writing-img

RE: Durex play on

clock-img

10.05.2011, 12:24

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e pa svašta, ja namjerno takve peglam
odoh večeras u kupovinu user posted image user posted image user posted image  moraju mi sve objasniti, još kad uoitam a koristite li vi? jestel zadovoljni?
user posted image

'vako mm isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2011, 12:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

odoh večeras u kupovinu user posted image user posted image user posted image  moraju mi sve objasniti, još kad uoitam a koristite li vi? jestel zadovoljni? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ja sam svoje iz lokalnog granapa zadeverala što sam trudna a nemam prsten, pa kontaju, grdne rane, neudata, pomakni-se-s-mjesta.
E baš ću ih i za durex upitat, eto cisto da ih unezgodim! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.05.2011, 12:26

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Nedi

odoh večeras u kupovinu user posted image user posted image user posted image  moraju mi sve objasniti, još kad uoitam a koristite li vi? jestel zadovoljni?
user posted image

'vako mm isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahah zamisli kaze mi: imate kabinu pa probajteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2011, 12:27

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image hahahha
al nemaju kabinu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.05.2011, 12:28

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: palachinken

odoh večeras u kupovinu user posted image user posted image user posted image  moraju mi sve objasniti, još kad uoitam a koristite li vi? jestel zadovoljni? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ja sam svoje iz lokalnog granapa zadeverala što sam trudna a nemam prsten, pa kontaju, grdne rane, neudata, pomakni-se-s-mjesta.
E baš ću ih i za durex upitat, eto cisto da ih unezgodim! user posted image

Mogu li s tobom? stajati ću iza samo da slušamuser posted image user posted image

clock-img

10.05.2011, 12:28

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

A jeste lude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.05.2011, 12:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Šalu na stranu, dobar je ovaj gel totalno, a ima i sugestivan izgled..kod nas se vazda vucara po kuci i neku noc dosla familija na sijelo, kad mala Hana, tek je ona prohodala i baulja po kuci, kad vraca se s gelom user posted image user posted image user posted image A tetkica će, vidi nje našla dezodorans

user posted image user posted image user posted image
Reko jest tetka, jest.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.05.2011, 12:33

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Osim sto klizi,sta jos radi  jel usisava?
Mislim koliko kosta samo da bi se klizilouser posted image

clock-img

10.05.2011, 12:34

clock-img

Đenifer

pencil-img

243

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2011, 12:34

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Šalu na stranu, dobar je ovaj gel totalno, a ima i sugestivan izgled..kod nas se vazda vucara po kuci i neku noc dosla familija na sijelo, kad mala Hana, tek je ona prohodala i baulja po kuci, kad vraca se s gelom user posted image user posted image user posted image A tetkica će, vidi nje našla dezodorans

user posted image user posted image user posted image
Reko jest tetka, jest.

Što je nisi namirisala? (mislim tetku)user posted image

Odoh malo prošetati do DM-auser posted image user posted image da vidim šta imauser posted image user posted image

clock-img

10.05.2011, 12:35

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: salmy

I klizanje poskupilouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2011, 12:36

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

10.05.2011, 12:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ne usisava gel,nećemo pretjerivat user posted image user posted image user posted image user posted image
nego muž bude tako raspoložen poslije da i usisa i okreči i isklofa ćilime user posted image

clock-img

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Ovako je meni jedna musterija (zenska ) ovijek trazila moje misljenje o perzervativima i ja joj uvijek birala koji ce. Kad me je vidjela bez uniforme na ulici sa stomakom do zuba zena se sokirala Kontala da je mozda i ona trudna, ja joj uvijek hvalila i govorila da i ja te kupujem user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

De bona kazi koju? ja sam radoznala,a plaho stidnauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Ne usisava gel,nećemo pretjerivat user posted image user posted image user posted image user posted image
nego muž bude tako raspoložen poslije da i usisa i okreči i isklofa ćilime user posted image

Isplati seuser posted image user posted image user posted image Nije skup.

