cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-)

clock-img

01.07.2010, 22:33

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jao izvinjavam se na ovoliki post...ne znam sta mi je user posted image

vala bašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.07.2010, 22:33

clock-img

Anoniman

joj ja sam tip kojem sve relativno brzo dosadi...ustvari zasitim se...i onda bih ja da mijenjam...i uzasno sam brza na jeziku sto me cesto kostalo...pa bih najvise voljela nekako da se osamostalim...da drugi rade za meneuser posted image a ne ja za druge

al' i ja imam bujnu mastuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 22:34

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: noa

ne znas sta ti jeuser posted image pa ne radis nista eto sta ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
morala sam malouser posted image necu da se ukljucujem u raspravu nesto sam konfliktna danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ima postova koji dizu tlakuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.7.2010 22:38:07 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.07.2010, 22:35

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: dadada

joj ja sam tip kojem sve relativno brzo dosadi...ustvari zasitim se...i onda bih ja da mijenjam...i uzasno sam brza na jeziku sto me cesto kostalo...pa bih najvise voljela nekako da se osamostalim...da drugi rade za meneuser posted image a ne ja za druge

nugatino i masta , mogu svasta ... igraj Bingo zeno user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

01.07.2010, 22:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ne znas sta ti jeuser posted image pa ne radis nista eto sta ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
morala sam malouser posted image necu da se ukljucujem u raspravu nesto sam konfliktna danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ima postova koji dizu tlakuser posted image

znala sam da se dugi postovi ne citaju do kraja user posted image

03.04.`08

clock-img

01.07.2010, 22:37

clock-img

Anoniman

adminka nisam ja mislila na tvoj postuser posted image

clock-img

01.07.2010, 22:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

eeee što nema opcija anoniman da ja napišem svoju priču, bilo bi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.07.2010, 22:41

clock-img

Anoniman

nugatino i masta , mogu svasta ... igraj Bingo zeno user posted image

eeeeeeeeeeeeeeeeee...nisam ja te sreceuser posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 22:45

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

uh dobro je user posted image  jer konflikt sa mnom izgleda tako da se nasmjesim i kazem ajmo bona smazati jednu cokoladu ...a gdje sad cokoladu 10 dana pred more user posted image

03.04.`08

clock-img

01.07.2010, 22:48

clock-img

Anoniman

uh dobro je user posted image  jer konflikt sa mnom izgleda tako da se nasmjesim i kazem ajmo bona smazati jednu cokoladu ...a gdje sad cokoladu 10 dana pred more user posted image

dobro me sjeti...sladoleduser posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 22:51

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

I ja sam kucanica ali ne bas tako zadovoljna.... vec sam pisala na temi da sam neki posao dobila al sad je problem sto me ova zena ne moze/ nece prijaviti kod sebe pa nista ne znam....
Ma meni je svega vise dosta, toliko zivaca potroseno za fakultet a godinu dana se borim da nadem posao..... Umorna sam vise od svega,,, i od ove nase bijedne drzave u kojoj sa diplomom mozes dobiti posao u kaficu... A oni koji imaju cetiri osnovne rade na najvisim pozicijamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 22:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

zla si user posted image gdje ces mi spominjati sladoled kad ga nemam u frizideru user posted image

03.04.`08

clock-img

01.07.2010, 22:56

clock-img

Anoniman

zla si user posted image gdje ces mi spominjati sladoled kad ga nemam u frizideru user posted image

user posted image

clock-img

01.07.2010, 22:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ne pikam...to je cvjet a sladoled sebi ostavila...ccc stipso user posted image

03.04.`08

clock-img

01.07.2010, 23:01

clock-img

Anoniman

ne pikam...to je cvjet a sladoled sebi ostavila...ccc stipso user posted image

user posted image

clock-img

01.07.2010, 23:02

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Dadada zbog ove slike ces dobiti javni ukoruser posted image user posted image user posted image user posted image Ne cickaj bona, nema svak sladoleda u kuci, nemoj da lizemo monitoruser posted image

clock-img

01.07.2010, 23:06

clock-img

Anoniman

kupi vama dadada jedan veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki

user posted image

clock-img

01.07.2010, 23:06

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

nova zanimacija, lizanje monitora user posted image

03.04.`08

clock-img

01.07.2010, 23:07

clock-img

Anoniman

Sad ce Dadi biti banovanauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 23:08

