Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Draga milenium ajd ga pošalji i kod mene taman se kanim da ga oribam
A ljubav...
Ljubav je nešto lijepo i najljepše od svega, to je kad on voli mene ili kad ja voljim njega.
Ljubav će vladati, neka svi znate... Ja ću voljeti njega, a mame će grlitit tate.
Ovu sam pjesmu napisala kad mi je bilo oko 11 god, prvi pj.pokušaji i sjetih se sada haha
17.06.2009, 23:32
teta berta
1361
ispravka u ovom dr.stihu treba ja ću voljeti tebe itd...
17.06.2009, 23:40
milenium
6133
mama mu je u bolnici,imam posla preko glave,sve mi se čini da radi toga neću više moć ni dojit jer će mi nestat mlijeka,jedva se stignem posvetit bebici zabušavam ga keksom dok ja sve završim zato mi mm pomaže
17.06.2009, 23:43
dana3
2128
IZVORNA PORUKA: teta berta
Draga milenium ajd ga pošalji i kod mene taman se kanim da ga oribam
A ljubav...
Ljubav je nešto lijepo najljepše od svega, to je kad on voli mene ili kad ja voljim njega.
Ljubav će vladati, neka svi znate... Ja ću voljeti njega, a mame će grlitit tate.
Ovu sam pjesmu napisala kad mi je bilo oko 11 god, prvi pj.pokušaji i sjetih se sada haha
ma probudi taj svoj pjesnicki duh,ne kloni dusom
17.06.2009, 23:43
teta berta
1361
ista sam ti takva ali rekla sam sebi neću forsirati. Prvo beba, onda nas dvoje onda kuća... Ma nek je sve u neredu baš te boli briga samo ti doji bebicu a ostalo će sve doći na svoje...
To je ljubav...
17.06.2009, 23:48
milenium
6133
svekiju moram skuhati ručak,i večeru naravno,domaći kruh svaki dan,pobrinut se za životinje,vrt,zalit cvijeće.Lako bi ja da smo sami.
17.06.2009, 23:54
Chuchi
563
IZVORNA PORUKA: milenium
A evo zašto:sjedim ja ovdje za kompjuterom i dolazi mi neki fin miris sve dovde do u sobu,a čujem muž se tušira,izađe on,pitam ja šta to fino miriše,jel to nova tuš krema,i ja bi se s tim istuširala aj reci šta je to...kaže on nisam se tušira nikako.Ja ne vjerujem,njušim njega...tako finooo miriše,kaže on:dobro,otuširaj se onda AJAX-om. - Molim!? -To sam ja ribao kupatilo,jelda kako sad fino miriše! Jadničak mali,šta će kad neće žena,mora on
MIlenium, milenium, eto sta ti muz radi dok si ti na RR !!! ccccccccc
17.06.2009, 23:56
Chuchi
563
Ljubav je samo rijec, i nista vise - rece Zdravko Colic
A po meni je ljubav kada te nazove u pola noci i kaze hajde Mile pjevaj sad, i ti cujes na mob. ovu pjesmu:
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
ellma Elmini
18.06.2009, 00:10
bebana27
1642
ljubav je kad moj mm pere sudje i ujutru dorucak pravi i onda dodje do kreveta i poljubcem me budi
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
18.06.2009, 00:13
Mama1
486
ljubav je kad te muz trpi dok si ti u " krvi do grla " :)
18.06.2009, 00:14
Chuchi
563
IZVORNA PORUKA: milenium
Dobro primjećuješ zato i jesam postavila to pitanje da vidim što vaši rade i da li je svima ko meni
Pratim teeeeeee sve u korak svaku stopuuuuuuuu... hahaha salim se, ali dobro pamtim!
18.06.2009, 00:16
Chuchi
563
IZVORNA PORUKA: Mama1
IZVORNA PORUKA: Chuchi
Ljubav je samo rijec, i nista vise - rece Zdravko Colic
A po meni je ljubav kada te nazove u pola noci i kaze hajde Mile pjevaj sad, i ti cujes na mob. ovu pjesmu:
Ljubav je kad pomislim na tebe i kad mi se smije i kad mi se place.Kad sam tuzna i od srece skacem.
22.06.2009, 09:02
Sonja
2429
ljubav je kad moje djed koji ima 80 godina i dan danas kupuje baki poklon za Valentinovo i to one slatke stvarcice sto bi meni kupio momak dok se zabavljamo cvijece je obavezno za svaki praznik i rodjendan... ma djed je legenda to je ljubav