Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Danas kupih ovaj pojas kao na slici, da sam znala da ce mi tako pasati i olaksati kretanje davno bih poslusala dr., no nije nikad kasno, toplo preporucujem
09.10.2012, 15:10
veeseelaa
20552
a što se to nosi?
09.10.2012, 15:16
Full Moon
534
vesela, malo citaj , nosi se da ti bude lakse, ili ako ti je pupa prevelik, ili ako nosis nisko, uglavnom olaksava trudnocu, ali tebi je jos rano vjerujem za njega, ne znam koja si sedmica
09.10.2012, 15:17
Neca xxx
1126
Ja sam ga nosila u trudnoci. Preporucila mi dr jer sam imala bolove u ledjima. Pojas malo podigne stomak i meni je bas pomagao. Ja sam bila skepticna oko njega i dugo kontala da li da ga kupim ili ne, i na kraju ga kupim i bolovi odmah prestali. Ja i dalje nisam vjerovala da je pojas zasluzan za to i govorim mm: "Vidi, ja konacno kupim ovaj pojas i sada me ledja vise ne bole!"
Meni je bio super! I da, ja sam ga nosila samo kada hodam. Skidala bih ga kada sam kuci ili na poslu.
09.10.2012, 15:17
Dalia_88
238
Vesela kod mene je beba nisko pa mi stvara pritisak i pojas mi je Dr. preporucila. To je ustvari ono sto su prije zene "podvezivale stomak" samo sad prakticnije. Meni je dosta lakse jer sam prije ponekad morala cuvati stomak rukama dok hodam.
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
09.10.2012, 15:18
Full Moon
534
Ja ga ne skidam vise, hahahhaah, evo me kao oni sto im plate da reklamiraju npr. kosmodisk
09.10.2012, 15:47
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Full Moon
vesela, malo citaj , nosi se da ti bude lakse, ili ako ti je pupa prevelik, ili ako nosis nisko, uglavnom olaksava trudnocu, ali tebi je jos rano vjerujem za njega, ne znam koja si sedmica
aha, ma nisam nosila ni u prvoj, ne nosim nisko, sad sam 22 sedmica
09.10.2012, 15:47
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Dalia_88
Vesela kod mene je beba nisko pa mi stvara pritisak i pojas mi je Dr. preporucila. To je ustvari ono sto su prije zene "podvezivale stomak" samo sad prakticnije. Meni je dosta lakse jer sam prije ponekad morala cuvati stomak rukama dok hodam.
hB da isti postoji
09.10.2012, 16:08
Dalia_88
238
Nije ni kod mene nesto pretjerano kriticno ali eto s njim ne moram puno lezat Ne mogu da mirujem pa stavim pojas i rahat. Super je stvar kao sto kaze Fuul moon al ga reklamiramo
Nadam se da ti nece ni trebati Vesela ali eto dobro je znati i imati kome treba..
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
24.11.2012, 14:29
Arminaa
378
Ja cu danas otici u apoteku u Mercatoru na socijalnom i kupiti taj pojas. Samo me interesuje, posto je na cicak ako sam dobro razumila, kako da znam koliko stegnuti, jesam li pretjerala ili ne? I jel ide ispod stomaka ili tacno na stomak? Vjerovatno ce se vecini ovo uciniti glupim pitanjima, ali zelim da znam iskustva vas koji koristite pojas. Lijep pozdrav
24.11.2012, 14:42
Ramona11
189
Meni je dr. rekao da se taj pojas ne preporucuje nositi vise od 4 sata dnevno
24.11.2012, 15:12
irisss
210
Ne preporučuje se nikako, barem od strane liječnika, a prizvođači ga, naravno, ¨toplo preporučuju¨. Meni je teško jedino što ne smijem na leđima ležati, kao ni na desnom boku, to je isto preporuka dr.
21.10.2013, 15:40
Rio_de_Janeiro
84
Ima li ovih rozih pojasa još uvijek u Merkatorovoj apoteci?
Ili, alternativno, ima li ko da proda, zamjeni, pokloni svoj pojas? ;) hvala
21.10.2013, 15:49
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: Arminaa
Ja cu danas otici u apoteku u Mercatoru na socijalnom i kupiti taj pojas. Samo me interesuje, posto je na cicak ako sam dobro razumila, kako da znam koliko stegnuti, jesam li pretjerala ili ne? I jel ide ispod stomaka ili tacno na stomak? Vjerovatno ce se vecini ovo uciniti glupim pitanjima, ali zelim da znam iskustva vas koji koristite pojas. Lijep pozdrav
ispod stomaka, kao da "obuhvatiš" sttomak, kao da stomak u njega staviš, ma skontat ćeš, ja sam ga nosila kada idem vani, po kući rijetko, a znalo je biti noći kada sam i spavala sa njim, a na lijevom boku sam bila od 4 do 39 nedjelje, pa sam zamisli kakva mi je trudnoća bila,
22.10.2013, 21:07
Mrvica_83
-1879
Drage Armina vec odavno grli svoje pile A sto se T pojasa tice u redu je / meni je isto doktorica preporucila da uzmem i olaksam sebi setnje jer je bebica kao u nosiljci pa je lakse .. Bas sam uzela ovaj roze u apoteci u Mercatoru i ok mi je .. Ja sam sad 35+3 , jos radim, tako da ga nosim .. Jedino izbjegavam kad sjedim jer mi zna stvoriti pritisak .
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
14.12.2013, 13:43
goodla
12
Pozz, da li ima neko sa podrucja tz da prodaje ili posuduje tr.pojas? Da li je bolji ovaj koji ide samo ispod trbuha ili onaj koji ide na cijeli trbuh?
24.12.2013, 13:40
LILLO
75
Uzela sam ovaj u mercatoru-apoteka, rozi neka je lijeva marka ali je fin ugodan i može svakome bez obzira na velicinu stomaka. Topal je i obuhvati fino pupu i dobra je potpora za krsta koga bole, 25 KM. Zadovoljna...ima doduse neki od 120 km, i od 70 km...ali to je bas punoo...
22.04.2014..21:41..rodilo se mamino sunce..moj Arijan 27.11.2015..očekujemo seku ili bracu abd
24.12.2013, 14:09
Merylin
-132
I ja sam uzela pojas u apoteci, rozi je neki, ne znam koja marka, ima dio za stomak i dio za leđa. Super mi je i baš olakšava kretanje. Samo što je moj bio oko 50ak maraka
24.12.2013, 14:20
LILLO
75
e takav je i ovaj moj, daje bas finu potporu za stomak, na cicak se lijepi na leđima, prilagodiš sebi kako ti odgovara..eto ja sam ga 25 km platila eurofarm apoteka u merkatoru.
22.04.2014..21:41..rodilo se mamino sunce..moj Arijan 27.11.2015..očekujemo seku ili bracu abd
24.12.2013, 14:23
Merylin
-132
A ja, pametna, otišla u onu apoteku sarajevo, odmah mi htjela i neke gaće od 30 maraka uvaliti