< Poruku je uredio Nedi -- 10.5.2011 12:38:14 >

clock-img

10.05.2011, 12:39

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma nije bio problem do prije neki dan...jednostavno ne mogu vise da se opustim i skoncentrisem, kaze mm pa na sta mislis, rekoh na stomak...Ali postoje i drugi nacini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne dam se ja tako lako user posted image

ma kod mene je problem od pocetka trudnoce.Jos mi ormar od poda do plafona sav u ogledalu pa kad vidim stomak i pomislim na bebu user posted image user posted image user posted image user posted image odma mogu da zaboravim na sex.Ali kad postignem vrhunac bude stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šta je tu problem? meni je to baš super, posudi mi ormar hahaha
šalim se i moj ima ogledala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko isceprka ovu temu. Vidi mene molim te user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .
Gel nisam probala, jos uvijek nema potrebe. Sve funkcionise po ps-u user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

10.05.2011, 12:44

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Meni je ovaj gel puno pomogao pri prvom odnosu. I sad ga nekad koristimo. Ima i onaj cini mi se da je plav za masiranje cijelog tijela.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

10.05.2011, 12:45

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

mm je donio prsten i O, iskreno nisam vjerovala prije ....al da ima efekta ima, orgazam je intezivniji dal od toga ili do neceg drugog sad ...(mada je to otkako imamo O)
plus sex je sa nekim posebnim feelingom.....

ne mogu bas detalje sef mi dosao iz Slo na dva dana i set_ka se po kancelariji ko kokos kad hoce jajae da snese

< Poruku je uredio mama2009 -- 10.5.2011 12:46:27 >

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

10.05.2011, 12:47

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: mama2009

mm je donio prsten i O, iskreno nisam vjerovala prije ....al da ima efekta ima, orgazam je intezivniji dal od toga ili do neceg drugog sad ...(mada je to otkako imamo O)
plus sex je sa nekim posebnim feelingom.....

ne mogu bas detalje sef mi dosao iz Slo na dva dana i set_ka se po kancelariji ko kokos kad hoce jajae da snese

sad ima i prstenuser posted image joj mama kako se koristi pricaj bona? Ja sam ti tele za te stvariuser posted image user posted image
ps:jel zlOtni?

clock-img

10.05.2011, 13:21

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a koji palačinkice nisi imala prsten? onaj vibrirajući? hahahahah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.05.2011, 13:29

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

E baš taj, ne znam šta mi bi pa ga skidoh, inače mi je uvijek pri ruci, ono kad je frka na poslu, da se malo opustim nabrzaka user posted image user posted image user posted image user posted image

bajdvej, ima li taj prsten podesivu veličinu? Da ne bude, halo hitna, malo smo se zaglavili user posted image

clock-img

10.05.2011, 13:31

clock-img

henna ze

pencil-img

475

mene plaho zanima taj vibrirajući prsten..ovaj lubrikant mi za sad ne treba...sve sam nešto kontala da ga kupim..al šta će hašim reć..on je malo zatvoren što se tiče tih dodataka..a ja bi sve da probam...
vjerujem da bi me komšije deložirale iz zgrade..a dijete bi ljetni raspust provelo kod sveki

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

10.05.2011, 13:33

clock-img

Anoniman

Jos onaj prsten sa "jezikom" za klitoris...uh user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

10.05.2011, 13:33

clock-img

henna ze

pencil-img

475

E baš taj, ne znam šta mi bi pa ga skidoh, inače mi je uvijek pri ruci, ono kad je frka na poslu, da se malo opustim nabrzaka user posted image user posted image user posted image user posted image

bajdvej, ima li taj prsten podesivu veličinu? Da ne bude, halo hitna, malo smo se zaglavili user posted image

joj i mene to zanima...ne bih da mi Bigi ugineuser posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Zadnji članci

article-img