Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja ne pratim izvale moga muza ali cu vam ispricati nesto meni jako smijesno i danas kada se toga sjetim ja se valjam od smijeha. Blizio se termin moga poroda i ja muzu kazem da sam spakovala sve stvari koje treba donijeti onaj dan kada ja i bebica budemo trebale izaci iz porodilista, ja sam to njemu sve lijepo pokazala i rekla sta i kako.Nakon poroda dolazi on pred odjel i ja izlazim vidim nosi on neku veliku kesu a ja sva u cudu, koliko znam u takvu kesu nisam nista spakovala ali je ipak uzimam i pitam ga a gdje je ona kesa sa mojom odjecom sto trebam obuci, kaze on to je ta kesa, hajde reko on mozda stavio u drugu kesu i ja tako uzmem, udjem u sobu da se presvucem i gledam u onu kesu sve same gace i carape, zovem ga reko sta si ti ovo meni donio a ove moje zene se pokocile od smijeha kada su vidjele moju robicu za odlazak kuci, tako da sam ja za tu divnu priliku mogla samo obuci gace i carape
30.06.2011, 15:20
mamin cvjetić
824
IZVORNA PORUKA: sunce27
Ja ne pratim izvale moga muza ali cu vam ispricati nesto meni jako smijesno i danas kada se toga sjetim ja se valjam od smijeha. Blizio se termin moga poroda i ja muzu kazem da sam spakovala sve stvari koje treba donijeti onaj dan kada ja i bebica budemo trebale izaci iz porodilista, ja sam to njemu sve lijepo pokazala i rekla sta i kako.Nakon poroda dolazi on pred odjel i ja izlazim vidim nosi on neku veliku kesu a ja sva u cudu, koliko znam u takvu kesu nisam nista spakovala ali je ipak uzimam i pitam ga a gdje je ona kesa sa mojom odjecom sto trebam obuci, kaze on to je ta kesa, hajde reko on mozda stavio u drugu kesu i ja tako uzmem, udjem u sobu da se presvucem i gledam u onu kesu sve same gace i carape, zovem ga reko sta si ti ovo meni donio a ove moje zene se pokocile od smijeha kada su vidjele moju robicu za odlazak kuci, tako da sam ja za tu divnu priliku mogla samo obuci gace i carape
30.06.2011, 23:34
mersiha 77
940
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić
IZVORNA PORUKA: helena_7
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Mi došli u porodilište, i sad sve ono standardno, prijmna ambulanta bla bla mm je tu sve sa mnom, i sad kaze ta dezurna sestra meni "kad se gore popnete,malo cete cekati duze jer imaju tri poroda, pa će babica doći da vas klistira" a mm (dusa draga) kaze njoj, a kako već znate da će je(mene) sjeći
znaju se oni cesto praviti "pametni"
05.07.2011, 12:59
Amam
659
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Mi došli u porodilište, i sad sve ono standardno, prijmna ambulanta bla bla mm je tu sve sa mnom, i sad kaze ta dezurna sestra meni "kad se gore popnete,malo cete cekati duze jer imaju tri poroda, pa će babica doći da vas klistira" a mm (dusa draga) kaze njoj, a kako već znate da će je(mene) sjeći
znaju se oni cesto praviti "pametni"
Bojim se da cu dijete probuditi
06.07.2011, 15:30
mamin cvjetić
824
Dogovorili se mm i ja da se čujemo u određeno doba dana on na terenu ja kući i zvoni telefon u to određeno vrijeme javlja se moja sestra (inače imamo isti glas) i on kaže LJUBAVI TAČNO JE 18 SATI I DVADESET MINUTA i bla bla bla sestr umire od smejha (jer je svašta napričao ko napaljeno na terenu bez ženska i mašine za pranje veša ni na mapi pa sve mora na ručno i nasuho)i sestra sva u suzama od smjeha kaže zete evo titvoja ženica.Ja se javljam a on zanijemio i samo reče joj u zemlju propado i jadničak spusti slušalicu
08.07.2011, 08:58
mersiha 77
940
