cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Izvale" naših muževa

clock-img

14.04.2012, 09:41

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kod mene vagina ispušta čudne zvukove-kad mijenjamo razne pozeuser posted image user posted image

i kod mene je ovo user posted image ne stalno al se zna desiti
galicijauser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 08:27

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Joj, sad vidjeh najavu na TV-u pa se sjetih, neki dan mi u salonu namještaja kad neki napucani bračni par, još iza njih dvoje po dva oblaka dima, teških mirisa, ja samo prođem, a moj H govori vidi onaj pjevač sa ženom, ja pogledam, ma Bogme ja nikakvog pjevača ne skontah, al rekoh hadj, ne pratim scenu vjerno, i kako se opet mimoiđosmo skontam ja dr. Reuf Karabeg, kažem mom, ma bolan kakav pjevač ono ti dr. Karabegi njegova žena Amela, ja kaže mislio onaj Kemo Hasić,

clock-img

19.04.2012, 11:28

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj, sad vidjeh najavu na TV-u pa se sjetih, neki dan mi u salonu namještaja kad neki napucani bračni par, još iza njih dvoje po dva oblaka dima, teških mirisa, ja samo prođem, a moj H govori vidi onaj pjevač sa ženom, ja pogledam, ma Bogme ja nikakvog pjevača ne skontah, al rekoh hadj, ne pratim scenu vjerno, i kako se opet mimoiđosmo skontam ja dr. Reuf Karabeg, kažem mom, ma bolan kakav pjevač ono ti dr. Karabegi njegova žena Amela, ja kaže mislio onaj Kemo Hasić,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

19.04.2012, 11:57

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

user posted image user posted image jao kralja,nije ni cudo sto ih je pomjesao kad su im "frizure" iste user posted image

da ne bude zabune komentar se odnosi na Almin post,da neko ne pomisli na neke druge "frizure"user posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 19.4.2012 11:58:52 >

clock-img

19.04.2012, 12:06

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH,oplakahuser posted image user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

19.04.2012, 12:07

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH,oplakahuser posted image user posted image user posted image

eto ti i moš mislit kako je meni, sa njim vakim živjeti, haaaaaaaaaaaaaa

clock-img

19.04.2012, 12:10

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

Neznam kako ti je s njim živjeti ali mene su majke mi suze zalile,e čuj Kemo Hasić...user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

19.04.2012, 12:15

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

A sad, da se ne smijemo čovjeku bez veze kad je imao pravo:

Osoba A:

user posted image

Osoba B

user posted image

Eto, hajd recite koja osoba je Kemal Hasić user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.04.2012, 12:18

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

de boja Lejla ja bih obojicu u po noći prepoznala, još pa i po mraku, prvi dr. a drugi picopjevac, hahahahaha

clock-img

19.04.2012, 12:20

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

A, inače kada sam se udala kažu meni ima iznad mene nekoliko kuća jedna Belma, kažu ista ti, i stvarno naiđe ženska, ista ja, ma ko da smo bliznakinje, ista kosa, boja, frizura, s leđa, ma ja bim mislila da sam ja, i jedan dan moj čojek stane Belmi na A. Polju mislio da sam ja,

tako što se tiče Karabega i Hasića, ništa čudno, hahaha

clock-img

19.04.2012, 12:22

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

de boja Lejla ja bih obojicu u po noći prepoznala, još pa i po mraku, prvi dr. a drugi picopjevac, hahahahaha

Ako ne pratiš scenu user posted image , onda sigurno pratiš rad dr. Karabega user posted image

Iskreno, koliko muškarci ne vide detalje već cjelinu potpuno mi je razumljivo da ih je zamjenio. Nisu oni kao mi žene da zagledamo svaku bubuljicu user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.04.2012, 12:23

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

A sad, da se ne smijemo čovjeku bez veze kad je imao pravo:

