Samo na kratko da vas sve pozdravim, nesto na brzinu procitah, pa samo da pruzim podrsku nasim buducim mamicama. Bebo 84, ne znam jesi li citala moje postove ko,iko sam se lose osjecala i borila cijelu trudnocu sama sa sobom, a sad sam druga zena, preporodjena, beba me je spasila, unijela neprocjenjivu radost u moj zivot, ona je sad centar mog svijeta, anksioznosti se samo sjetim ponekad, naidju osjecaji , ali ih ne primijetim uopste, pa ja imam razmisljati o mnogo ljepsim stvarima. Nadez, pa ti si uskoro mamica, neka te ne plase misli, sve zene, posebno kojim je prva trudnoca se svega plase, samo sto te strahove dozivljavaju normalno, a ne kao mi. Jedva cekam da mi se javite za par mjeseci i kazete kako se osjecate, necete sebe moci da poznate koliko cete biti jake i koliko ce vam sve opstalo biti nevazno osim vasih beba.
Opet ponavljam, fizicki rad je jako jako bitan za prevazilazenje anksioznosti, nema niosta od napretka ako samo sjedite i razmisljate o sebi i svom stanju. Ja sam to predugo radila, analizirala, razmisljala a u stvari samo se vrtjela u zacaranom krugu
Sve vas mnogo volim, da ne pozdravljam pojedinacno