Dogovorili se mm i ja da se čujemo u određeno doba dana on na terenu ja kući i zvoni telefon u to određeno vrijeme javlja se moja sestra (inače imamo isti glas) i on kaže LJUBAVI TAČNO JE 18 SATI I DVADESET MINUTA i bla bla bla sestr umire od smejha (jer je svašta napričao ko napaljeno na terenu bez ženska i mašine za pranje veša ni na mapi pa sve mora na ručno i nasuho)i sestra sva u suzama od smjeha kaže zete evo titvoja ženica.Ja se javljam a on zanijemio i samo reče joj u zemlju propado i jadničak spusti slušalicu
aman zeno jesi sejtan svoje vrste,sta radis od tog covjeka
09.07.2011, 16:22
mamajednogdjecaka
91
IZVORNA PORUKA: majamaca
Kod nas su bili prijatelji na veceri, a ljepsa polovina para je bila trudna i trebala da ide na expertni ultrazvuk. I pita ona mene zasto mora to da radi, ja taman da odgovorim uskoci moj muz i kaze:"Da vide da dijete ne daj Boze nema DOWNLOADOV sindrom.." Ja ostala onako u cudu i onda smo svi poceli da se smijemo. Inace on stalno nesto downloaduje, pa je pomijesao Daunov sindrom sa onim koji on ima..
A druga provala je kada sam bila trudna i stalno piskala, a on onako sav bitan kaze:"Sigurno si nahladila prostatu.."
Eto i sta covjek da im radi?
Ooooo,sto se ismijah.Download je ubjedljivo najbolji,a i izvala sa prostatom mu je za 10 heheheh.
05.08.2011, 00:00
acudesa
7725
priča u društvu je išla na temu čeprkanja po tuđim telefonima, dokumentima, kompjuteru...i kaže mm: zatekla žena otvoren windows i umjesto da ga samo zatvori...ona propuh napravila
05.08.2011, 00:19
InLove
538
IZVORNA PORUKA: acudesa
priča u društvu je išla na temu čeprkanja po tuđim telefonima, dokumentima, kompjuteru...i kaže mm: zatekla žena otvoren windows i umjesto da ga samo zatvori...ona propuh napravila
Ot. Pa gdje si ti zenoo?? Ne javljas se...
05.08.2011, 00:29
ananas_ze
317
pila ja kafu s muzem i ostalo nam kafe, i ja mu kazem da je sipa u solju(kontam popit cu je poslije)kad poslije prerm suđe nit ima šolje nit ima kafe pa ga pitam gdje je kafa kaze rekla si da sipam u solju, pa rekoh koju šolju a on ONU U WCu
Frisak,od jutros...peto RAMAZANSKO jutro.Budim ja dragog da ide na dzumu,a on ocito,jos u slasti svog zna:Bi li mi mogla napraviti jednu kahvu,da se razdrmam??? Rekoh,bih,da nije ramazan.Kad on:Oooooj,estagfirullah!!!
12.08.2011, 09:02
vila_7
5398
ubit ce me ako sazna da sam stavila :
preksinoc ja tipkam na RR sa drugim zenicama i jedna u potpisu ima izreku i Meša Selimović ispod, kad moj meni preko ramena prati sta ja radim i pita : s kakvim se to ti muskarcima dopisujes?
(najgore sto imamo kolekciju njegovih knjiga)
13.08.2011, 19:28
sabinos
1236
preksinoc ja tipkam na RR sa drugim zenicama i jedna u potpisu ima izreku i Meša Selimović ispod, kad moj meni preko ramena prati sta ja radim i pita : s kakvim se to ti muskarcima dopisujes?
ovaj je do bola
13.08.2011, 19:34
klemzi
2988
IZVORNA PORUKA: sabinos
ovaj je do bola
13.08.2011, 19:58
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: klemzi
IZVORNA PORUKA: sabinos
ovaj je do bola
hahahhahahah dobro je helena da nije rekao ko ti je taj Mesa hahahahha
13.08.2011, 20:00
Mirkica
6978
Joj žen mene sramota ali ovo stvarno moram napisati. Hoćemo nas dvoje da se igramo keksa znata našta mislim i zagrijjani mi kad će ti on upola frke e bogami sam ja gladan ja nemogu dok ne jedem stuniću se.E šta bi mu čovjek smijao se ili plakao.
e ovo je glavno ojjjjj ma legenda je
02.09.2011, 00:14
bina87
36
Mila, ja sam gladan, znas u vojsci smo 6 mjeseci ujutro samo pastetu jeli... U vojsci bio 2003,a to bilo danas...
