cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Izvale" naših muževa

clock-img

24.03.2010, 15:17

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

24.03.2010, 15:17

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.03.2010, 15:19

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Zaprijetio mi je da ne smijem ovo napisati, kaže: Višnja je prava raja, da se šta ne naljuti...kontam: može biti samo ponosna...sve smo višnjeuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

24.03.2010, 15:22

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

24.03.2010, 15:23

clock-img

lely

pencil-img

1265

user posted image

clock-img

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Znate sta je moj neki dan uradio. Ubacila ja navece prljav ves u masinu da mi ne smeta i kao ukljucicu ga sutradan po jeftinoj. Kada sam ujutro ustala moj hairlija povadio ves i ko sav sretan se hvali kako je masina tako fino osusila ves iako nemamo susilicu user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image  od sad smo Višnje a ne Ringerajice user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 15:24

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Ovaj fol s Visnjicama mi je pravo sladak user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za tm

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

clock-img

Anoniman

hahahahahahahhahahhahaaaa
pa stvarno koje su oni tuke

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

24.03.2010, 15:25

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Leva

Ovaj fol s Visnjicama mi je pravo sladak user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za tm

ma on je koma, ima dobar smisao za humor i stvarno mi to puno znači, mi se il smijemo ko ludi il svađamouser posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 15:35

clock-img

Lina85

pencil-img

1150

Znate sta je moj neki dan uradio. Ubacila ja navece prljav ves u masinu da mi ne smeta i kao ukljucicu ga sutradan po jeftinoj. Kada sam ujutro ustala moj hairlija povadio ves i ko sav sretan se hvali kako je masina tako fino osusila ves iako nemamo susilicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Leva za tmuser posted image user posted image user posted image bar je bio vredanuser posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

clock-img

24.03.2010, 15:38

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

leva bravo za tm user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
pa sta hoces, opet je izvadio ves da ga rasiri? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

24.03.2010, 16:08

clock-img

Anoniman

kaže jedna komšinica kod moje mame "eh kad ga moj Imšir izvali...." user posted image user posted image

< Poruku je uredio NEUTJEŠNA -- 24.3.2010 16:10:57 >

clock-img

24.03.2010, 16:13

clock-img

Lina85

pencil-img

1150

IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

kaže jedna komšinica kod moje mame "eh kad ga moj Imšir izvali...." user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

clock-img

24.03.2010, 16:14

clock-img

Anoniman

user posted image  uvijek se toga sjetimo i smjeh je user posted image

clock-img

24.03.2010, 17:17

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

kaze meni MM jutros - ti si moja Rosita... user posted image user posted image user posted image ja gledam sto reko rosita??? kaze on: pa svidja ti se moja k..ta

oooo kad nisam umrla od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image bezobraznik

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

24.03.2010, 17:17

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

hahahahahahaha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

24.03.2010, 17:19

clock-img

mamica87

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: frenkoza

kaze meni MM jutros - ti si moja Rosita... user posted image user posted image user posted image ja gledam sto reko rosita??? kaze on: pa svidja ti se moja k..ta

oooo kad nisam umrla od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image bezobraznik

user posted image user posted image user posted image jest lud user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

24.03.2010, 17:19

clock-img

mamica87

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: Lina85

Leva za tmuser posted image user posted image user posted image bar je bio vredanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image to se desava i mmuser posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

24.03.2010, 23:02

clock-img

milenium

pencil-img

6133

evi i ja bi se malo nasmijala samo kad bi znala ovo procitatuser posted image

clock-img

24.03.2010, 23:15

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Moj MM juče otiao po dijete u vrtić i obukao mu tuđe cipele koje uopte ne liče na nae i to naravno nije skontao dok ga nisu zvali iz vrtića da pitaju za cipeleuser posted image .
Kad sam dola kući pitam ga kako mu se to moglo desiti kad on kae: ma najvanije je da nisam zamijenio nae dijete sa nekim drugim user posted image user posted image
Eto pameti ne zna kakve cipele dijete ima, pa kad to skontam onda i jest sve dobro dok nam kući ne dovede tuđe dijeteuser posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 23:29

clock-img

milenium

pencil-img

6133

clock-img

24.03.2010, 23:32

clock-img

adannn

pencil-img

946

IZVORNA PORUKA: t'urus

Moj MM juče ot''o po d'jete u vrt'ć ' obuk'o mu tuđe c'pele koje uopte ne l'če n' n'e ' to n'r'vno n'je skont'o dok g' n'su zv'l' 'z vrt'ć' d' p't'ju z' c'pele<'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/sm'ley36.g'f"> .
K'd s'm dol' kuć' p't'm g' k'ko mu se to moglo des't' k'd on k'e: m' n'jv'n'je je d' n's'm z'm'jen'o n'e d'jete s' nek'm drug'm <'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f"> <'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f">
Eto p'met' ne zn' k'kve c'pele d'jete 'm', p' k'd to skont'm ond' ' jest sve dobro dok n'm kuć' ne dovede tuđe d'jete<'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f"> <'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f">

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

clock-img

24.03.2010, 23:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: taurus

Moj MM juče otiao po dijete u vrtić i obukao mu tuđe cipele koje uopte ne liče na nae i to naravno nije skontao dok ga nisu zvali iz vrtića da pitaju za cipeleuser posted image .
Kad sam dola kući pitam ga kako mu se to moglo desiti kad on kae: ma najvanije je da nisam zamijenio nae dijete sa nekim drugim user posted image user posted image
Eto pameti ne zna kakve cipele dijete ima, pa kad to skontam onda i jest sve dobro dok nam kući ne dovede tuđe dijeteuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img