cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Izvale" naših muževa

clock-img

28.12.2010, 20:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ena23

Ne znam da li je za suze ili za smjeh ali maloprije mi nesto radimo i kazem ja mm-u sto ti mene nikad ne grlis? A on: a sta cu te grliti, ne idjes nikud? 

Hahah,takva sam i ja...nedavno me mm pita onako zavodnički (ali to sam skontala malo kasnije) user posted image što se večeras ne bi malo sredila,a ja k'o iz topa "ma kud ćemo po ovoj zimi" i onda skontam na šta je zapravo mislio i tako glupavo dodam "a haaj izvini" user posted image user posted image

clock-img

28.12.2010, 23:03

clock-img

Cherry

pencil-img

126

IZVORNA PORUKA: tekja

user posted image ...dobar neki direktor ipakuser posted image

dobar, dobar, cim je jos uvijek na tom poslu user posted image user posted image

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

clock-img

29.12.2010, 16:23

clock-img

tekja

pencil-img

1957

sinoc, nakon sto je odradio 12 sati na poslu, kaze MM:jesi ti to V. ugrijala bojler, vala ja sam toplom nogom vodu opr'ouser posted image , valjda mu nece zafalitiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

29.12.2010, 16:32

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: tekja

sinoc, nakon sto je odradio 12 sati na poslu, kaze MM:jesi ti to V. ugrijala bojler, vala ja sam toplom nogom vodu opr'ouser posted image , valjda mu nece zafalitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 16:35

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

E nek` je neko i vodu opr`o.
Nego tekja i muby,vasi djecaci lice na avatarima...ili mi treba dioptrija?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

29.12.2010, 16:54

clock-img

muby

pencil-img

730

izgleda da lice
mada ja nisam odavno azurirala avatar :)

clock-img

29.12.2010, 17:03

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Ma beboni napravili istu pozu, mora da je to sad in u njihovom svijetu, a mi ne znamo user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

04.01.2011, 16:09

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Sinocnji biser mm.
Naime,kaze meni moj dragi:Molim Allaha da te nagradi za tvoj sabur sa mnom,s nama( i djecom).Molim Ga da te nagradi Dzennetom.
A ko zna,mozda to nije daleko.....
Mozda mi sutra ustanemo mrtvi.....

tisina.....
?????
Ustanemo mrtvi?????
I prasak smijeha :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

clock-img

04.01.2011, 16:11

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobar je. Bas je izvala.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

25.01.2011, 14:56

clock-img

Anoniman

joj cirkusa jutros oko 4,5h, ne znam tačno...
Pošto učimo A na tutu navili smo tel.  da nas napominje, te odaberemo zvuk neke patke kva-kva-kva...Uglavnom zaboravimo to isključiti legnemo spavati i počne ono nekad da kvakće kva-kva-kva. Ustanem ja sva izbezumljena i počnem da tražim po kući šta kvakće. Uzmem u ruke onaj glade sprej mislim on se nešto pokvario pošto ima i on neki zvuk kvik-kvak.... a onaj će ti moj hairlija de ba lezi to je patka neka ispod prozorauser posted image user posted image user posted image ...Ismijala sam se dam mu tel. reko evo ti patka user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2011, 15:04

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Breskva

joj cirkusa jutros oko 4,5h, ne znam tačno...
Pošto učimo A na tutu navili smo tel.  da nas napominje, te odaberemo zvuk neke patke kva-kva-kva...Uglavnom zaboravimo to isključiti legnemo spavati i počne ono nekad da kvakće kva-kva-kva. Ustanem ja sva izbezumljena i počnem da tražim po kući šta kvakće. Uzmem u ruke onaj glade sprej mislim on se nešto pokvario pošto ima i on neki zvuk kvik-kvak.... a onaj će ti moj hairlija de ba lezi to je patka neka ispod prozorauser posted image user posted image user posted image ...Ismijala sam se dam mu tel. reko evo ti patka user posted image user posted image user posted image

hahah,vi iz Tuzle imate i patke ispod prozora :D.

