cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Lejletu-r-regaib

clock-img

18.06.2010, 07:18

clock-img

merima_s

pencil-img

398

IZVORNA PORUKA: jasmin

Moj cilj nije da se raspravljam drage moje.Moje je samo da dostavim ono sto je ispravno,a vase da odaberete

I ja sam samo iznijela svoje misljenje. A ovo sto ti smatras istinitim je tvoje misljenje ne mora da znaci da je ispravno. Na nama je da odaberemo :-)

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

clock-img

18.06.2010, 09:56

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Drage moje cure.Najprije se izvinjavam sto cu mozda djelovati malo `ostro`...ali mi je vjerska obaveza da ukazem na ono sto se praktikuje na nasim prostorima,a nije propisano islamom.Islam je dosao da olaksa i svaki nas dan je nasa zelja...za to nema neki poseban .dan.. i ostalo da ne citiram

Draga moja Jasmin, svaka ti je rijec zlatna, da te Allah nagradi, u potpunost shvatam tvoju namjeru i sta si htjela postici. Dosta znam o nasoj lijepoj i cistoj vjeri, posebno od kako sam udata. Jos puno stvari ima koje su predamnom i koje moram spoznati, dato nam je da koristimo svoj razum i svoja cula u spoznaji onoga sto nas okruzuje da bi zacrtali put daleko od pretpostavki, slijedjenja nekih obicaja ili ranije formiranog misljenja koje nema osnove. Mnogo nas je u neznanju a to i ne vidimo, lijepo je imati nekoga ko ce nam na lijep nacin ukazati da grijesimo, potkrijepljeno dokazima i mnogobrojnim ajetima. 

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

18.06.2010, 14:38

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Hvala ti,mila,sto si na tako lijep nacin shvatila da sam htjela samo dobro :).Allah te pomogao.Polahko,korak po korak.
Allahov Poslanik je rekao da se skroz klonimo zabranjenih stvari,a da od naredjenih radimo koliko smo u stanju. Dusa moja.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

18.06.2010, 15:01

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: ajnur

Mislim da je sestra vas samo htjela upozoriti i objasniti.Hvala joj od srca jer nisam znala.Nasa duznost je da proucavamo i tragamo za istinom.Ja mislim da ne treba cekati odabrane noci i tada moliti Allaha dz.s za nesto to dodje isto kao da klanjas nafilu a ne klanjas farz ili postis ove dane a ne postis Ramazan.Bar ja to tako mislim.Allah dz.s je milostiv kazu da kad dignes ruke i zamolis za nesto Allah dz.s ne moze da te odbije samo sto su ljudi nestrpljivi i ne shvataju da za neke stvari treba vremena ili da to sto zele nije dobro za njih.Ja uvije kazem Allahu dz.s dragi ti meni podari ono sto je dobro za mene a ne ono sta ja zelim.Insan ko insan zudi za dunjaluckim stvarima.Da nam se Allah dz.s smiluje i uputi nas na pravi put.Aminuser posted image

ni ja se slazems  ovim svaka noc je BOZIJA , i Bog svoje robove cuje  kada god mu se obrate

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

02.06.2011, 16:37

clock-img

Anoniman

Samo da vas podsjetim da je nocas noc dova,zelja i nade -  Lejletul-regaib  user posted image

clock-img

02.06.2011, 21:49

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

02.06.2011, 22:06

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Zenice drage ja sam sada pitala ovdje i za ovu noc i kazu da nisu nikad culi za to...ne znam ja im vjerujem jer oni znaju puno o vjeri i vjernici su,u nasoj kuci se posti i klanja svaki namaz...ali za ovu noc niko ne zna

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

02.06.2011, 22:06

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

user posted image user posted image user posted image

Veceras molim Boga dragog da mi prijateljica sto prije ozdravi i dodje kuci svojoj djecici...

< Poruku je uredio Bambi09 -- 2.6.2011 22:07:30 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

01.05.2014, 19:47

clock-img

canim

pencil-img

4126

Selam,

Po takvimu veceras je lejletul regaib user posted image

Korak po korak lagano se priblizavamo nasem lijepom Ramazanu user posted image

clock-img

01.05.2014, 22:38

clock-img

damma

pencil-img

1281

Noc zelja, dove, nade.
Radujem se nasem dragom gostu, koji je nam je hB sve blizi.

2004.
2008.

Zadnji članci

article-img