Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam redom čitala i valjala se od smijeha, čitala mužu najbolje-ludnica
26.08.2009, 00:49
Hanady RR
18727
Ja po prvi put naletih na ovu temu. Evo me sve boli nemogu se na glas smijat razbudit ću djecu a sve mi suze krenule.
e kod nas je svašta bilo al ubjedljivo mi je najače kad su mi krenuli bolovi u prvoj trudnoći. ja fino polako kažem mm eto mene je počelo boliti , večeras ćemo sigurno na porod i tako...on uzo knjigu i lista i fol gledna na sat na koliko su mi trudovi a ja hodam po kući pa kad zaboli naslonim se na stolicu. Došla moja mama on i dalje drži knjigu, sat i još dodo olovku i papir pa zapisuje na koliko su mi trudovi i tako do iza ponoći kad sam ja čučnula na pod i zalegla laktovima na ugao kaže moja mama e ovo je porod, a on mrtav hladan pita ''A šta ćemo sad ?'', kaže mama pa idemo djeco u bolnicu. kaže on aaaaaaaaaa znači spali su trudovi na 3 minute.
Niđe veze.
26.08.2009, 00:52
neki
3476
IZVORNA PORUKA: _mamica_10
IZVORNA PORUKA: Shee
ma da ti je to samo pogledati, sve njegove patnje... dobro ima i u pauzama snimaka ošamućenog kita tj. mene, ali ostalo... Svu je rodbinu izsnimavao, od njegove i moje mame do pitanja kako se osjećate, ma šega.
hahahahahaha mog su poslije pustili u salu hoce da gleda prodjaj,prvi je gledao i nije mu nista bilo,sad ovaj porodjaj drzi on mene za ruku babice me poradjaju kad on se samo srusi,oni mene svi ostavise a njega pocese da tresu i samaraju kad budi se on kaze ma nije mi nista ja zapeo pa pao i kad je posteljica trebala da izadje nije uspjela jer je zarasla pa su rukom morali da vade,on je otisao mojoj mami i rekao kako mi moraju vaditi matericu
_mamica_10 upravo sam probudila dijete,koliko sam se ismijala
26.08.2009, 01:03
batterfly
915
Jaooo, tema je odlicnaaa...Napokon da i ja malo crknem od smijeha.. Bravo za muzeve... ,a izvale su im za 10(0) Sve bolja od bolje...
26.08.2009, 01:08
neki
3476
Evo jedne izvale za koju su mi pricali,jer tad nisam znala MM...Ulazio on u kombi,i pomogo nekoj zeni da udje i ponese joj cekere...Opsti haos u kombiju,guzva...U neka doba zena vadi 2KM i daje njemu,a on,ma necu gospodjo,ma ne treba,ma necu,nema govora...Kad zena do nje uzme pare i kupi kartu kod vozaca...Kaze MM,tad kad nisam u zemlju propo od stida,necu nikad
26.08.2009, 01:14
batterfly
915
E, probudih djecu, da znassssss...Ti si kriva..
26.08.2009, 12:10
neki
3476
Ma sou pravi
26.08.2009, 12:12
marinela
812
IZVORNA PORUKA: neki
Evo jedne izvale za koju su mi pricali,jer tad nisam znala MM...Ulazio on u kombi,i pomogo nekoj zeni da udje i ponese joj cekere...Opsti haos u kombiju,guzva...U neka doba zena vadi 2KM i daje njemu,a on,ma necu gospodjo,ma ne treba,ma necu,nema govora...Kad zena do nje uzme pare i kupi kartu kod vozaca...Kaze MM,tad kad nisam u zemlju propo od stida,necu nikad
26.08.2009, 12:13
seka87
253
ma bosanac takvi smo
Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
26.08.2009, 12:18
neki
3476
Ja uvijek oplacem kad otvorim ovu temu
26.08.2009, 12:21
bebano
759
e bas se ismijah
26.08.2009, 12:22
Lara83
1074
citam po ne znam koji put i smijem se na sav glas (sreca pa sam sama u kancelariji)
LEGENDE su!
