mi smo nosili one pelene za kupanje ili kupace u vodu...znaci ujutru ustanemo, obavimo sve u tutu, dorucak, kafa i negdje oko 10-11 sati na plazu. Obucemo kupace ili pelene za kupanje, gore majicu i seMsir i u vodu...10-15 minuta. Onda izadjemo, obrisemo se i obucemo obicnu pelenu i bodi ili neki lagani kompletic. Posto dijete nece lezati u hladu gdje ga ti posjednes, hehe... mi smo setali, isli na kafu i sl. do spavanjca koji je oko 12. Onda u sobu, spavanje, pravljenje rucka.... kad ustane rucamo...i opet na kupanjac - to bude oko 15 sati. I tako opet hodaj, bacaj kamencice, vozaj bicikl,, kolica.... do spavanja oko 17... Uglavnom, nismo nista namjestali na plazi - ono peskire, lezaljke, suncobrane... jer Lamija sad kako je prohodala nema sance da sjedi samo hoce da hoda, a ne zna sama po kamenju. Tako da je od toga svega sto spominjete, meni se cini, najvaznije da vam je smjestaj odmah uz plazu. Bez svega drugog se moze...i u obicnim pelenama je bilo beba u vodi (moru, bazenu, camcu...)