writing-img

RE: Kada se na UZ može vidjeti plod?

clock-img

03.08.2010, 09:14

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Lara83 bas mi je zao, a tako sam se nadala.user posted image user posted image
Veliki zagrljaj...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

03.08.2010, 09:17

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

i ja sam se nadala, i vjerovala da moze biti ok...do jucer user posted image
hvala skvo user posted image
user posted image

clock-img

03.08.2010, 09:30

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Lara83 sretno u svakom slucaju, cuvamo fige da je sve OK!!!!

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

04.08.2010, 13:00

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  imam PREDIVNE vijesti, vidjela sam svoju mrvicu i cak cula kako srce kuca. plakala sam od radosti i jos uvijek sam u pozitivnom soku. Hvala Bogu Dragom na ovome.
jutros sam bila kod dr.spahovica medjutim on nije htio da me pregleda vec me je uputio ponovo na dr.frljak. navodno on nije dr. za vodjenje trudnoce i ne bi da se mjesa u misljenje strucnjaka kao sto je dr.frljak. on je samo citolog i dijagnosticar.
ja u 10:15 nazovem dr.frljak, i zamolim je da me odmah primi zbog krvarenja koje sam imala u ponedjeljak.
i odmah na uzv ugledam svoju mrvicu i malo srce kako kuca. od iznenadjenosti sam pocela da placem  tj.ridam, i onda joj ispricam sta mi je rekao dr. koji je mjenjao dok je bila na godisnjem. ona se bas sokirala. uglavnom primila sam injekciju progesterona da se plod ucvrsti i propisala mi je utrogestan da pijem. bebica odgovara sedmici 6+2 (a po zadnjoj M ja sam sada 9+2)
Tako drage moje trudnjace, nemojte se odmah obeshrabriti i sekirati i nemojte rano ici dr.
ovo je vijest koju sam najmanje ocekivala jer sam mislila na ono najgore, a evo dokaza da sve opet moze biti u redu user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

04.08.2010, 13:03

clock-img

mala86

pencil-img

2755

bas sam juce citala ovdje o tebi i nemas pojma koliko mi je drago sto je sve tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogu mislit tvoje srece

uzivaj user posted image  sa svojom user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

04.08.2010, 13:04

clock-img

Anoniman

Draga Lara tako mi je drago zbog teebe mila, iskrene cestitke i sve najbolje , da docekas svoju bebicu zivu i zdravu akobogda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2010, 13:05

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

mala86 hvala ti draga od srca, ovu srecu i radost je tesko opisati jer sam mislila da nema nista od ovoga. hvala Dragom Bogu na ovom predivnom poklonu!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.08.2010, 13:07

clock-img

lilix

pencil-img

1174

Lara ne znam šta bih ti rekla, draga moja baš si me obradovala, sva sam se naježila... vrati me u onaj trenutak kad sam ja doživjela isto
hvala dragom Bogu, i da aBd ostatak trudnoće prođe bez ikakvih komplikacija
SRETNO user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

clock-img

04.08.2010, 13:07

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

hvala Malena_A, hvala ti sto si bila uz mene a i svim ostalima hvala od srca....
puno vas volim i user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

04.08.2010, 13:08

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

lilix draga, znas i sama da je ovo neopisiv osjecaj...pritisak mi je skocio 140/90 koliko sam se ja uzbudila.
nevjerovatno je Bozije davanje...
hvala ti puno user posted image

clock-img

04.08.2010, 13:10

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Lara83

lilix draga, znas i sama da je ovo neopisiv osjecaj...pritisak mi je skocio 140/90 koliko sam se ja uzbudila.

tako mi je drago da je mrva ostala...dobro se ona uhvatila za tebe user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  a sad se konacno malo opusti user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

04.08.2010, 13:11

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

IZVORNA PORUKA: rose

tako mi je drago da je mrva ostala...dobro se ona uhvatila za tebe user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  a sad se konacno malo opusti user posted image

osjetila je mrvica koliko sam se brinula sto je nisam nikako vidjela i sad je cak i malo srce kucalo  user posted image  user posted image  user posted image
hvala ti rose na svemu user posted image

clock-img

04.08.2010, 13:13

clock-img

tinchita

pencil-img

187

Draga Laro, baš mi je drago da si se javila s ovom divnom vješću...želim Ti puno sreće i ugodni i bezbrižnu trudnoću...uživaj!!!!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

clock-img

04.08.2010, 13:13

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

i propisala mi je utrogestan da pijem.

Čestitam ti prije svega i želim ti zdravu i urednu trudnoću! user posted image user posted image  Ovo mi je upalo u oči jer se utrogestan stavlja vaginalno, ne pije se...Ja sam ga koristila...pa provjeri. Sve najbolje ti želim!

clock-img

04.08.2010, 13:17

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

hvala tinchita puno user posted image  pokusacu da se opustim i uzivam user posted image
mamin sin hvala draga od srca user posted image  a sto se tice utrogestana, rekla mi je da ujutru i popodne popijem po 1, a kad krenem spavati da 2 stavim vaginalano?

clock-img

04.08.2010, 13:21

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Kako mi je ovo promaklo...user posted image

Lara, cestitke od srcaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Bravo!user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

04.08.2010, 13:25

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

user posted image  user posted image  hvala, hvala skvo user posted image  PRESRETNA SAM!!!

clock-img

04.08.2010, 13:32

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: mamin sin

i propisala mi je utrogestan da pijem.

