Evo i mene drage moje. Bila na grupnoj, ispricala se tamo samo tako, i dosla s grupne preporodjena
. I tako, sve se svodi na ono sto mi vec znamo, cemu damo fokus , to ce nas i plasit. Ako damo fokus ili paznju mislima one ce se jednostasvno zabetonirat u nas um, psihu,i stalno ce biti tu. Od panicnog se ne treba bojat, niko nikad nije poludio ni umro, tako nam rekose
. Uglavnom sve ono sto nam sejavi, bilo koji simptom, ako mu pridajemo paznju i znacaj, on kod nas izazove strah i STA AKO, e onda se strah strahom hrani i to biva sve vece i gore. Rto reko da vam malo prenesem o tome sta radimo na grupi. uglavnom, moramo se mjenjat, svoje navike,stavove,uvjerenja i ponasanja koja su nas i dovela do ovdje. Mene npr.strah ici daleko od kuce u zadnje vrijeme. nedavno svi sjedimo, familiarno i nesto se dogovaramo oko odlaska na jezero ili negdje tako jedan vikend. i ja kazem muzu ma reko ja ne smijem, zamisli ako tamo dobijem panicni, pa onda nervni slom, oooooj boze.eto sad me i to poecelo, da ne smijem daleko iz grada.ali rekla sam boze zdravlja idemo, psa kud puklo da puklo.
mamice24,meni jedino caffetin pomaze za glavu, a mog muza evo vec par dana toliko glava boli, da me isprepadao. valjda bilo vruce ovih dana, pa se otvarali stalno prozori i u autu pa ga propuh uhvatio.
inkognito, mladaaaa, bas se radujem zbog tebe, ima da uzivas taj dan, pleses,pjevas pa samo se jednom udajes akobogda.nema reprize
dina super je sto si toliko pozitivna i optimistcna, zato si i uspjela sama ovo sve prebrodit,svaka cast, ja sa oduvjek bila pesimista i kraljica drame
drage moje, ja vas ne znam ni jednu licno, ali toliko ste mi drage bas bas, kao da vas znam cijeli zivot