Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
25.04.2012, 22:36
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
skvo jel ti s njim tarket tretiras
Sve..... ...na kraju cu i djecu sa njim pred spavanje fiju fiju,,
I da taurus..hm..ja cistim i wc,,i do veceras nisam razmisljala o bakterijama..(sta ti je? )...ma onolika para i vrucina...a bas sada da lete...prema nama... ...bjezi ne vezi mi suhe.
ma evo sam i sebi svezala, pa došla da mi vi pomognete popila sam i čašicu jegera da mi bude lakše i da pobijem bakterije iznutra
I od sutra dozu antibiotika...just in case...
25.04.2012, 22:36
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
skvo jel ti s njim tarket tretiras
Sve..... ...na kraju cu i djecu sa njim pred spavanje fiju fiju,,
I da taurus..hm..ja cistim i wc,,i do veceras nisam razmisljala o bakterijama..(sta ti je? )...ma onolika para i vrucina...a bas sada da lete...prema nama... ...bjezi ne vezi mi suhe.
ma evo sam i sebi svezala, pa došla da mi vi pomognete popila sam i čašicu jegera da mi bude lakše i da pobijem bakterije iznutra
oplakah mislim da bi to trebale sve
25.04.2012, 22:42
Hanady RR
18727
draga taurus
hval što me lijepo oraspoloži baš
25.04.2012, 23:01
taurus
3578
eto vas sam oraspoložila...sebe nasekirala dobra strana svega je što imam opravdanje za jeger večeras a paročistač ide u podrum do daljnjeg
25.04.2012, 23:12
muaaa
2911
Joj, ja sve mislim neke paro ciste,pa kontam kakve su to ciste
Meni samo ciste u glavi,pa mi se pricinjava
Morat cu i ja jeger jedan zdrmati
23.03.2013, 18:33
melin
207
evo malo da podignem ovu temu vec dugo gledam reklamu na tv za ovaj parocistac shark al nikako da se odlucim jer ja sam od onih sto nevjeruju reklamama a i danas u radnji sam prebirala jedan black&decker pa neznam za koji da se odlucim a rijesila sam ga kupit pa taman ti novci bili baceni,koristila bi ga isljucivo za podove ,ako neko ima iskustva sa ova dva cistaca.... help me please
17.08.2013, 17:19
Visnja RR
15102
sjetih se da imamo ovu temu
dakle gdje kupiti onu mikrofiber krpu za podove za ovaj paročistač... u topshopu nema
21.08.2013, 09:45
Visnja RR
15102
u stvari bih trebala bar jos 2 ove krpice
sad razmisljam mogu li bilo kakvu krpu od mikrofibera izrezati tog oblika staviti mu iak da se moe zakacitiii
ili imate savjet gdje se slicno moe kupiti
u Top Shopu vise nema
< Poruku je uredio Visnja RR -- 21.8.2013 9:48:34 >
21.08.2013, 09:46
Visnja RR
15102
moja mama se dosjetila da iskorisiti dvije koristene magicne krpe i sasije ovaj hepek za paročistač