cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Izdajalice???

clock-img

12.03.2013, 23:31

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Meni je avent super, godinu dana sam izdajala bez ragada i icega. manuelna avent.

clock-img

21.03.2013, 22:06

clock-img

chocolatta

pencil-img

13

Ja imam medelinu elektricnu pumpicu i meni je ekstra, e sad imam i jedan problem, ne znam da li se iko susreo s tim, pokusat cu objasniti, imam normalne bradavice i kad stavim dojku u onaj ˝lijevak˝ odnosno vakum toliko mi razvuce bradavice, odnosno razvuce mi i areolu do boli, e sad mene zanima da li postoji neki uzi lijevak da mi ne razvlaci toliko areole, nadam se da ste shvatile sta zelim reci user posted image

clock-img

17.09.2013, 21:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Snovolovka

Nisam naišla na ovu temu pa je otvaram.

Dobila sam danas električnu izdajalicu (pumpu za dojenje) na poklon. Ne znam smijem li navesti marku proizvoda, pa neću, ali jako je skupa.
Zanimaju me iskustva onih mama koje su se izdajale.

Ja planiram dojiti, ali čini mi se da je ova izdajalica zgodna ako iskrsne neka obaveza il nešto slično gdje bih se morala duže zadržati. A i morat ću se vratiti ranije na posao pa sam planirala nekako kombinirati izdajanje i prirodno dojenje.

Kakva su vaša iskustva? Kad se izdajati tj. ako bebu podojim nakon koliko vremena se mogu izdojiti?

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.09.2013, 00:33

clock-img

Snovolovka

pencil-img

76

Dobila sam danas električnu izdajalicu (pumpu za dojenje) na poklon. U pitanju je Avent izdajalica i vidim da je svi hvale.

Ja planiram dojiti, ali čini mi se da je ova izdajalica zgodna ako iskrsne neka obaveza il nešto slično gdje bih se morala duže zadržati. A i morat ću se vratiti ranije na posao pa sam planirala nekako kombinirati izdajanje i prirodno dojenje.

Kakva su vaša iskustva? Kad se izdajati tj. ako bebu podojim nakon koliko vremena se mogu izdojiti? Odmah ili treba proći pola sata, sat...?

03.10.2013. mamina princeza Sara

clock-img

25.09.2013, 17:42

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

Meni su izdajalice super stvar.
Nikad mi nije ponestalo mlijeka jer sam nakon sto bih dojila Naomih uvijek izdajala tako sam imala uvijek vise nego ona moze pojesti i nisam dosla u situaciju da ona naglo poveca apetit pa zafali mlijeka i da bude gladna i ja posegnem onda za AD mlijekom. Mlijeko Koje sam izdajala zamrzavala sam u chicco-ove fasice namjenjenje za to i kasnije upotrebljavala to mlijeko kad joj pravim slatki obrok.
Ragada nisam imala ali uvijek sam pumpala na sredini vakuma. Nikad na najacem.

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

08.01.2014, 18:21

clock-img

tajra26

pencil-img

670

Ima li neko za posudit ili prodat jeftinije električnu izdajalicu? Treba mi na par dana hitno mi je

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

08.01.2014, 18:54

clock-img

tajra26

pencil-img

670

Niko nema :(

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

08.02.2014, 01:02

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Da aktiviram temicu mame user posted image Da li je neko koristio izdajalicu Tomme Tippee user posted image Vidim da je kod nas novitet a u pakovanju dodje dosta toga pored izdajalice pa me zaintrigiralo .. ( Posuda za sterilizaciju , navoj unutrasnji , bocica , psudice za mlijeko ) .U Konzumu sam vidjela / oko 124 KM .. Aventova je 106 KM i oni sad nude nesto gratis ..

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

08.02.2014, 09:04

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Mrvice,cini mi se da je palachinken prodavala elektricnu aventovu,ako ti odgovara posalji joj pp

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

08.02.2014, 09:15

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Ananas hvala mila user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

08.02.2014, 09:36

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: Mrvica_83

Ananas hvala mila user posted image

nema na cemu,ljubi mi cezicu user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

24.03.2014, 10:18

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Cure, čitam malo po forumima i svi hvale izdajalicu Tommee Tippee, čak da je bolja od Aventove. Čini mi se da su s cijenom tu negdje.
Vidim iznad da je Mrvica našla ovu TT u Konzumu. Ja još nisam kod nas naletjela na nju, ali nisam se baš ni aktivirala.

