Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moj cilj nije da se raspravljam drage moje.Moje je samo da dostavim ono sto je ispravno,a vase da odaberete
I ja sam samo iznijela svoje misljenje. A ovo sto ti smatras istinitim je tvoje misljenje ne mora da znaci da je ispravno. Na nama je da odaberemo :-)
18.06.2010, 09:56
Medić*
29
Drage moje cure.Najprije se izvinjavam sto cu mozda djelovati malo `ostro`...ali mi je vjerska obaveza da ukazem na ono sto se praktikuje na nasim prostorima,a nije propisano islamom.Islam je dosao da olaksa i svaki nas dan je nasa zelja...za to nema neki poseban .dan.. i ostalo da ne citiram
Draga moja Jasmin, svaka ti je rijec zlatna, da te Allah nagradi, u potpunost shvatam tvoju namjeru i sta si htjela postici. Dosta znam o nasoj lijepoj i cistoj vjeri, posebno od kako sam udata. Jos puno stvari ima koje su predamnom i koje moram spoznati, dato nam je da koristimo svoj razum i svoja cula u spoznaji onoga sto nas okruzuje da bi zacrtali put daleko od pretpostavki, slijedjenja nekih obicaja ili ranije formiranog misljenja koje nema osnove. Mnogo nas je u neznanju a to i ne vidimo, lijepo je imati nekoga ko ce nam na lijep nacin ukazati da grijesimo, potkrijepljeno dokazima i mnogobrojnim ajetima.
18.06.2010, 14:38
jasmin
4600
Hvala ti,mila,sto si na tako lijep nacin shvatila da sam htjela samo dobro :).Allah te pomogao.Polahko,korak po korak. Allahov Poslanik je rekao da se skroz klonimo zabranjenih stvari,a da od naredjenih radimo koliko smo u stanju. Dusa moja.
18.06.2010, 15:01
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: ajnur
Mislim da je sestra vas samo htjela upozoriti i objasniti.Hvala joj od srca jer nisam znala.Nasa duznost je da proucavamo i tragamo za istinom.Ja mislim da ne treba cekati odabrane noci i tada moliti Allaha dz.s za nesto to dodje isto kao da klanjas nafilu a ne klanjas farz ili postis ove dane a ne postis Ramazan.Bar ja to tako mislim.Allah dz.s je milostiv kazu da kad dignes ruke i zamolis za nesto Allah dz.s ne moze da te odbije samo sto su ljudi nestrpljivi i ne shvataju da za neke stvari treba vremena ili da to sto zele nije dobro za njih.Ja uvije kazem Allahu dz.s dragi ti meni podari ono sto je dobro za mene a ne ono sta ja zelim.Insan ko insan zudi za dunjaluckim stvarima.Da nam se Allah dz.s smiluje i uputi nas na pravi put.Amin
ni ja se slazems ovim svaka noc je BOZIJA , i Bog svoje robove cuje kada god mu se obrate
02.06.2011, 16:37
Anoniman
Samo da vas podsjetim da je nocas noc dova,zelja i nade - Lejletul-regaib
02.06.2011, 21:49
Skvo RR
4542
02.06.2011, 22:06
reallove
5807
Zenice drage ja sam sada pitala ovdje i za ovu noc i kazu da nisu nikad culi za to...ne znam ja im vjerujem jer oni znaju puno o vjeri i vjernici su,u nasoj kuci se posti i klanja svaki namaz...ali za ovu noc niko ne zna
02.06.2011, 22:06
Bambi09
1559
Veceras molim Boga dragog da mi prijateljica sto prije ozdravi i dodje kuci svojoj djecici...
< Poruku je uredio Bambi09 -- 2.6.2011 22:07:30 >
01.05.2014, 19:47
canim
4126
Selam,
Po takvimu veceras je lejletul regaib
Korak po korak lagano se priblizavamo nasem lijepom Ramazanu
01.05.2014, 22:38
damma
1281
Noc zelja, dove, nade. Radujem se nasem dragom gostu, koji je nam je hB sve blizi.