Čestitam ti prije svega i želim ti zdravu i urednu trudnoću! user posted image user posted image  Ovo mi je upalo u oči jer se utrogestan stavlja vaginalno, ne pije se...Ja sam ga koristila...pa provjeri. Sve najbolje ti želim!

moze i ovako i onako..zavisi od stanja mame i misljenja ljekara user posted image  i ja sam ga stavljala vaginalno ali na uputstvu pise da moze i oralno

clock-img

04.08.2010, 14:50

clock-img

Anica1

pencil-img

102

Ja cu sacekati do subote i idem kod dr Rakic privatno da vidim ima li promjena, mada se ne nadam user posted image

Lara83 ovo su predivne vijesti, cuvaj se sada maksimalno i uzivaj u user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima li neko iskustva sa Rakickom?

clock-img

04.08.2010, 15:13

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

draga anice, 
poslije krvarenje nisam se ni ja ni najmanje nadala ali eto user posted image
nikad se ne zna...ne bi sad da ti dajem neku laznu nadu ali stvarno je sve moguce jer smo i sa sedmicama tu negdje.
pa ja sam bila prosli ponedjeljak na pregledu i samo se gestacijski mj. se vidio. sacekaj barem jos 7 dana pa otidji dr.
drzim ti fige i neka bude onako kako je najbolje za tebe.

clock-img

04.08.2010, 17:05

clock-img

Anica1

pencil-img

102

Ja sam bila sad u ponedjeljak i nije se vidjeo embrion user posted image sacekacu jos malo, mada se ne nadam vise

clock-img

04.08.2010, 18:10

clock-img

selina

pencil-img

1126

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  imam PREDIVNE vijesti, vidjela sam svoju mrvicu i cak cula kako srce kuca. plakala sam od radosti i jos uvijek sam u pozitivnom soku. Hvala Bogu Dragom na ovome.
jutros sam bila kod dr.spahovica medjutim on nije htio da me pregleda vec me je uputio ponovo na dr.frljak. navodno on nije dr. za vodjenje trudnoce i ne bi da se mjesa u misljenje strucnjaka kao sto je dr.frljak. on je samo citolog i dijagnosticar.
ja u 10:15 nazovem dr.frljak, i zamolim je da me odmah primi zbog krvarenja koje sam imala u ponedjeljak.
i odmah na uzv ugledam svoju mrvicu i malo srce kako kuca. od iznenadjenosti sam pocela da placem  tj.ridam, i onda joj ispricam sta mi je rekao dr. koji je mjenjao dok je bila na godisnjem. ona se bas sokirala. uglavnom primila sam injekciju progesterona da se plod ucvrsti i propisala mi je utrogestan da pijem. bebica odgovara sedmici 6+2 (a po zadnjoj M ja sam sada 9+2)
Tako drage moje trudnjace, nemojte se odmah obeshrabriti i sekirati i nemojte rano ici dr.
ovo je vijest koju sam najmanje ocekivala jer sam mislila na ono najgore, a evo dokaza da sve opet moze biti u redu user posted image  user posted image  user posted image  
mila sad si i mene obradovala prvo sam procitala onaj post gdje si napisala da si prokrvarila sad kad sam procitala ovu radosnu vijest trnci su me uhvatili.....................bas mi je draga da si vidjela svoju bebicu i njeno srculence ma nema ljepseg osjecaja!

clock-img

05.08.2010, 14:12

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

IZVORNA PORUKA: selina

mila sad si i mene obradovala prvo sam procitala onaj post gdje si napisala da si prokrvarila sad kad sam procitala ovu radosnu vijest trnci su me uhvatili.....................bas mi je draga da si vidjela svoju bebicu i njeno srculence ma nema ljepseg osjecaja!

hvala mila user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image

clock-img

10.08.2010, 15:53

clock-img

Anica1

pencil-img

102

Ja jos uvijek cekam sta ce ti kod mene :( Danas mi je bio gotov nalaz bete i dr kaze da je ok i sutra moram ponoviti, i rekla mi je da jos cekamo hoce li se pojaviti embrion do utorka jer je mozda manja trudnoca. Ne znam, ubi ovo iscekivanje:( Raspitala sam se i za kiretzu i u Vojnoj bolnici ne daju opstu, mogu dobiti samo maksimalnu lokalnu :((

clock-img

10.08.2010, 15:58

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja jos uvijek cekam sta ce ti kod mene :( Danas mi je bio gotov nalaz bete i dr kaze da je ok i sutra moram ponoviti, i rekla mi je da jos cekamo hoce li se pojaviti embrion do utorka jer je mozda manja trudnoca. Ne znam, ubi ovo iscekivanje:( Raspitala sam se i za kiretzu i u Vojnoj bolnici ne daju opstu, mogu dobiti samo maksimalnu lokalnu :((

anice iskreno se nadam da ces uskoro vidjeti svoj embrioncic user posted image

u suprotnom slucaju, ako imas novac uvijek mozes ici i privatno za kiretazu al hajd da razmisljamo pozitivno...tako je meni moja doktorica rekla dok sam cekala rezultate amnio..hajd da ne mislimo o losim ishodima vec da mislimo pozitivno user posted image

Zadnji članci

article-img