cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: koliko cesto osjetite bebine pokrete???

clock-img

11.04.2013, 15:37

clock-img

CombatKitten

pencil-img

172

Stalno je osjetim, nekad je i zamolim da me malo poštedi jer zna boliti, pogotovo kad nisko udara.

clock-img

26.04.2013, 20:20

clock-img

sseka

pencil-img

44

Ja sam 26 sedmica...moja beba je dva-tri dana aktivna onda dva tri dana slabije pa se zabrinem,kao npr.sad manje je osjetim a u ponedeljak idem na kontrolu ali svaki dan mi je ko godina..jer hocu da DR.kaze da je beba dobro...

clock-img

22.11.2013, 00:07

clock-img

ammyv

pencil-img

16

Trudna sam po drugi put i sad sam 28 sedmica vec mi je muka. Prvo sam nosila prilicno nisko ali nisam imala problema do pred kraj trudnoce sa precestim mokrenjem ili udarcima bebe koji bude ili bole. Sad mi je trudnoca normalna ali se vise ne mogu sjetiti kako izgleda kad ne moram u wc.valjda mi pritisce mokracnu besiku tako da imam osjecaj stalno punog mokracnog mjehura. Sto puta u toku noci me probudi i nikako se ne mogu namjestiti. Nek je zivo i zdravo al da mi se poroditi.

clock-img

11.04.2014, 15:21

clock-img

desertrose

pencil-img

12

trenutno sam u 18.sedmici trudnoce ili sto neki kazu 17 punih i 2 dana.Neki dan sam otisla do ginekologa i on me upitao da li osjecam bebine pokrete,bila mi je tada 16 sedmica trudnoce,a meni prva trudnoca,,,osjetila sam skakiljanje u stomaku jos 2 sedmice prije,beba je inace jako pokretna,sto je i sam vidio, i nije mu bilo jasno kaze rano je da osjetim pokrete,mislim bice u tebi dugo 9,5 cm da se pokrece u vodi,kako da to ne osjetim,imam stalno osjecaj da sam u vodi,ono talasanje kroz stomak...

Zadnji članci

article-img