nit sma manita nit sma skakala na ikoga...
dala sma joj savršeno jasan savjet...dala i svoj stav o ostom...
moj posao gdje god d aje i kakav god da jeste nosi mene u tu radnu serdinu...
ja takva kakav sam gdje god da radim poštivala bih dresskod...
kod mene i muški dio svijeta ponaša se isto...
imama tu sreću da u institucijama nije dpzvoljen ulazak u kratkim hlačama za muškarce, trenerakama kao ni papučama....
dobard dio intitucija ima uređene situacije gdje nas zapolenike ne može dovesti u nezgodnu poziciju...
kako za žene tako i za muškarce postoji dressod...
i tu nema posbene priče...tako je kako je...
anonimnu nije niko optužio ni za što...al u skladu s amjestima rada dlai smo joj savjete...
ja privtano nosim i ispod minića ako mi je ćeif u situacijama i mjestima gdje se nalazim...
al na poslu to ne die tako...
ako moja sukanja ori sjedenju okaže više...ne stavljam na izvolite noge i koljena niti dižem noge na sto...
a od poslodvac zahtjeva da ako od mene traži pristojnost toga tipa istu mi omogući od klijenata i sebe...itd...
sve ovisi gdje radimo...al gdje god bili sebe na posao ponesemo...
mene jako rastuže situacije da pametanu i vrlo vrijednu zapolsneicu neke firme ili institucije poistovjeti neko sa njenom garadraovom ili stilom koji nekome nije prihvatljiv...ali me isto takor astuži da ista ta ne vodi brigu da odjelo ne čini čovjeka al d ami biramo svoje odjelo i da se opousti maksimalno pa svoju pamet pretvori u '' koljeno koje viri''...
ljuti me i ratužuje što se i mobing kao zakonska mogućnost iskorištava sada...
ova priča nije u vei sa mobingon i zakon nema nadležnosti za datu situaciju...
mobing je neštoo drugo i baš bi tužno bilo da ga žene zloupotrijebe ovim situacijama na koje relano utjecati mogu svojim ponašanjem...