clock-img

25.01.2011, 15:10

clock-img

Anoniman

ja ba došle maksuz da se mrznu u snijeguuser posted image

clock-img

25.01.2011, 15:11

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Breskva

ja ba došle maksuz da se mrznu u snijeguuser posted image

kriminalno...hah

clock-img

03.02.2011, 16:50

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

nazvala ja mm da maloj kupi kapi za nos koje se zovu "sunce moje malo", a on otisao u apoteku i trazio kapi za nos "oci moje lijepe", joj oplakala sam kad mi je rekao, kao i svi u apoteci, user posted image user posted image user posted image user posted image
a kad sam zatrudnila radila betu HCG i posto sam bila nervozna iscekujuci rezultata kazem njemu da nazove i pita za vrijednost, a on nazvao i pitao za gamu user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

03.02.2011, 17:07

clock-img

tekja

pencil-img

1957

user posted image user posted image user posted image  Almaa TM je kraaaaljuser posted image ...evo porodicno smo oplakali "oci moje lijepe"...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

03.02.2011, 19:57

clock-img

henna ze

pencil-img

475

hahaha..koma odavno se nisam nasmiljala..ko sad..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

04.02.2011, 20:57

clock-img

mala86

pencil-img

2755

breskva i almaa user posted image user posted image user posted image user posted image ,suze me oblise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

04.02.2011, 21:16

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Almaa

nazvala ja mm da maloj kupi kapi za nos koje se zovu "sunce moje malo", a on otisao u apoteku i trazio kapi za nos "oci moje lijepe", joj oplakala sam kad mi je rekao, kao i svi u apoteci, user posted image user posted image user posted image user posted image
a kad sam zatrudnila radila betu HCG i posto sam bila nervozna iscekujuci rezultata kazem njemu da nazove i pita za vrijednost, a on nazvao i pitao za gamu user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaojh hahahah,uljepsa mi noc!

clock-img

05.02.2011, 12:40

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Alma muž ti je od sad moj idoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

05.02.2011, 19:55

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Joj Almaa što se ismijah. Pričam ja mužu za ovu provalu i on umire od smijeha. legenda je!user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

05.02.2011, 22:20

clock-img

rose

pencil-img

8709

dobih napad kaslja od smijeha user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

06.02.2011, 13:48

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

otisao mm da mi kupi hidrofon  da nijansiram kosu poslije pramenova user posted image ..
i kaze meni...zeno ti si jaka ko Mubarak i nemoze ti niko nista user posted image ...
biser user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

16.02.2011, 10:10

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

hehehee ismijah se sa vašim muževima.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

18.02.2011, 05:17

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Evo ga friska `izvala`.
Oko nekih 2 sata poslije ponoci masina za ves je zavrsila pranje i ja ustala da prostrem ves.U spavacu sobu unesem samo dvije pamucne pelene jer je zrak izrazito suh.Udjem sto tise,ali muzek progleda,pogleda me,nasmijesi se i prozbori:Ljepojkooooooo!!!
A ja sva vazna:Moliiiim!!!
......Okrenu se na stranu
Nastavlja on:Mislim da ce braca(tako zove svoje prijatelje) profuliti Medinu!
Meni upitnici iznad glave...
Rekoh:Molim?!
Ponavlja:Mislim da ce braca profuliti Medinu.
Ocito spava hehehe,izadjem dovrsiti steranje vesa. :)
Pitam ga nakon sabah namaza o tome,on pada od smijeha.Ne sjeca se da je to rekao.

clock-img

18.02.2011, 09:24

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

Objašnjava dedo mm i meni kako "kuća stoji na ženi", kako je žena stub kuće ...iti...itd...ALI i kako 3 ćoška kuće stoje na ženi a samo jedan na mužu ... ja sva važna kažem mm;
- ha jesi li čuo, 3 ĆOŠKA SU NA ŽENI, 3 ĆOŠKA SU NA ŽENIIIIIII ...
on onako blijedo me gled (nije mu jasno šta je tu toliko bitno)slegne ramenima i  kaže: pa eto drži ženska glavo, ko ti brani... bukvalno smo oplakali user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img