Imate li iskustva s istom i gdje da je nađem? (radi se o običnoj, ručnoj izdajalici )

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

24.03.2014, 10:25

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Romali - eto nasla si moj post da TT mozes kupiti u Konzumu i to u nekom vecem centru .. Meni rekose da im dolazi iz Mostara .Ako hoces mogu na deklaraciji pogledati ko je uvoznik pa ti javiti ? Mozda je lakse nabavis ? Meni je stvarno sjajna i ja sam bas zadovoljna sa njihovim proizvodima user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo

clock-img

24.03.2014, 10:30

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Romali - eto nasla si moj post da TT mozes kupiti u Konzumu i to u nekom vecem centru .. Meni rekose da im dolazi iz Mostara .Ako hoces mogu na deklaraciji pogledati ko je uvoznik pa ti javiti ? Mozda je lakse nabavis ? Meni je stvarno sjajna i ja sam bas zadovoljna sa njihovim proizvodima user posted image user posted image

Mrvice, hvala tiuser posted image
Ja sam svakako u Mostaru i ako ima u Konzumu, nece mi biti problem nabaviti. Nego, nisam obracala paznju na to do sada. Računala sam na Avent, ali vidim da su u Hr.svi prezadovoljni upravo ovom TT.

Oni prave i mnoge druge proizvode za bebe. Zasto mi toliko kasnimo za svima, pa čak i za Hr.user posted image ?

clock-img

24.03.2014, 10:59

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Draga Onda super user posted image Sigurno imas u vecem Konzumu .. Imaju i bocice , dude varalice , one kao plasticne sipercice kad beba pocne da jede cvrstu hranu user posted image Ja sam zadovoljna i bocicama jer kao duda oponasa oblik bradavice - vidjet ces ako uzmes .. A bilo mi je bitno da hranjenje ide kako treba jer sam rano pocela da radim user posted image Sretnoo user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo

clock-img

24.03.2014, 11:04

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Baš si me obradovala user posted image
Nikad mi ne bi palo na pamet da tražim u Konzumu, ja bih samo apoteke obilazila.
Drago mi je da si ste ti i tvoja ceza zadovoljne, nadam se da cemo biti i moja ceza i ja user posted image

clock-img

13.04.2014, 01:08

clock-img

Mascha

pencil-img

6

Vidjela sam na raznim forumima da su iskustva pozitivna pa narucila i ja ovu Tommee Tippee, javicu svoja iskustva kad dodje beba:-) nisam dobro iscitala pravila foruma pa ne znam smijem li staviti link, uglavnom narucila sam izdajalicu sa baby markt stranice, nazalost ne isporucuju u BiH, ali ako imate nekog u Njem. Da vam posalje, daleko je povoljnije - cijena je trenutno na toj stranici 14 eura (izdajalica i osnovna flasica).

clock-img

13.04.2014, 07:55

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Mascha - ja sam bas zadovoljna sa TT user posted image Sretno , a cijena je user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo

clock-img

13.04.2014, 21:27

clock-img

Mascha

pencil-img

6

Eh super, nadam se da će i mene poslužiti:-)))

najprije nisam planirala uzimati izdajalicu sve do poroda, misleći - šta znam da li će mi trebati (a i nisam znala za druge nego za Aventove, samo njih sam viđala po prodavnicama, i nije baš cifra za baciti...user posted image )

Međutim, vidjeh onda svi spominju TT, a još kad nađoh po ovoj cijeni - kontam nemam šta izgubitiuser posted image

clock-img

13.04.2014, 23:04

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Mascha - ja sam bas zadovoljna sa TT user posted image Sretno , a cijena je user posted image user posted image

mozes li mi molim te reci koja je cijena ovih izdajalica u konzumu?

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

13.04.2014, 23:10

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Gvendolina mila / naravno .. Ja platila set onaj TT ( izdajalica , dvije boce , dvije dude , 56 tufera za dojenje , 5 posudica za mlijeko ) 124 KM . boce su mi trebale za hranjenje curice kad sam na poslu / samo sam kasnije kupila sa vecim otvorom gore .. I uzeh joj neki dan bocu za vodu kad bude pila / sa mekanim kljunom i drskama oko 13 KM user posted image

24.10.12 Jedan anđeo

clock-img

13.04.2014, 23:19

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

hvalla draga na odgovoru user posted image a da li se prodaje samo u tom setu ili se moze sama kupiti?
ova cijena koju mascha pominje je bas povoljna, ali nemam nikoga u Njem user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

31.12.2014, 17:59

clock-img

TiruTiru

pencil-img

138

Pozz mame, ima li neko za prodati ocuvanu izdajlicu?

clock-img

31.12.2014, 18:55

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: TiruTiru

Vidi na piku, preporucujem avent rucnu

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

31.12.2014, 19:39

clock-img

ijaa

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: TiruTiru

Vidi na piku, preporucujem avent rucnu

ja koristim baby novu iz fisa, i zadovoljna sam nemam nikakvih problema sa bradavicama kostala je 75 km...a ima i nukova na tintilicu 80 km....msm da se isplati u svakom slucaju...potrosila bi na AD toliko mjesecno, a ne uporodivo je sa majcinim mlijekom....a ne znam je l bas higijenski polovnu uzimati

Lijep pozdrav

Zadnji članci

article-img