Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e jelena ovaj gore je mnogo moćan..nego koliko košta..koliko traju baterije..i mogul na svakog hašima? ma ja nisam ni gledala jel sa jezikom il bez..jezik imam...al u kombinaciji je garant ludilo.. nego eto mene i palačinke za vikend u sa..
Svakako idem u SA za vikend provirim malo šta ima, vidi ti njih dok ja prošetah koji krug one se bez mene dogovaraju A slijedeća kafica je definitivno u mimozi
10.05.2011, 13:58
muaaa
2911
Trebali su mu staviti onu bateriju sto ide u struju brate jer trose se brzo ha ya
10.05.2011, 14:00
henna ze
475
znači podešava se neće hašimaga poplavit? zbaviću ja njega ne zvala se ja Hamša!!!
10.05.2011, 14:03
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: henna ze
znači podešava se neće hašimaga poplavit? zbaviću ja njega ne zvala se ja Hamša!!!
hhahahaha kolko cu se zbunit jos cu trazit Hasima umjesto prstena al definitivno idem u potragu za ovim stavrcicama.Malo da poboljsam sexualni zivot,sta god da radim satra se brinuci o dosta vise,i ja sam necije djete
10.05.2011, 14:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Bio je oko 20-25 KM zavisi od modela . Ima podesivu velicinu pa ne brini za hašima . A baterije traju pa relativno dugo, mada dodju i rezervne .
Kupim ti ja za rodjendan
Sad ce i meni rodjendan u decembru pa eto da znas
10.05.2011, 14:06
Anoniman
Joj draga Marina, a mogu misliti kakva je tek kod tebe gore ponuda, dok sam redovno NL posjecivala svasta se i kupovalo
10.05.2011, 14:06
palachinken
5397
Ne volem ja onaj naš seksi šop, tu mi čoek radi u komšiluku, a tamo najveći mahalci čaršijski rade, valja njemu među njih sutradan nego cu ja poslat neku od vas A moze mimoza, ima najbolje kolače u gradu! Odoh ja sad na teme o kuhanju....svidio mi se ovaj jelenin prsten, a valja na poslu jos koji sat izdržat
10.05.2011, 14:11
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ne volem ja onaj naš seksi šop, tu mi čoek radi u komšiluku, a tamo najveći mahalci čaršijski rade, valja njemu među njih sutradan nego cu ja poslat neku od vas A moze mimoza, ima najbolje kolače u gradu! Odoh ja sad na teme o kuhanju....svidio mi se ovaj jelenin prsten, a valja na poslu jos koji sat izdržat
zar to ima u Ze nisam imala pojma ,ko da nisam iz Ze
10.05.2011, 14:12
Anoniman
Joj draga Marina, a mogu misliti kakva je tek kod tebe gore ponuda, dok sam redovno NL posjecivala svasta se i kupovalo
ahahah posaljem ti katalog , ovdje spravica i mehanike i ne treba muz
10.05.2011, 16:03
Dida79
3252
Pet stranica sam procitala i oci svoje izbila trezeci gdje ste napisale gdje ima da se kupi ovaj sa jezikom i ne nadjoh... Imam bez jezika i bas mi je dobar pa bi sad da probam sa njim Ali sto neko rece steta sto baterije nisu alkalne Ako iko zna to je vesela,zenoooo javljaj se
10.05.2011, 16:04
teacher75
5394
probali nekad davno taj bez jezika, meni bilo dobro a mm se nikako nije svidjelo
10.05.2011, 16:12
Anoniman
Dida ja sam cesto kupovala taj sa jezikom za poklone za rodjendan prijateljicama, kupovala sam obicno van BiH kad bih putovala, ali kupovala sam i u sex shopu na skenderiji i super ljubazna teta radi, ustvari bar je radila jer nisam bila vise od godinu dana.
10.05.2011, 16:13
Lady26
9177
Jelena, meni sutra rodjendan
A ona mama2009 mi davno nesto obecala kupiti i jos ne dobih
10.05.2011, 16:14
Cickolini
1172
Dida ja sam cesto kupovala taj sa jezikom za poklone za rodjendan prijateljicama, kupovala sam obicno van BiH kad bih putovala, ali kupovala sam i u sex shopu na skenderiji i super ljubazna teta radi, ustvari bar je radila jer nisam bila vise od godinu dana.
Nije valjda da si prestala posjecivati sexy shop hahahaha
Dido pokusaj preko interneta da narucis :)
10.05.2011, 16:17
Dida79
3252
Hvala ti veceras idem po muzeka na posao i pravac skenderija nadam se da ce raditi da se pocastimo
10.05.2011, 16:17
Anoniman
Cickolino dok sam ja zivjela u Holandiji nisam izlazila iz sex shopa joj kakvih stvarcica kod vas ima...jos imam one kockice za skidanje i poze . Jedva cekam da vam opet dodjem
10.05.2011, 16:19
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: Dida79
Hvala ti veceras idem po muzeka na posao i pravac skenderija nadam se da ce raditi da se pocastimo
sexy shop na skenderiji radi do 19 i sve tri su skupe, 2 kcerke i mama
koliko sam redovna sve znam
10.05.2011, 16:20
Cickolini
1172
Cickolino dok sam ja zivjela u Holandiji nisam izlazila iz sex shopa joj kakvih stvarcica kod vas ima...jos imam one kockice za skidanje i poze . Jedva cekam da vam opet dodjem
Doleti kod mene pa cemo u nabavku zajedno haha
10.05.2011, 16:20
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: Lady26
Jelena, meni sutra rodjendan
A ona mama2009 mi davno nesto obecala kupiti i jos ne dobih
''vako kad sam sama, mogla bih se zabaviti
< Poruku je uredio Lady26 -- 10.5.2011 16:22:08 >
10.05.2011, 16:21
Anoniman
Mama li mama a ja mislila ti konzervativna po ovim temama ...ma ja gde god vidim sexy shop udjem ... Ljetos sam na moru Anu ostavila sa kumom da odem do sex shopa
10.05.2011, 16:22
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: Dida79
sexy shop na skenderiji radi do 19 i sve tri su skupe, 2 kcerke i mama
koliko sam redovna sve znam
Ok sad mi treba jedan dobrovoljac da mi veceras sjedi na krovu kuce za svaki slucaj da krov ne spadne
10.05.2011, 23:44
Galicia
2433
Evo Djurine kucne carolije. Ima tu i jezik vibratorski, sa kojim ja bas i nisam odusevljena, ali ponekad moze. Sve ostalo na slici znate vec.