IZVORNA PORUKA: yoko eto
IZVORNA PORUKA: lepetetka
neko je rekao da se uzme visočiji jastuk, u to sam se uvjerila, nisam pojma imala, ali ona je cijelu tu noć tražila da joj je visočije uzglavlje, nivo njenog krevetića je niži od našeg ležaja i ona je svo vrijeme dizala glavicu na ležaj, stavvi jastučić na naš madrac i tako zaspi, valjda joj godilo..
a ovo za grijanje eto ako nekome ne daj Bože zatreba rekao mi je ORL da grijem, kaže da je najbolje nešto vuneno, ja to nisam imala pa smo koristili pamučne krpice i ona sama je tražila i držala pofino te krpice
dobro znati...ja recimo nikad ne pijem topao caj...supice...kada me grlo boli...vec sladoled, hladan puding...i fakat mi godi...a tako su mi govorili dr. u dojclandu...za razliku od nasih...i kola recimo...kolu kod upaljenih, gnojnih krajnika daju kao lijek
cola je zakon za grlo i krajnike, da otkine čepove, pogotovo hladna i to iz limenke, u to sam se uvjerila, nažalost, i može se i grgutati ko voda, i meni je to rekla jedna doktorka, a nije iz Njemačku
haha šalim se ... super stvar zaista ko ne zna, pomaže..
ehhh da mi je još znati čija li siiiii, poznato mi pisanje ali nemrem dokučiti
ja sve ulijećem da vidim kako je mali od
lavić kod nas sat prošao a sirup u trbi još uvijek, odoh je povaliti neka se smiri.