Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja idem kod dr Begic u ordinaciji El Tawil ona me odrzava i do sad nije lose. Cula ja da je dr Velija isto dobar endokrin ali kad sam.trazila termin rekose mi da je na godisnjem i nece primati pacijente narednih 20 dana..
29.04.2018, 21:28
idana_85
1752
Da li neko zna kako se sada moze doci do dr Hadziomerovica? Ne radi vise na M.Dvoru u poliklinici.
16.05.2018, 11:22
Ladym
1
Zdravo drage zene, sadasnje i buduce mame, javljam se jer evo vec godinama lijecim hipotireozu, u braku sam godinu dana pokusavamo dobiti dijete, mladi smo, nalazi uredni bili i nista. Sad odem doktoru ponovo napravim pretrage kad ono tsh 9 :( jel to zbilja razlog ?
29.08.2018, 11:00
malena27 RR
15117
TSH je previsok, cini mi se da je idealna vrijednost za trudnocu u rasponu 1-2, obratite se endokrinologu za terapiju.