IZVORNA PORUKA: malena sharena
Hanady, i ja sam tako mislila, da ce sve doci na svoje, da se ne treba truditi. Vama svaka cast na tome. Ali vi oboje radite. Ja sam domacica, pa valjda imam vremena da namisljam . Salim se, volim biti domacica, ali tu dolazi do sukoba, ja sam relativno odmorna i stalno bih hodala nekud, a on je krepan i sanja o jastuku. Tako da smo poceli zivjeti dva paralelna zivota. Eh, on nema vremena da razmislja kako da to popravi, a ja imam. Osim toga, oboje smo temperamentni uzasno. Osim sto se volimo kao talijani, isto tako se i svadjamo . A ja ne zelim da mi dijete gleda galamu i dramu u kuci, zato sam morala poduzeti nesto . Sad se vise pazimo, a kad se svadjamo "castimo se" kroz stisnute zube. Zasadsmo na dobrom putu, ja mislim
E draga ovo nije ndostatak njegove paženj već tvoja psiha...
nedavno smo pisla eo tome....
Ti moraš znati da to što si kući i domaćica nisi bez posla...
često puta posao domaćice biva teži od onoga koji radiš u kaneclariji....a on to mora znati. Nikada on to neće shavtiti dok ti sama smatraš da ti ne radiš, da si domaćica.
ja sam biča biše od godinu dana kući sa djecom...i nisma dala ni reći da ništa ne radim, nisma nikome dala pardona...imala sam potrebu za odnorom veću nego sada kada idem na posao....
Moj suprug je to znao...ne zato što je primjećivao jer muškarci generalno takve stavri ne primjećuju...već zato što sam ja zadala takav tempo razmišljanja. imala sam posao i kao ''platu'' očekivala sam da sjede sa mnom, razgovara, uzme djecu sa njima porešat, ja doem sama pročitam knjigu na Baricama dok on pospremi ( kako kod) i ručak napravi 8 pa makar i samo skuha makarone).
Ide to kod vas na bolje...
i naravno ovaj dio povišenog tona pred djecom...lijepo da se sami sebi sankcionisali.
znam nekad se teško ikontrolisati...ali uvijek i uvijek...brak jeste važan ali djeca u braku nisu birala svoje roditelje mi smo njih rodili. nemojda djeca požele da su im mama i tata neko drugi. Uvijek neka ti je to na umu pa spusti loptu...i onda je potigni tihim i maznim glasom u sitne sate...kada se obično sve žene potrude ''prevesti'' muža na svoj kolosijek. najveće želje ispunjene su mi oko 3 u noći