IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Ja kad bih razmisljala o potencialnom sutrasnjem razvodu, ne bih se ni udavala!
I cuj, moje-tvoje. Kod nas je NASE!
U slucaju neceg, ne daj Boze, svako moze zagrnuti rukave i raditi. Sa VSS diplomom ili bez nje.
Kad sam ja radila, a muz bio na cekanju ni sec. nisam razmisljala o nekim mojim parama to mi je bas FUJ.
Ako je sve kako treba..pa zivot bih mu dala, a ne komad papira...kao, uostalom, I ON MENI.
Doduse, svako zna svoje(drugaciji odgoj, iskustva roditelja, okoline...sve to utice na nase stavove koje ovdje zastupamo)
oooo pa ne vjerujem baš, danas ljudi dobivaju otkaze a ne da tako olako nadju posao
a tek gdje stanovati????? ev i da zaradiš novac za hranu, energente a stan?????
Imamo slučaj naše bebane! dijete malo, mjesto malo ne perspektivno .... gdje ona da radi i kome da ostavi dijete na čuvanje????
Naravno da nisi razmišljala moje-tvoje jer vam je brak skladan ja govorim o onom kad kola krenu niz brdo
Poznajem jedan par (poznanici) muž je nakon devet godina braka prevario ženu, do tada je brak bio perfektan, ona je vjerovala u to NAŠE ZAJEDNIČKO , nakon što ga je napustila s dvoje male djece u teškoj je materijlanoj situaciji.... neki dan smo skupljali novac za nju
Tako da ja ne želim da neko nekad za mene prikuplja novac (bez uvrede)
A vjeruj mi da nikad ne bi rekla da će se razidji
pa i ona sama je bila ubjedjena u zajednički život zauvijek al nekad te nešto srefi... e zbog tog STREFI najbolje biti u pripravnosti
osim toga ne radimo ništa loše ako smo uposlene i želimo imati svoj dinar
Vjeruj mi ono što ja znam raje da se razvelo i kašike su dijelili, nije bilo tolerancije ni razumijevanja, rijedak je slučaj da suprug ostavi sve ženi i ode i uz to redovito daje alimentaciju
Što se tiče iskustva mojih roditelja je 40 godina sretnog braka, s puno ljubavi i razumijevanja
iskustvo okoline me je natjeralo da razmišljam i u ovom pravcu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.7.2010 13:50:31 >