02.09.2011, 09:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bina87
Mila, ja sam gladan, znas u vojsci smo 6 mjeseci ujutro samo pastetu jeli... U vojsci bio 2003,a to bilo danas...
znam kako ti je hvala Bogu moj prestao da priča o vojsci, prije je svaka rečenica započinjala sa " kad sam bio u vojsci..." jadna majko kad počne kukati
Žao mi što je ukinuše nemaš pojma koliko, sve bi ja ove bezhljeboviće naĆerala u vojsku i na kuhanom kupusu bi mi bili svaki dan, eh što nisam neko ...
03.09.2011, 01:17
bina87
36
Svim majkama bih izbrisao bore ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko
U vojsku bi svakog slali tad bi,tad bi zivot proklinjali ooooo da sam ja netko :) Nesto mi naumpade kad ti to tako rece...
Moj se nije kanio kukanja, znas zeno-rad, red, disciplina, ova puska, ona puska, grah, pura, cizme.... i bas mi je sladak kad o tome prica Al opet hvala Bogu porijetko
05.09.2011, 00:57
reallove
5807
Pregledam ja portal Moje zdravlje,citam,ima zanimljivih stvari..Izmedju ostalog,procitam kako sol zaglupljuje i kazem ja to svom muzu,a on ce meni:"A ti jedes puno soli"
06.09.2011, 13:14
muaaa
2911
Maloprije mm i ja pricamo o bogatim i siromasnim,kako je ovdje kao nema sredine.Za bogate nista nije skupo itd.a siromasnim kad das nesto pocnu te blagosiljati.I sad sve to mm prica citiram"siromasni ti kazu-Bog ti dao zdravlja,puno srece imao, sve ti bilo lijepo u zivotubilo,granata te raznijela"i sad odjednom stade a ja u njega pogleda i paf.Kad on skonta sta je rekao kaze "Cuj granata te raznijela"otkud mi to,a ja
06.09.2011, 13:21
Almaa
1983
dosli nam gosti na babine i mm prica kako ja kad beba zaplace przo pripremim hapu, kaze :"ma moja zena napravi hapu brze nego sto na trci Sumaheru gume zamjene"
12.09.2011, 14:35
malena sharena
1196
MM vec neko vrijeme hoce da smrsa, pjesaci do posla i nazad, manje jede i stvarno se pomalo dovodi u formu. Juce na vikendici jedan moj rodjak prokomentariso kako se vidi da MM radi u dobroj firmi jer ima stomak. Ja na to i zaboravila, a on poslije uso za mnom u kucu, zatvorio vrata od sobe, stao ispred mene, skino se do pasa i sapcuci mi kaze: - Da te pitam, jesam se ja to majke ti opet zdrigo? , joj, ja sam plakala.
12.09.2011, 14:49
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: malena sharena
MM vec neko vrijeme hoce da smrsa, pjesaci do posla i nazad, manje jede i stvarno se pomalo dovodi u formu. Juce na vikendici jedan moj rodjak prokomentariso kako se vidi da MM radi u dobroj firmi jer ima stomak. Ja na to i zaboravila, a on poslije uso za mnom u kucu, zatvorio vrata od sobe, stao ispred mene, skino se do pasa i sapcuci mi kaze: - Da te pitam, jesam se ja to majke ti opet zdrigo? , joj, ja sam plakala.
joj ja mislim da bi ti ukinuo internet kad bi saznao da si ovo napisala!
12.09.2011, 14:54
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: malena sharena
joj ja mislim da bi ti ukinuo internet kad bi saznao da si ovo napisala!
Ja bih joj ukinula sve vrste komunikacije sa vanjskim svijetom