cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ujedi insekata

clock-img

30.05.2010, 22:14

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Nece mu led naskoditi,moj djever je alergican na ujed pcele i uvijek u hitnoj zaglavi i pored injekcije koju dobije on oteceno mjesto namaze kaladontom,eto mozete probati i to.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

30.05.2010, 22:19

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: medi87

Mi stavljali led mozda nismo trebali touser posted image user posted image user posted image

ma može i led...kao i kod svakog otoka...jel mu bolje od leda, imalo

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

30.05.2010, 22:54

clock-img

medi87

pencil-img

1006

Ma nista jos, najgore sto mu je oteklo i ispod oka gdje ga nije ujela, sad sam mu stavila oblogu od vode

RR porodica :-)))

clock-img

30.05.2010, 23:00

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

Odmah nakon uboda pčele, najbolje je to mjesto namazati medom (provjereno).
Jest da je sad kasno za ovaj savjet, ali možda nekad nekom pomogne user posted image

A ako imaš acidi borici  (ima kupiti u apoteci), slobodno stavi kao oblogu...

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

30.05.2010, 23:10

clock-img

medi87

pencil-img

1006

hvala curke user posted image user posted image user posted image nadam se da ce mu spasti otok ubrzo

RR porodica :-)))

clock-img

30.05.2010, 23:21

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Acidi borici  obloge,a moze uzeti Calcium s vitaminom c sumeci 500 mg ,daje se kod alergija i ujeda insekata...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

12.06.2010, 21:53

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Ujed od komarca-namazati sirćetom..mm danas mazao alkoholnim (a, ja mislim da je bolji jabučni)...i ne srbi ga, polako otok spada...a, baš je imao problema s tim

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

11.08.2012, 01:15

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Drage zenice,molim vas za pomoc..Malenog je danas ujela pcelauser posted image ...Ujela ga na glavicu,ispod kosiceuser posted image ,plakao je,prepao se,odmah smo ga uveli i svekar je na to mjesto utrljao bijeli luk(tako oni ovdje kazu da je najbolje)..Zvala sam njegovog doktora,objasnila sve,kaze nista,samo da kupimo sirup Alerfin,da ga ne svrbi i Rivanin protiv bolova i da ga umiri..Sve to je bilo oko 8 sati,na iftar,on je bio veseo,pravili smo mu rodjendansku zabavu,ponasa se kao da nista nije bilo,ali mene je strah.Sta mislite,jeli sve gotovo ili ga trebam pratiti vecerasuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Zadnji članci

article-img