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

I ja sam kucanica ali ne bas tako zadovoljna.... vec sam pisala na temi da sam neki posao dobila al sad je problem sto me ova zena ne moze/ nece prijaviti kod sebe pa nista ne znam....
Ma meni je svega vise dosta, toliko zivaca potroseno za fakultet a godinu dana se borim da nadem posao..... Umorna sam vise od svega,,, i od ove nase bijedne drzave u kojoj sa diplomom mozes dobiti posao u kaficu... A oni koji imaju cetiri osnovne rade na najvisim pozicijamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polako sporty...biće...znam teško je ovo država nam nije baš dala mogućnosti...ali polako.
mene večeras zvala kolegica koja radi i to u banci...više luda od ljudi na poslu...nije joj fino, nije zadovoljna raditi mora...
rekla sam joj...jednog dana sve će to na svoje doći....i hoće...svi smo mi nešto poršli....al živi život negledajući na druge...ti sa osnovnom školom neka rade al neka i nama prostor ostave...samo polako.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.07.2010, 23:11

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Hanady baš sam se pitala kad ćemo se vratiti temiuser posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.07.2010, 23:13

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Hanady baš sam se pitala kad ćemo se vratiti temiuser posted image  

taman tako vesela...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

02.07.2010, 02:44

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Sad kad sam majka, ne bih ponovo radila posao koji sam radila, NI ZA KAKVE PARE, a kamoli za 700 KM kolika mi je bila plata, jedino da ne daj Boze moram. Bez radnog vremena, sa zadatka na zadatak, dezure jednom sedmicno do neka doba ( sa rizicnom trudnocom sam jednom morala ostati do osam navece na poslu). A ne bih radila ni za 1000 KM u drzavnoj sluzbi, prvo zato sto bih mislila da me neko zafrkava jer su tamo plate dosta vece, a drugo, kad bih platila tetu cuvalicu, prevoz, hranu i kafe koje se u drzavnoj sluzbi jako puno piju user posted image , odjecu, ostalo bi mi taman 200 KM. Pa to je pravi dzeparac, a toliko mogu zaraditi radeci honorarno u rahatluku svoga doma.

S druge strane, moja najbolja prijateljica se slomi radeci kod privatnika za manje pare nego sto sam ja radila jer kako kaze, ne moze sjediti u kuci, ona jednostavno nije taj tip. Ja te razloge ne mogu da shvatim, OK da im treba dodatna lova, da ne mogu izgurati s jednom platom, ali samo da nije u kuci, to je meni stran osjecaj.

Ali ako ce ona tako biti sretnija i raspolozenija, bice i svi oko nje i taman.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

02.07.2010, 08:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

iskreno ja sam iznenadjena koliko ženica NE ŽELI raditi i posao smatra VIŠKOM user posted image user posted image user posted image  baš baš sam u čudu.... naravno i ja bi voljela da sam kući al radim zbog novca, izgleda da ima onih koji vole da ne rade a da žive skromno možda čak i na margini user posted image user posted image user posted image  meni je to neshvatljivouser posted image user posted image user posted image  
Mislim neko da ti nudi posao a ti nećeš jer ti je malo npr 1000 KM? Boga mi to je fina parica! ja sam kao djevojka radila dva posla, da mogu platiti račune roditeljima.... kupite namirnice.... odjeću...cigare.... itd Nisam nikada bila za to da mi neko da 10 KM da mogu izaći! sad kao majci novac mi treba i više, dijete hoću da odvedem i u igraonicu i u pionirsku, samo za pelene mi je potrebno cc 70 KM, naravno suprug ima al zašto ne pripomoći kad mogu i kad imam posao?
Napustiti ga uz ispriku da bi bila uz dijete???? mislim da je i djetetu milije da živi u boljim uvjetima i da mu mogu danas-sutra priuštiti ljetovanje i exkurziju itd a ne razvlačiti jednu platu na hiljadu strana
Radim da bi bili i ja i mm i malena zadovoljniji a i okolina s nama

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.7.2010 8:30:26 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

02.07.2010, 11:31

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

veeseelaa potpisujem te
meni je jako bitno da odem svako ljeto na more i slične stvari
a ove priče kako ljudi u državnoj službi imaju više od 1000 km platu i samo ispijaju kafu je bolje da ne komentarišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam jesu li to samo predrasude i to žestoke ili vadiona

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Zadnji članci

article-img