cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Rijesite se frustracija!

clock-img

02.04.2012, 21:30

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

02.04.2012, 21:35

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ja nisam znala da postoji ova tema uopce...super

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

02.04.2012, 22:48

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Veceras se rjesavajte frustracija na drugi nacin.

Nepotrebno i zalosno.

LP

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

07.04.2012, 12:26

clock-img

pahuljica_25

pencil-img

232

Ljuta sam na tebe tolikoooooooo da bih vrištalauser posted image Toliko si me povrijedio da to neću nikada u životu zaboraviti...Ali, ovo mi je pouka za u buduće,nećemo se više tako "igrati",sad ću ja da mjenjam neke stvari,pa ćeš ti željeti staru mene nazaduser posted image
Ludo ženskouser posted image

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

clock-img

20.06.2012, 20:53

clock-img

mimh

pencil-img

133

baš vam hvala što sam ja opet glavni krivac z sve, nit sam bila tu kad se sve odigralo, nit sam imala veze s tim a ipak opet sam dežurna babaroga i ona na kojoj se lome koplja. vi svi dobri opet a ja ne valjam opet. pa ipak niko od vas nije po čepu sem mene. ko mu je od vas pomogao opet ja. vin ste su samo kad mene treba savjetovat vi svi pametni samo ja glupa, ma gdje ste to završili školu zaboga. u mojoj školi nisu učili tako. bezobraznici jedni. i vi ste mi neka rodbina ? moj muž vam nije doabr baš šteta meni jest trebao bi da me tuče dizali bi ga u zvijezde možda da me ponižava kao vi obnda bi valjao. znate šta ne valjate ni vi meni. gonite se svi p.m.

clock-img

23.08.2012, 13:46

clock-img

felix

pencil-img

1166

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 23.8.2012 13:51:06 >

clock-img

24.08.2012, 12:09

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

04.09.2012, 12:55

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Da si mi blize, tacno bih te udavila

user posted image [/url]

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Zadnji članci

article-img