se porađala i znojila i sve što se već na porodu dešava bila...nakon ovoga i drugu bebu sam rodila, nažalost CR iz medicinkih razloga.