26.08.2009, 12:23
neki
3476
Sad me pita sta to piskaram,kad sam mu rekla poceo me ganjati po kuci,hoce da me udavi
26.08.2009, 12:26
neki
3476
Korisnici na ovoj temi: neki, Schecherlemica, seljo, Eli83, prskalica, aamra, mamine oci, Bambi09, adannn, Đenifer, seka87, amila87, sheri, Zoe, moja medena
26.08.2009, 12:34
Anoniman
obzirom da sam na poslu, ne smijem vise citati, a stigla sam do strane br. 2...
26.08.2009, 12:53
adannn
946
Evo jedne i od nas:))
Pijaca je kod nas inače četvrtkom....Probudila ja muža tako jedno jutro i govorim mu da je danas pijaca i da jedno od nas dvoje mora otići Nejri uzeti onaj balon Teletabis Kaže on,onako u polusnu:''ajde ja ću,dok se ti spremiš,proći će i pijaca''!! Ja u dnevnom boravku,kad dolazi on za 3 minute i govori:''imaš li ti teletekst''?? Prva pomisao mi je bila da nije neko umro,ja se skamenila.
Požurio moj dragi da kupi balon i pitala ga jedna komšinica(koja je najveća tračara)gdje si ti pošao,gdje žuriš,a on odgovori da ide na pijacu...Ona se kaže kočila od smjeha jer je bila srijeda a ne četvrtak....Pijaci ni traga
I sad uvijek govori:''vidiš na što te sve žena može navesti''??!!!
26.08.2009, 12:54
neki
3476
Zeno draga,pa sta to radis muzu
26.08.2009, 12:59
Anoniman
joj Vi stvarno niste normalne,sve me živo zaboli od smijeha za mužiće
26.08.2009, 13:02
adannn
946
Zeno draga,pa sta to radis muzu
Nisam namjerno
26.08.2009, 13:06
Anoniman
Možda ću promašiti temu ali mi na um pade jedan vic:
Šta je zajedničko muškarcu i pužu ? Imaju rogove,sline,vuku se .....i misle da je kuća njihova.
Istina!
26.08.2009, 13:12
Anoniman
Neki, muz ti je KING
Evo jedna i od mog. Prije 4.-5. godina trebao je da dodje neki muzev rodjak kojeg niko od muzeve familije nije vidio od prije rata...I svi u familiji samo pricaju o Mirzi(tom rodjaku)...Mirza ovo,Mirza ono, Mirza 'vaki, Mirza 'naki..... Helem nejse, samo je Mirza bio tema nekoliko dana svih nas........ I dolazi dan D i famozni Mirza..... Pruza muzu ruku, da se pozravi i upozna s mm...a mm ko iz topa:" Ja sam Mirza" A taj Mirza, sav onako zbunjen, jer je mislio da se od njegove rodice sin drugacije zove, konstatova:"Bas fino, imamo dvojicu Mirza u porodici.... Mi smo se svi DOSLOVNO valjali po podu od smijeha, a muz kad u zemlju nije prop'o. Ni dan danas ne zna sta mu bi da kaze da se zove Mirza....
26.08.2009, 13:22
Anoniman
eh sjeti se i ja jedne priče slična Mirzi.
Krenuli mi kod moje tetke i tetka i oni su onako malo ko pobožni,i vjerovatno je mm usput u autu razmišljo kako će se pozdraviti,sigurno je mislio da on njima s vrata kaže Eselamu alejkum,a oni će njemu odgovoriti naravno kako treba.
Ulazimo mi na vrata kaže mm iz dubine duše VE ALEJKUMMUSELAM,a moj tetak zinuo u njega kaže on njemu,odgovara mu sa ESELAMUALEJKUM.
Ja se nisam mogla strpiti da ne prasnem u smijeh,a mm se zacrvenio ko paprika od stida.
26.08.2009, 13:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA
eh sjeti se i ja jedne priče slična Mirzi.
Krenuli mi kod moje tetke i tetka i oni su onako malo ko pobožni,i vjerovatno je mm usput u autu razmišljo kako će se pozdraviti,sigurno je mislio da on njima s vrata kaže Eselamu alejkum,a oni će njemu odgovoriti naravno kako treba.
Ulazimo mi na vrata kaže mm iz dubine duše VE ALEJKUMMUSELAM,a moj tetak zinuo u njega kaže on njemu,odgovara mu sa ESELAMUALEJKUM.
Ja se nisam mogla strpiti da ne prasnem u smijeh,a mm se zacrvenio ko paprika od stida.