Osoba A:

user posted image

Osoba B

user posted image

Eto, hajd recite koja osoba je Kemal Hasić user posted image

E jesi legenda...Majke mi pučiće mi trbusnjaci od smijeha,pa nemogu vise....user posted image
Ima sličnosti,razumijem čovjeka u potpunosti..hahahahhahahahahahahahhauser posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 12:25

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Pa vidi u keme obrva korigovani, a vidi u dr. onako natural, e jeste stvarno neozbiljne, hahahahaha

clock-img

19.04.2012, 12:28

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

I meni su istiuser posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 13:14

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Pa vidi u keme obrva korigovani, a vidi u dr. onako natural, e jeste stvarno neozbiljne, hahahahaha

e pa bas bi zbog ovoga svako i pomislio da je dr ovaj "korigovani"user posted image ali nejse,smao mi sega kako ga tm nije prepoznao,pa zar on ne prati bh reprezentaciju jer je karabeg na svim utakmicamauser posted image

clock-img

19.04.2012, 13:26

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Alma zezas covjeka isti(zanemari -3 dioptiju bez naocarauser posted image )

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

19.04.2012, 13:27

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Samo se vi zezajte, kad bi se dr napuderisao i sredio obrve bio bi isti, samo malko stariji. I Kemo bi se zijanio kad bi ga vidio user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.04.2012, 15:18

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: gvendolina

e pa bas bi zbog ovoga svako i pomislio da je dr ovaj "korigovani"user posted image ali nejse,smao mi sega kako ga tm nije prepoznao,pa zar on ne prati bh reprezentaciju jer je karabeg na svim utakmicamauser posted image

ma, šuti sreća pa su muški, da su kakve žemskepjevaljke ne bi mi bilo jednostavno, hahahahahah

clock-img

19.04.2012, 20:10

clock-img

DM

pencil-img

2408

"Šaltam" ja kanale i prebacih na tvsa-kad gosti-Kemal Hasić i Reuf Karabeguser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

20.04.2012, 11:46

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: doublemum

"Šaltam" ja kanale i prebacih na tvsa-kad gosti-Kemal Hasić i Reuf Karabeguser posted image user posted image user posted image

Zajedno? Ma zezaš se user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

20.04.2012, 11:54

clock-img

DM

pencil-img

2408

Pa ja napisah sinoć odmah-mislim pogledaće neko, aviuser posted image
Helem voditelj emisije Zaim Poturić, gosti njih dvojica i još neki dr ćelav(šou)user posted image

clock-img

20.04.2012, 12:01

clock-img

Anoniman

Ja ne zna je li ovo izvala ili nije la hajd eto
sinoć se mi pripremili da se keksamouser posted image i ode on do kupatila da donese khm, khm, kad ide i kaže pa prazna kutijauser posted image
A kupili novu i ni otvorili nismo i namasad milion upitnika iznad gčlave-mislimo garant je dijete uzelo i već ga vidimo u školi sa istim i pitanjemučiteljici a šta je touser posted image user posted image user posted image
i onda moj hairlija nađe tu novu kutiju, ova je bila neka od prije-trebam li pistai je li mi bilo i do čega poslijeuser posted image

clock-img

20.04.2012, 12:03

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Pa ja napisah sinoć odmah-mislim pogledaće neko, aviuser posted image
Helem voditelj emisije Zaim Poturić, gosti njih dvojica i još neki dr ćelav(šou)user posted image

a ni zaimu nije mane što se kose tičeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.04.2012, 12:04

clock-img

DM

pencil-img

2408

Pa i navela sam zbog koseuser posted image
a čini mi se da je i on nešto u tom folu spomenuouser posted image

clock-img

20.04.2012, 12:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Mi u subotu bili na vjenčanju...
uži krug prijtelja...
moj muž kum...

kad stadiše da ih zajedno slikaju dovale se smijati...
i kum i mladoženja istih frizura...kaže im ona porfeionlani fotograf ''jeste se to dogvorili''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img